Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Мне, отговорям му, иначе Вила ми бяха симпатични преди да се появи спорткафе преписвача.
Gary Shaw написа:Я дървото Франки пак е изпълзял
Само не разбрах какъв беше смисъла да се хващаш на бас след като пак си пишеш , пълен абсурд си момче !
На теб пък какво ти пречи това срамежливо,скромно и изпълнено с оптимизъм до краен предел момче
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Gary Shaw написа:Я дървото Франки пак е изпълзял
Само не разбрах какъв беше смисъла да се хващаш на бас след като пак си пишеш , пълен абсурд си момче !
На теб пък какво ти пречи това срамежливо,скромно и изпълнено с оптимизъм до краен предел момче![]()
![]()
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Пак ще има цирк 
Hiddink написа:Пак ще има цирк
Той вече почна......
Интересува ме нещо общо да имаш с профила villa_777
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Общото е, че профила е мой 
CTAHKO написа:Gary Shaw написа:Я дървото Франки пак е изпълзял
На теб пък какво ти пречи това срамежливо,скромно и изпълнено с оптимизъм до краен предел момче![]()
![]()
Супер ми е противен тоя , и не смятам ,че има лошо да изрязявам неприязма си. Може би е най-противния във форума този. Голям разбирач се пише а мисълта му е толкова елементарна. Нямало да пише повече ...... пък пише със 10 различни никнейма. Пълно дръвце .
Hiddink написа:Общото е, че профила е мой
На 100% бех сигурен...............
Лео,Лео Меси
Е поне от всичките му мнения лъха ПОЗИТИВИЗЪМ

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Gary Shaw написа:CTAHKO написа:Gary Shaw написа:Я дървото Франки пак е изпълзял
![]()
Супер ми е противен тоя , и не смятам ,че има лошо да изрязявам неприязма си. Може би е най-противния във форума този. Голям разбирач се пише а мисълта му е толкова елементарна. Нямало да пише повече ...... пък пише със 10 различни никнейма. Пълно дръвце .
На мен пък ти си ми противен. Едно нещо сам не можеш да измислиш, само копираш статии от спорткафе и си мислиш, че някой ще помисли, че са твои. Абсолютен смешник.
И ако ми изброиш тея 10 никнейма, ще те призная
Най-добре се прехвърли в форума на Вила ( опа