Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот ImmortaL_1000 » 24 апр 2018 23:48

Tiberius написа:
ImmortaL_1000 написа:какво става е !! Каква е тая идиощина 5 - 2 !! Ужас !

Е, кое му е ужаса. Мач със седем гола. Красота!

Е как кое. Отново топ отбор може да бъде посрамен на реванша. Рома на собствен терен загряват реотана. :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 24 апр 2018 23:50

Thsmith написа:
rhaegar написа:Тия кретени в студиото наистина ли дискутират как Рома са загубили мача в центъра на терена? Че то там нямаше битка, Ливърпул си ги прескачаха с дълги пасове цял мач.

Е как? Пъпеша в началото говореше, че Пул ако играят така не ги чака нищо добро с тези дълги пасове и колко добри са рома при тях, какви централни имат и тн. :lol: :lol:

Е от Сухия и Джуджето вие кво очаквате :lol: :mrgreen:
Те са на ниво Балкан Ботевград :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 апр 2018 23:51

Tiberius написа:

По-голямата красота бе объркването на тези, които избързаха с някои прогнози. 8-)

Във футбола две неща са като златно правило.

1 Не подценявай противника.
2 Не прибързвай с големите думи.

Футбол е братче, всичко се случва. Гледай си мача, пий си бирата и повече философия и майтапи, и по-малко прогнози и очаквания.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 апр 2018 23:51

Thsmith написа:
rhaegar написа:Тия кретени в студиото наистина ли дискутират как Рома са загубили мача в центъра на терена? Че то там нямаше битка, Ливърпул си ги прескачаха с дълги пасове цял мач.

Е как? Пъпеша в началото говореше, че Пул ако играят така не ги чака нищо добро с тези дълги пасове и колко добри са рома при тях, какви централни имат и тн. :lol: :lol:

Аз си знам да не гледам тия студия преди и след мача, ама за кво се излъгах сега.

Сухия говори като да се е намокрил отвътре с огнена вода. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 апр 2018 23:53

Яд ме е само защото ми се искаше наглите фенове на Ливърпул да страдат, но този път им се получи. Определено отборът им заслужава да играе финал, макар и след относително лек жребий. Все пак Рома не са казали последната си дума. Всякакви обрати сме виждали вече.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 24 апр 2018 23:53

paceto написа:
Tiberius написа:

Той има дежавю от мача на Барселона.
Нали същият този пичага още на жребият честитеше полуфинала на отбора си, а малко по късно и финала дори. :mrgreen:

Много съм несъобразителен днес. Извинявам се тогава. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 апр 2018 23:53

След тоя мач се чудя кой от двамата треньори е по-голям кретен :lol: Да Франческо ли, който излезна с най-самоубийствената тактика за отбор, играещ срещу Ливърпул на Клоп - излезе с трима отзад, изнесени на центъра на терена :lol: :shock: :roll: Все едно им каза на Ливърпул - ето ви пространство, изяще ни с вашата гегенпреса :idea:
Дали пък не беше баце Юрген Клоп, който за пореден път осира мача с неадекватните си смени :lol: Салах ти е най-важния играч, лидерът на отбора, твоят ''Меси'', за Бога и ти го сменяш в момент, когато си решил, че мача е свършил... в 70 и някоя минута... НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА! Това че въздухът свърши на играчите на Ливърпул в последните минути също си е по вина на германеца, но това, дето се вика, е системен проблем..
Въпросът сега е дали Рома може да повтори представянето си от мача с Барса и да вкара три гола на Ливърпул :?: Тревожното за мен като фен на англичаните е, че да, те могат да го направят. Успокояващото е, че Ливърпул също може да вкара на Олимпико, а всеки гол си е направо билет за финала! При всички случаи с този състав дори при победа с 5:2 не може човек да е сигурен в нищо :)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 24 апр 2018 23:56

ImmortaL_1000 написа:
Tiberius написа:

Е как кое. Отново топ отбор може да бъде посрамен на реванша. Рома на собствен терен загряват реотана. :mrgreen: :mrgreen:

Това не го пиши във форума на Пуул, че ще те сложат веднага на кладата.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 апр 2018 23:56

CSKA69 написа:След тоя мач се чудя кой от двамата треньори е по-голям кретен :lol: :)

Изображение

да не се чудиш :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 апр 2018 23:57

sapio0o написа:Яд ме е само защото ми се искаше наглите фенове на Ливърпул да страдат, но този път им се получи. Определено отборът им заслужава да играе финал, макар и след относително лек жребий. Все пак Рома не са казали последната си дума. Всякакви обрати сме виждали вече.

Клоп като нищо ще загуби втори финал в ШЛ след като на финала ще е Реал или Байерн.
Ама нека отидат първо там, че вълците хапят здраво у дома и като ги погне глутницата като нищо ще разкъсат противника.

Върни се в “Архив”