С тази победа мисля, че Канте вече е претендент за Златната топка тази година.
Ако направи и добро Европейско първенство с Франция, има много голям шанс да я спечели.
А дано! Не всеки път да я дават на някой с добра статистика!
Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ChelseaFUN
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Furious_Monk написа:Преди 15 години се водехте антисемитисти...сега целувате еврейски курове.. честита да ви е шампионската лига...
Ако някой изобщо прави това нещо, то по-добре от колкото арабските.
miro_rz написа:wolf написа:Плешо как гледа![]()
Като насрано дете майка си!
Снимка?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
JimBeam написа:Furious_Monk написа:Преди 15 години се водехте антисемитисти...сега целувате еврейски курове.. честита да ви е шампионската лига...
Ако някой изобщо прави това нещо, то по-добре от колкото арабските.
Става дума за това за какво се бориш и как се бориш... Абрама само преди няколко седмици им показа в каква посока би тръгнал, ако това му носи приходи, сега им създаде някаква илюзорна представа за свобода... поне докато не вкара достатъчно кинти за онези, които са намерили място след привържениците, които представляват фенското мнение пред борда..
Парите покваряват, след време ще се получи ситуация фенове срещу фенове...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- insaneboy1
- Контакти:
ivan56 написа:insaneboy1 написа:Още тая вечер казах че има вероятност да загуби като видях състава. Победи се сам. Честито на Челси, но просто се видя кой има манталитет в турнира и кой не. Сити са идиоти в турнира и го доказаха тази вечер.
Сити не са идиоти, треньора им е идиот, ама от най-големите.
В шампионски мач, си правиш експерименти с отбора, Стърлинг започва, който е мега дупка цял сезон, започваш без дефанзивен халф, украинеца го направиха луд по крилото и правиш първа смяна 70 минута.
Е да се маха и да идва при вас и цялата му секта да му прави бибитки.
Айде кажи ми кой по-добър треньор ще вземете като Гуардиола е идиот? Да ти напомням ли най-тъпия мач в историята на ШЛ полуфинала Сити - Реал където бяхте с друг треньор и дори не се опитахте в ДВА мача да продължите напред. Отбор без желание, това ми изглежда повече на идиотски манталитет на клуба отколкото на треньора.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Thsmith написа:miro_rz написа:wolf написа:Плешо как гледа![]()
Снимка?
Като го качи някой мача ще ти я пратя
ПС: https://www.youtube.com/watch?v=iTb-uZqx-GU
Поглед тип "ко стана тука"
Последна промяна от wolf на 30 май 2021 01:15, променено общо 1 път.
insaneboy1 написа:ivan56 написа:insaneboy1 написа:Още тая вечер казах че има вероятност да загуби като видях състава. Победи се сам. Честито на Челси, но просто се видя кой има манталитет в турнира и кой не. Сити са идиоти в турнира и го доказаха тази вечер.
Сити не са идиоти, треньора им е идиот, ама от най-големите.
В шампионски мач, си правиш експерименти с отбора, Стърлинг започва, който е мега дупка цял сезон, започваш без дефанзивен халф, украинеца го направиха луд по крилото и правиш първа смяна 70 минута.
Е да се маха и да идва при вас и цялата му секта да му прави бибитки.
Айде кажи ми кой по-добър треньор ще вземете като Гуардиола е идиот? Да ти напомням ли най-тъпия мач в историята на ШЛ полуфинала Сити - Реал където бяхте с друг треньор и дори не се опитахте в ДВА мача да продължите напред. Отбор без желание, това ми изглежда повече на идиотски манталитет на клуба отколкото на треньора.
Добре. Кой е виновен, че в този мач, конкретно в този, излезе с 5 крила, без типичен нападател и деф. халф?
Абсолютен нон-сенс. Тухел, дето е с доста по-малък опит, излиза с Жоржиньо и Канте в центъра и затваря пространствата, Сити нямат точен удар в мача. А на Пеп и смените му закъсняха. В Байерн все отпадаше от по-слаби отбори, тази вечер загуби финал от такъв отбор.
сигурно това е пета или шеста година подред в която финала е скучен и дава аргументи на умните американци,че футбола е скучен спорт. Техните финали(в американските спортове) са далеч по-драматични. Един финал на CS:GO е по-драматичен. Аниели може да говори глупости,но със сигурност е прав,че лапетата им е по-интересно да играят видео игри имайки предвид по-голямата драма сравнение с футбола.
Последна промяна от Alexx на 30 май 2021 01:20, променено общо 1 път.
wolf написа:Thsmith написа:miro_rz написа:wolf написа:Плешо как гледа![]()
Снимка?
Като го качи някой мача ще ти я пратя
ПС: https://www.youtube.com/watch?v=iTb-uZqx-GU
Поглед тип "ко стана тука"
Разговаря тука с помощниците, казва им : " Кажи на шейха да ми го купи тоя "
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
Furious_Monk написа:[
Парите покваряват, след време ще се получи ситуация фенове срещу фенове...
Каза фен на най-бедния отбор в света.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага