По-реалистично: калъфка с ПСЖ, Тики така Юве

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Jürgen написа:Гуардиола левъл чалъндж: връща се в Барса и печели 6те трофея![]()
CSKA69 написа:Jürgen написа:Гуардиола левъл чалъндж: връща се в Барса и печели 6те трофея![]()
Аз пък искам тики така в Милан. Така де, едва ли Гуардиола ще се навие някога да поеме Аякс, което би било дори поетично, имайки предвид, че испанецът е най-добрия ученик на Кройф. Най-великият отбор на Милан в историята - този на Саки беше построен изцяло на основата на холандския тотален футбол и гръбнакът на тима беше от холандци, така че там му е мястото на Пеп![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Собствениците на Милан не са от най-богатите в Италия, като състоянието им е по-малко от това на собствениците на клубове като Болоня, Фиорентина, Рома, Интер и разбира се Ювентус.
Groucho написа:KOPScousers написа:Собствениците на Милан не са от най-богатите в Италия, като състоянието им е по-малко от това на собствениците на клубове като Болоня, Фиорентина, Рома, Интер и разбира се Ювентус.
Къде ги четеш тия работи![]()
Собственици на Милан са едни американски лихвари и банкови измамници. Ако решат, сигурно могат да пръскат повече от Абрама и Шейха взети заедно
![]()
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта