Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: сюрприз за Селския
vasobaso , ами добре давай да си кротуваме с господин Димитър Христолов (човека издържа 10 години Ботев,дал е толкова пари от джоба си),да си трайкаме,да си викаме "само Ботев!" и "Христолов вън!" и това е,а?Всичко ни е О.К. , важното е да бъдем отговорни граждани...Майната му на селския,майната му на Ботев!Важното е да сме отговорни граждани.Абе човеко,ние не сме никакви граждани вече 10 години!Ние сме селяни!И любимия ни отбор е селски!Такива ни направи същия този г-н Христолов,такъв направи отбора ни.А ти викаш "Недейте така със свастики и расизъм,бъдете отговорни граждани".Писна ми да съм отговорен селянин,искам вече да съм горд гражданин,горд Ботевист!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Някой беше говорил за протест и блокиране на кръстовища в града. Ето ти една гражданска постъпка.
От поста и опитите ти да ме изкараш "едвав ли не симпатизант на Сельо разбирам, че при теб положението не е по-различно от "Който не е с нас, е против нас!". После ми говориш, че сме били "селяни", а ти искаш да си "горд"... Пич, не проецирай собствените си комплекси на стадиона, а още по-малко върху мен. Със здраве!
От поста и опитите ти да ме изкараш "едвав ли не симпатизант на Сельо разбирам, че при теб положението не е по-различно от "Който не е с нас, е против нас!". После ми говориш, че сме били "селяни", а ти искаш да си "горд"... Пич, не проецирай собствените си комплекси на стадиона, а още по-малко върху мен. Със здраве!
Herbsupported Ape
Много е важно утре всеки да има под ръка , бутилка мин. вода
На ''Колежа'' няма една работеща чешмичка
И умната

На ''Колежа'' няма една работеща чешмичка

И умната

The deacon написа:И аз съм левскар (то се вижда!), но искам утре да има мач, който да се играе 90 минути! Веднага ще кажа защо - мачовете между Левски и Ботев, почти винаги са били изключително атрактивни и изпъстрени с много емоции! Футболът само печели от такива мачове! Иначе - напълно разбирам феновете на Ботев и напълно подкрепям претенциите им към Митьо Селския! И аз не харесвам нашия Ганьо (Т. Батков), и аз се срамувам в повечето случаи от всичко казано и направено от него, но за съжаление той е президента! Момчета, ако утре предизвикате бъркотия, от нея ще загуби вашия любим клуб, не мухльото Митьо! Така че търсете други средства за отстраняването на въпросния бандит! Сигурен съм, че всички нормални фенове на футбола в България ви симпатизират и ви подкрепят!
Подписвам се с двете ръце!!! Бъдете спортисти, а не спиртисти!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
vasobaso написа:Някой беше говорил за протест и блокиране на кръстовища в града. Ето ти една гражданска постъпка.
О.К. за блокирането на кръстовища ама нещо не ги виждам.Само с "Христолов вън от Ботев" нищо няма да стане.На него не му пука от това че "кучетата си лаят,кервана си върви".А иначе утре нищо няма да има,не се залъгвайте.Селския си има достатъчно хора и сред нас във фракциите...

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
- PLOVDIV PEE 1912
Jimmy8 написа:vasobaso написа:Някой беше говорил за протест и блокиране на кръстовища в града. Ето ти една гражданска постъпка.
О.К. за блокирането на кръстовища ама нещо не ги виждам.Само с "Христолов вън от Ботев" нищо няма да стане.На него не му пука от това че "кучетата си лаят,кервана си върви".А иначе утре нищо няма да има,не се залъгвайте.Селския си има достатъчно хора и сред нас във фракциите...
Тва сериозно ли го казваш?Кажи ми кои са .
- pasaden
- Контакти:
хахаха така се блокират кръстовища.Ния от СПОР-а и жандармерията ще ни разпилеят точно за 10 минути.В тая полицейско-корумпирана държавица в която живеем ще блокираш нещо ,ама друг път.Най-много куките да ти блокират дишането.
И ушев вече не е неорганизиран като едно време.Ся вкараха закони,имат мобилни групи,направиха ги робокопи,забраниха всичко на стадиона,махнаха седалките,оставиха само бетон....иди напрай нещо.
И ушев вече не е неорганизиран като едно време.Ся вкараха закони,имат мобилни групи,направиха ги робокопи,забраниха всичко на стадиона,махнаха седалките,оставиха само бетон....иди напрай нещо.
100 години символ на Пловдив
- sorcererals
- Контакти:
pasaden написа:хахаха така се блокират кръстовища.Ния от СПОР-а и жандармерията ще ни разпилеят точно за 10 минути.В тая полицейско-корумпирана държавица в която живеем ще блокираш нещо ,ама друг път.Най-много куките да ти блокират дишането.
В това отношение тези двамата живеят в друг свят. Май не им се е случвало скоро да ходят на мач. Нищо де, като ги приберат по веднъж за нищо ще разберат.

...с цяло гърло,с всички сили срещу христолов!
Дано бъда разбран правилно: Не искам да се заяждам с никого,но не виждам основата на целия този ентусиазъм.Утре трябва преди всичко да действаме мощно срещу Гнидата и цялата ни енергия трябва да е насочена в тази посока.
Вместо това се виждат "ураджийски" призиви за подкрепа /на кого?/,всички на ТИ /защо?/ и тем подобни.
Отборът ни в момента е асансьор,на който са откачили въжетата и извадили от строя аварийната спирачка.Ние падаме и много хора сред нас сякаш забравиха този факт.Но не може да се пада вечно-дъното наближава.Единствените,които могат да спрат това свободно падане сме ние.
След като дори доскоро дълбоко уважаваният от мен г-н Славчо "Димитров христолов" Атанасов май е част от чадъра над селския,нашият дълг е да продължаваме да причиняваме на Гнидата максимум проблеми и неприятности,глоби,наказания-всичко от този род.И призивите за подкрепа за мен са нелепи.Ако някой иска да напише нещо смислено според мен,то е "Всички с цяло гърло,с всички сили срещу христолов"! Начините на действие се уточняват на място,но всички трябва да бъдем готови да направим всичко против мръсника,защото иначе няма полза от присъствието ни на стадиона.
barton
http://bultras.com/
- smash_the_reds