HekakaB написа:1982 написа:HekakaB написа:Как ще получите лиценз бре, нали Паслар каза че не искате?
Е, нали има 9 ЦСКА-та, все някое ще вземе лиценз.![]()
Как точно?
Знам, бе, човек ..... ама нали знаеш късе живеем ?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
HekakaB написа:1982 написа:HekakaB написа:Как ще получите лиценз бре, нали Паслар каза че не искате?
Как точно?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Още от детеееееееееее .... Литекс запали моето сърцеееееееее ...![]()
Винаги ще бъда верен, Аз обичам Чавдаааар
![]()
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Как точно?

suni написа:HekakaB написа:1982 написа:HekakaB написа:Как ще получите лиценз бре, нали Паслар каза че не искате?
Как точно?
Какъв клуб бре момче, променя се търговско дружество,.. правиш ли разлика ?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
1982 написа:Още от детеееееееееее .... Литекс запали моето сърцеееееееее ...![]()
![]()
suni написа:
Какъв клуб бре момче, променя се търговско дружество,.. правиш ли разлика ?
Haralampy написа:vaskonti написа:Haralampy написа:vaskonti написа:И каква мислиш, че ще е реакцията на УЕФА при това положение? Хем си искаш да си ЦСКА, хем не плащаш? Кой ще го признае това...нещо?
Нормално.
Нали си говорехме с тебе веднъж за това ?
Ще се плати "неизбежно-необходимото", за да няма спънки.
Както и с "държавата".
То и при оздравяване ще се плати "неизбежно-необходимото". Не ми се вярва някой да иска да плати повече от това, как мислиш?
Абе там ще е доста по-трудно. Я се приеме "план", я не. После я се "изпълнява", я не.
Но не знам. Дора още не е сметнала "сумата".![]()
А и "старото" ПФК има разни забрани и наказания.
HekakaB написа:1982 написа:Още от детеееееееееее .... Литекс запали моето сърцеееееееее ...![]()
![]()
Официално и публично моля за разрешението ти да ползвам тоя култов пост като подпис.Благодаря предварително.
HekakaB написа:1982 написа:Още от детеееееееееее .... Литекс запали моето сърцеееееееее ...![]()
![]()
Але...але..але.....![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта