ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 26 юли 2015 22:54

1982 написа:
Teo написа:Виждам отново напрежение тук :lol:
@ Аз не мога разбера в момента момчетата в отбора на самоиздръжка ли са или на надница от Ганчев :?: :lol:

Този отбор/клуб е мъртвец, тъй или иначе никой няма да го спаси. Затова и се прави "ново ЦСКА", което след време, най-вероятно, ще стане собственик на един клуб от северна България.

така е, базите са му проблема според мен.

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 26 юли 2015 22:55

Вие как мислите,че ГГ направи Литекс един от топ-отборите,като налива 30 млн. на сезон ли ?НЕ! ГГ направи Литекс да се самоиздържа така и ще направи с ЦСКА + не,че Божков не може обаче ГГ вече е вдигал един клуб ще може да го направи и втори път.А няма нищо притеснително от новото дружество - истината е,че Градеф и другите ще пият една студена вода,а за дълговоте към НАП незнам там шанса е 50/50.ГГ не,че не може да ги плати тези дългове,ама просто си представете кое е по-добре да инвестираме във бази,школа или да плащаме на изрусени идиоти.

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 юли 2015 22:56

Teo написа:
1982 написа:В новото дружество ЦСКА къде е лицето от Микре, защо пак го няма ??! Нали самият той - уродът от Микре, твърдеше, че нямал нищо общо с Литекс вече, понеже никъде юридически нямал връзка с клуба от Ловеч ??! Ми, то и със стария ЦСКА, и с новия, пак никъде няма връзка. :lol: :lol: :lol:

Мръсно и гнусно джудженце, дано скоро иде при Георги и Васил Илиеви, при Крушата и другите му ортаци-престъпници. Майката еба на ЦСКА този гнусен боклук, направи клуба символ на безкрайни циркове и панаири.

1982, винаги си имал общо мнение с моето за нещата.. реално така изглежда към момента картинката предстои да видим какво ще се случи... :idea:
@ Все пак всеки има своите 100 дни да покаже с действия какво мисли да прави, а ГГ е в началото все още.

Не ти ли е достатъчно, че назНачи животното за директор на Армията ???? По голяма лудост от това няма !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2015 22:57

petko.h.markov написа:Ами според теб, тези хора защо въобще си набъркаха имената,а не оставиха лупи,да довърши започнатото.

Ами, айде де .... нали Лупи е виновен и е закопал ЦСКА, защо не го оставиха да "довърши започнатото" ??!

Може би .... нямаше да го "довърши".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 юли 2015 22:57

Кашчей написа:
1982 написа:В новото дружество ЦСКА къде е лицето от Микре, защо пак го няма ??! Нали самият той - уродът от Микре, твърдеше, че нямал нищо общо с Литекс вече, понеже никъде юридически нямал връзка с клуба от Ловеч ??! Ми, то и със стария ЦСКА, и с новия, пак никъде няма връзка. :lol: :lol: :lol:

Мръсно и гнусно джудженце, дано скоро иде при Георги и Васил Илиеви, при Крушата и другите му ортаци-престъпници. Майката еба на ЦСКА този гнусен боклук, направи клуба символ на безкрайни циркове и панаири.

А серията Томов-ТИТАН-Томов какво направи ЦСКА?

Фалираха ни

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 26 юли 2015 22:58

При Лупи всичко е на заеми поне сега като се върнем в А група няма да треперим всяка година за лиценз.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2015 22:59

Кашчей написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Тео, ако от БФС бяха хора на място, досега да са разследвали връзките на Ганчев с Литекс и ЦСКА, и да са му рязнали перките, ако върти нещата и в двата клуба.

И, какво ще намерят БФС ??!

Уродът-джудже от Микре няма нищо общо на книга нито с Литекс, нито с ЦСКА. Неслучайно тази вагина се крие и не фигурира никъде, понеже не й е чиста работата.

Вярваш ли, че абсолютно нищо не може да се намери, ако има достатъчно добро желание? Аз си мисля точно обратното, но липсва желание. Как от БФС можаха два пъти да излязат с категорично мнение, че срокът за лицензиране е изтекъл и нищо няма да промени нещата с лиценза, а нито веднъж да не излязат с мнение относно медийните (и не само медийни) приказки за сливане, преименуване, преместване и тъ нъ....?!
Колкото и да си плюем полицията аз не съм убеден, че са чак толкова некадърни..ако има желание.

Вярвам че живея в гнусната "държава" България, където никога и никъде нищо не се намира.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2015 23:01

EmilCSKASOFIA написа:При Лупи всичко е на заеми поне сега като се върнем в А група няма да треперим всяка година за лиценз.

Е, няма .... все пак няма да сте ЦСКА, а чужд клуб.

EmilCSKASOFIA
Контакти:

Мнениеот EmilCSKASOFIA » 26 юли 2015 23:02

И при Божков щяхме да сме друг клуб... :o

Beladona

Мнениеот Beladona » 26 юли 2015 23:04

1982 написа:Тео, помни ми думата - джудженцето няма да издържа 2 клуба, Литекс и ЦСКА. Натам, сам се досети какво ще се случи.

Абсолютно ! И аз така мисля, ахилесовата пета ще сa му базите !!! Там го чака гранд изненадка ! :)

Върни се в “Архив”