Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот insaneboy1 » 03 юни 2019 08:52

paceto написа:Да бе хич не е затова се чудите къде да го пратите и като чуете името му се кръстите по 3 пъти. :lol:
Морено дори в Севиля беше един от най добрите им играчи и после в Англия през първите си 2-3 сезона държа добро ниво.

Не знам каква е причината миналата година да има само 2 мача. :roll:

Вермаелен въобще не е толкова некадърен, просто се контузва докато диша. Морено си е чист некадърник. Хем не си го гледал хем ръсиш глупости - държал добро ниво :lol:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 03 юни 2019 09:05

insaneboy1 написа:
paceto написа:Да бе хич не е затова се чудите къде да го пратите и като чуете името му се кръстите по 3 пъти. :lol:
Морено дори в Севиля беше един от най добрите им играчи и после в Англия през първите си 2-3 сезона държа добро ниво.

Не знам каква е причината миналата година да има само 2 мача. :roll:

Вермаелен въобще не е толкова некадърен, просто се контузва докато диша. Морено си е чист некадърник. Хем не си го гледал хем ръсиш глупости - държал добро ниво :lol:

Най-добрият период на Морено беше началото на миналия сезон, в който направи един единствен слаб мач - гостуването на Севиля в ШЛ. После се контузи, Клоп пусна Робъртсън и... вече имаме един от най-добрите LB в света. :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 юни 2019 10:38

rhaegar написа:Дееба тъпия мач, да свирят край вече. :lol:

Факт! Мега тъп мач, ама то като събереш картофи и финал и е ясно какво ще получиш :arrow: Калъфчок.... Клоп нямаше по-удачен съперник да си оправи статса на финалите :mrgreen:

Хари Бастуна да си беше стоял контузен, щеше да имат някакви шансове жалните картофчета....сега следва ново DVD - The season, where we almost won a cup :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 03 юни 2019 11:19

Скучен финал. Според мен Тотнъм игра по-добре в съзидателен план. Футболистите на Ливърпул поведоха в самото начало и до края на мача се задоволиха да останат стабилни в защита. Та, критиките към Почетино са малко безпочвени, ако играта на Тотнъм се сравнява с продукцията на червените, защото и отборът на Клоп не игра нищо. Дузпата е крайно пресилена, а освен нея и втория гол Ливърпул създаде още само едно опасно положение, изпуснато от Милнър, след като Сане проби от центъра. Тотнъм се мъчеше да изравни, имаше някакъв минимален превес през почти цялото второ полувреме, стигна до два-три удара, които Алисон извади и накрая подари втори гол на Ливърпул. Финалът беше нещо като първия полуфинал между Барселона и Ливърпул, равностойна игра, по стечение на обстоятелствата единият отбор спечели малко по-убедително. Ако не беше тая дузпа в началото, според мен двата отбора щяха да се мотаят още по-безлично 120 минути по терена за 0-0.

Как да е, комплексно за мен Ливърпул беше най-силният отбор в Европа за този сезон, така че логично стигна до отличието.
Дано Ван Дайк вземе Златната топка.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 03 юни 2019 13:45

Red Warrior написа:
boys85 написа:Относно тъпите финали нищо не може да бие Юве-Милан '03 8-)

Този също. Мерси за напомнянето! :) Изобщо когато финала е с отбори от една държава не е гот.

2016 Aтлетико и Барса на 1/4 финал направиха добри мачове,а следващата година РЕал и Атлетико също направиха добри мачове. Този година най-добрият мач бе между Сити и Тотнъм. Не мисля,че основната причина е това,че са били от една държава.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 03 юни 2019 16:10

Alexx написа:
Red Warrior написа:
boys85 написа:Относно тъпите финали нищо не може да бие Юве-Милан '03 8-)

Този също. Мерси за напомнянето! :) Изобщо когато финала е с отбори от една държава не е гот.

2016 Aтлетико и Барса на 1/4 финал направиха добри мачове,а следващата година РЕал и Атлетико също направиха добри мачове. Този година най-добрият мач бе между Сити и Тотнъм. Не мисля,че основната причина е това,че са били от една държава.

Не знам какво толкова се дъвче това навсякъде. Първата и най-важна причина беше ранния гол, а трите седмици пауза също оказаха влияние и то сериозно.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 03 юни 2019 19:24

Има едио трио, мачове, на грозотията- споменатия Юве-Милан03, плюс финалите с титли за Стяуа и Звезда. Не ми се рови, може и да греша, но май и мач с титла за ПСВ, та стават квартет. Тези са излизали с явното желание за дузпи, за да елиминират напълно разликата в класите, правейки мача в откровенна мъка за фена пред тв-то.
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 юни 2019 19:49

За някои мачове е така, за мача на Звезда не съм съгласен, цяло чудо е, че нямаше голове. Има поне в нета репортажи

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юни 2019 19:56

Ако има разлика в класите между Звезда и Марсилия, то по-скоро франсетата е трябвало да играят за дузпи. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 03 юни 2019 20:18

rhaegar написа:Ако има разлика в класите между Звезда и Марсилия, то по-скоро франсетата е трябвало да играят за дузпи. :lol:

С Папен, Десаи и Уодъл срещу млади, надъхани но.....но неопитни сърбо/хървато/македончета! Айде нема нужда!
Изображение

Върни се в “Архив”