Tiberius написа:ImmortaL_1000 написа:какво става е !! Каква е тая идиощина 5 - 2 !! Ужас !
Е, кое му е ужаса. Мач със седем гола. Красота!
Е как кое. Отново топ отбор може да бъде посрамен на реванша. Рома на собствен терен загряват реотана.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tiberius написа:ImmortaL_1000 написа:какво става е !! Каква е тая идиощина 5 - 2 !! Ужас !
Thsmith написа:rhaegar написа:Тия кретени в студиото наистина ли дискутират как Рома са загубили мача в центъра на терена? Че то там нямаше битка, Ливърпул си ги прескачаха с дълги пасове цял мач.
Е как? Пъпеша в началото говореше, че Пул ако играят така не ги чака нищо добро с тези дълги пасове и колко добри са рома при тях, какви централни имат и тн.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Thsmith написа:rhaegar написа:Тия кретени в студиото наистина ли дискутират как Рома са загубили мача в центъра на терена? Че то там нямаше битка, Ливърпул си ги прескачаха с дълги пасове цял мач.
Е как? Пъпеша в началото говореше, че Пул ако играят така не ги чака нищо добро с тези дълги пасове и колко добри са рома при тях, какви централни имат и тн.![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
paceto написа:Tiberius написа:ImmortaL_1000 написа:какво става е !! Каква е тая идиощина 5 - 2 !! Ужас !
Той има дежавю от мача на Барселона.
Нали същият този пичага още на жребият честитеше полуфинала на отбора си, а малко по късно и финала дори.
ImmortaL_1000 написа:Tiberius написа:ImmortaL_1000 написа:какво става е !! Каква е тая идиощина 5 - 2 !! Ужас !
Е как кое. Отново топ отбор може да бъде посрамен на реванша. Рома на собствен терен загряват реотана.![]()
CSKA69 написа:След тоя мач се чудя кой от двамата треньори е по-голям кретен![]()
sapio0o написа:Яд ме е само защото ми се искаше наглите фенове на Ливърпул да страдат, но този път им се получи. Определено отборът им заслужава да играе финал, макар и след относително лек жребий. Все пак Рома не са казали последната си дума. Всякакви обрати сме виждали вече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост