Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: Слаби силни тва е... митю остава..

Мнениеот Meto_1912 » 14 мар 2009 19:53

Митю няма мърдане това е истината. Аз съм разочарован от всички управляващи и фенове.

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 14 мар 2009 20:06

sedem_!_dva написа:А какво бяха виновни футболистите на Левски, за да ги целите с бомби през целия мач, ами ако беше станало най-лошото нещо, не искам и да си го помислям, какво щяхме сега да правим. Какво са виновни спортистите, че Селския ви е президент. С една дума малоумници.

Задължително трябва да се изхвърли Ботев във В група

Изображение

Нали сте големи мъже бе, защо като си тръгвахте си крихте шалчетата из Пловдив :D

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 14 мар 2009 20:11

Истината е ,че гостите от левски се държаха доста добре по улиците на ПЛОВДИВ.Аз лично помня доста схватки с тях заради селяшкото им поведение .

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 14 мар 2009 20:15

и аз така мисля , попаднах в точно голямата олелия след мача с колата между много сини фенове . и в интерес на истината не се стигна до нищо ,и въпреки че бях с дегизиран с шалове . хората се държаха доста културно ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Мнениеот rocknrola » 14 мар 2009 20:34

Митю остава,а Ботев изпада,защото ще бъде жестоко наказан заради простотиите на така наречените му верни фенове.
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 14 мар 2009 22:29

Левски и феновете му с нищо не са виновни за сегашното положение на футболен Пловдив....

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 14 мар 2009 22:51

SHYNE написа:и аз така мисля , попаднах в точно голямата олелия след мача с колата между много сини фенове . и в интерес на истината не се стигна до нищо ,и въпреки че бях с дегизиран с шалове . хората се държаха доста културно ....

Разберете,ние ви подкрепяме!Стига някой невинен да не пострада! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 15 мар 2009 00:16

rocknrola написа:Митю остава,а Ботев изпада,защото ще бъде жестоко наказан заради простотиите на така наречените му верни фенове.

От известно време ти чета коментарите и да ти кажа, леко започвам да се дразня. Изглежда си едно комплексирано фенче, което поради някаква причина мрази Ботев и използва всяка една удобна възможност за да злобее.

Не знам, сигурно се намираш за изключително кулоритен, но всъщност отстрани приличаш на едно некомпетентно комплексирано фенче. Не знам от кой отбор си и не ме интересува, а още по-малко ме интресуват нескопосаните ти коментарчета, които в повечето случаи са с едно и също съдържание. Ти си от онзи рядък вид дразнителчета съчетани с качеството "форумен плъх".

Потребителски аватар
rocknrola
Контакти:

Мнениеот rocknrola » 15 мар 2009 05:32

Тракиец 1912 написа:
rocknrola написа:Митю остава,а Ботев изпада,защото ще бъде жестоко наказан заради простотиите на така наречените му верни фенове.

От известно време ти чета коментарите и да ти кажа, леко започвам да се дразня. Изглежда си едно комплексирано фенче, което поради някаква причина мрази Ботев и използва всяка една удобна възможност за да злобее.

Не знам, сигурно се намираш за изключително кулоритен, но всъщност отстрани приличаш на едно некомпетентно комплексирано фенче. Не знам от кой отбор си и не ме интересува, а още по-малко ме интресуват нескопосаните ти коментарчета, които в повечето случаи са с едно и също съдържание. Ти си от онзи рядък вид дразнителчета съчетани с качеството "форумен плъх".

Пише се колоритен.
Обречена е държавата , в която милиционерите взимат повече пари от учителите . Казал го е другарят ЛЕНИН .

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 15 мар 2009 10:21

абе отворко, важно е че "форумен плъх" е написано правилно и че ти отива безумно!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Архив”