CSKA 78 написа:Започваш да издребняваш, Кашчей! Пази си нервите за другата, и по другата седмица!![]()
Пука ми, че ми дреме за ЦСКА, знаеш ли! Въпросът е, като ще го има, да е по нормален ред, а не с номерцата от 1948-а, 1950-та, 1986-а!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:Започваш да издребняваш, Кашчей! Пази си нервите за другата, и по другата седмица!![]()
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Започваш да издребняваш, Кашчей! Пази си нервите за другата, и по другата седмица!![]()
Пука ми, че ми дреме за ЦСКА, знаеш ли! Въпросът е, като ще го има, да е по нормален ред, а не с номерцата от 1948-а, 1950-та, 1986-а!
шивача написа:ицко, дай малко инфо за Китанов, поне да си полезен с нещо
Old_death написа:Отвори си личните !
CSKA 78 написа:vaskonti написа:Нещата изобщо не са разделени, а са пряко зависими едно от друго - правната форма легитимира ФК пред всички. Примерно пред УЕФА. Според теб каква ще е правната форма на това НЕЩО в УЕФА - формата на ЦСКА или на Литекс, предвид факта, че няма промяна в ЕИК на Литекс? Надявам се на конкретен отговор, макар да не тая големи надежди.
Успокой се! Всяко нещо с времето си! То, няма промяна и на УС на Литекс, но много скоро ще има!![]()
baraba написа:шивача написа:ицко, дай малко инфо за Китанов, поне да си полезен с нещо
Не може , в момента е в шоково състояние![]()
Ама много ми е интересно , защо Гонг публикува статия , че ЦСКА е трансферирал Китанов и "доброжелателите" почват да питат , ама как , ама защо , ама точно по какъв начин ....Е има си хора в съответните управи , в БФС и прочие които държат сметка кое , как и защо , а ние феновете можем само да се радваме на един добър трансфер , а "доброжелателите" да завиждат и ... те така
baraba написа:шивача написа:ицко, дай малко инфо за Китанов, поне да си полезен с нещо
Не може , в момента е в шоково състояние![]()
Ама много ми е интересно , защо Гонг публикува статия , че ЦСКА е трансферирал Китанов и "доброжелателите" почват да питат , ама как , ама защо , ама точно по какъв начин ....Е има си хора в съответните управи , в БФС и прочие които държат сметка кое , как и защо , а ние феновете можем само да се радваме на един добър трансфер , а "доброжелателите" да завиждат и ... те така
шивача написа:ицко, дай малко инфо за Китанов, поне да си полезен с нещо
Venko123 написа:Кашчей написа:CSKA 78 написа:Започваш да издребняваш, Кашчей! Пази си нервите за другата, и по другата седмица!![]()
Като не ти пука, що от 4 години не си станал от компютъра, а по цял ден висиш в тоя форум?
vaskonti написа:Нещата изобщо не са разделени, а са пряко зависими едно от друго - правната форма легитимира ФК пред всички. Примерно пред УЕФА. Според теб каква ще е правната форма на това НЕЩО в УЕФА - формата на ЦСКА или на Литекс, предвид факта, че няма промяна в ЕИК на Литекс? Надявам се на конкретен отговор, макар да не тая големи надежди.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта