Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Червени Воини
- Контакти:
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Този пак избяга от комуната, че и до интернет се е докопал. 
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
Бадема е претърпял катарзис 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Самочувствие не ви липсва, сякаш сте забравили Мура. В 3-ти и 4-ти кръг ще сте непоставени, както казах, няма да има отбори, като Клифтънвил.
Ако приемем, че въпреки уменията на спеца от Плоски, червените остранят макетата/молдованите, то отиват в 3-ти кръг, където също са поставени. А там вече
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:W84me написа:Самочувствие не ви липсва, сякаш сте забравили Мура. В 3-ти и 4-ти кръг ще сте непоставени, както казах, няма да има отбори, като Клифтънвил.
Ако приемем, че въпреки уменията на спеца от Плоски, червените остранят макетата/молдованите, то отиват в 3-ти кръг, където също са поставени. А там вече... ама да речем, че Младенов дотогава е напуснал поради n неизплатени заплати, а отборът вече се води от чичо Митко, то късметлийкото му птиче може някак да ги прати на плейоф. В плейофа са непоставени, а там няма Клифтънвил и Млифтънвил
А какво има - Иртиш, ли
Леевски, оле
W84me написа:Бадема е претърпял катарзис
Блудният син се завръща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
boabbb написа:TristaNNN написа:W84me написа:Самочувствие не ви липсва, сякаш сте забравили Мура. В 3-ти и 4-ти кръг ще сте непоставени, както казах, няма да има отбори, като Клифтънвил.
Ако приемем, че въпреки уменията на спеца от Плоски, червените остранят макетата/молдованите, то отиват в 3-ти кръг, където също са поставени. А там вече... ама да речем, че Младенов дотогава е напуснал поради n неизплатени заплати, а отборът вече се води от чичо Митко, то късметлийкото му птиче може някак да ги прати на плейоф. В плейофа са непоставени, а там няма Клифтънвил и Млифтънвил
А какво има - Иртиш, ли![]()
![]()
Ми не, но има Лион, Интер,Тотнъм, Виляреал ... все такива едни невзрачни отборчета
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Сините отрепки пак налазиха - 3 на брой.
TristaNNN написа:boabbb написа:TristaNNN написа:W84me написа:Самочувствие не ви липсва, сякаш сте забравили Мура. В 3-ти и 4-ти кръг ще сте непоставени, както казах, няма да има отбори, като Клифтънвил.
А какво има - Иртиш, ли![]()
![]()
Ми не, но има Лион, Интер,Тотнъм, Виляреал ... все такива едни невзрачни отборчета
Да го докараме до там,пък ще видим!То и Леверкузен и Динамо звучаха стряскащо,но както се казва-топка е!
- amstel_beer
- Контакти:
Red joker написа:W84me написа:Самочувствие не ви липсва, сякаш сте забравили Мура. В 3-ти и 4-ти кръг ще сте непоставени, както казах, няма да има отбори, като Клифтънвил.
Мура сме ги забравили ,защото това е безпрецедентен случай,а не рецидив и традиция,като при вас,да ви бият аматьори![]()
Няма да има отбори ,като Клифтънвил,но ще има такива ,като „Динамо“МОСКВА,така че не ни мислете,а играйте повече мачове с юношеските(а защо не и с детските
)гарнитури и трупайте самочувствие
Стига с твоите аматьори - Левски никога не е губил от аматьорски отбор
А да сравняваш Павлодар с Мурска собота е като да сравняваш София с Раковски
memnto написа:Сините отрепки пак налазиха - 3 на брой.
Сините царе.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!