Мнениеот metodito » 11 сеп 2013 16:15
Най-важното бе да се вземат двама централни защитници - добри. Взеха се двама, но само единия му личи, че не е случаен - Перез, другия - Милиев...мармайко...
С гоненето на Дъстли - още един защитник трябва да се вземе сега. Кво правим. Сейтаридис...той е на 32 години човека. Вземат ли го - да го продадат ясно е, че няма да могат. Класен, класен...колко да е класен? Една година и след това? Божинов...мармайко...х2. Макриев го бил искал Йока. Да бе.
От селекцията, която между другото е доста голяма - виждам двама, които ще свършат работа - Перез и Генков. И един под въпрос - Макриев. Другото - Миро Иванов (не е сериозно взимането му. Той е самият е непостоянен и несериозен, а и вече на годинки), Блажевич - а дано, ма... Туре ще трябва тепърва да се доказва, но според мен са го взели, заради нещо друго. Милиев...пхах. Бру - бил тичал много. ОК и дотам. И защо по дяволите само той бие статичните положения. Не става за това! Лопес ли, какъв беше онзи пътник...Някой си направи паричките да се поразходи по терена май. tevez в подписа си има един негов пас, който казва всичко.
Та така. Да теглим чертата.
Двама, които ще свършат работа - Перез и Цецо.
Перез - млад!, научен футболист, испанец.
Цецо - еми не е голаджия, но аз не помня откога не сме имали нападател, който да се връща назад и да помага на халфовете. Не ми харесва, като деветка, но се вижда, че поне се опитва, затова ще го причисля към успешните. И нещо друго - българин е. Това не е маловажно. Но просто не става за деветка на "Левски".
Пълна мистерия - Туре, Блажевич, Макриев, с известни уговорки Миро, тъй като търка бая пейката. Виж обаче срещу Разград нищо чудно да играе на четвърта.
Издънките, които можеше да не идват - Лопес, Бру, Милиев ...Макриев?
Последна промяна от
metodito на 11 сеп 2013 16:27, променено общо 3 пъти.