Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
"Левски" ще сложи край на селекцията си с Юркас Сейтаридис. Това обяви пред "Лайвспорт" Тодор Батков. "Продължаме да водим преговори с него. Има голям шанс да подпише, но няма да е лесно. Той е сериозно име, европейски шампион. Има и оферта от "Олимпиакос"", обяви собственикът на "сините". "Блажевич не бе препоръчан от много сериозни хора. Третият най-добър вратар в Хърватия. Визитката на Туре говори достатъчно. Питайте директорите и треньорите какво ще правят с Пламен Илиев и Мишо Иванов. Аз не се бъркам. Ние станахме рекордьори по директори, така че тези въпроси не към мен", отсече адвокатът. "Сините" преследват и още един вариант за десен бек, ако Сейтаридис откаже.
- blue avalanche
- Контакти:
Техническият директор на Левски Христо Йовов се включи вчера в делата на отбора след краткото си отсъствие поради участие в бенефиса на Стилян Петров в Шотландия. В мача игра и помощник-треньорът Мариян Христов, който вчера бе на линия за тренировката на тима.
Относно двамата нови футболисти на сините , които подписаха в понеделник -хърватският вратар Горан Блажевич и националът на Гвинея Ларсен Type, Йовов сподели, че двамата не са случайни играчи.
„Тези футболисти ги наблюдаваме от доста време. Имахме желание да ги вземем и в понеделник колегите ми са успели да убедят тях и техните агенти да приемат условията ни. Надявам се да вдигнат класата на отбора", каза Йовов в ефира на ТВ7.
„Туре е доста сериозен футболист. Играл е повече като краен нападател. Все пак това е елитната група на във Франция. Надявам се да поведе Левски и да извади тима от головата суша", добави Йовов, който дълги години игра като краен нападател, какъвто е и Ларсен Type
- messi7
- Контакти:
Казва се фланови нападател, а не краен. Какви са тези глупости. Както и да е, успех на новите. Дано привлечем и Сейтаридис. 

250К за Сейтаридис на година

-
THE G.A.M.E
Сейтаридис, Божинов ... Тези няма да дойдат да цъкат за 10-на хиляди евро на месец.
Но щом се преговаря, значи работата с "Газпром" е опечена ...
Въпросът е, че двамата са много рискови ... Морално.
С подобни "Звездни играчи", явно упорито се опитваме да бъдем българският еквивалент на Реал М.
Но щом се преговаря, значи работата с "Газпром" е опечена ...
Въпросът е, че двамата са много рискови ... Морално.
С подобни "Звездни играчи", явно упорито се опитваме да бъдем българският еквивалент на Реал М.
Интервю със Сираков от ММ (дай Боже тези да са си го измислили):
Ето какво отговори спортно-техническият директор: "Разговарял съм с Божинов, но негов трансфер в Левски сега е невъзможен. Той наскоро разтрогна със Спортинг Лисабон и няма как да го вземем. Валери е интересен футболист, сигурен съм, че към него има голям интерес. Възможно е да го вземем през зимната пауза, но дотогава има много време. Той задължително трябва да играе някъде. Все още има няколко първенства, в които може да се правят трансфери".
Според правилата на ФИФА трансферният прозорец е затворен, а свободни агенти може да се взимат, ако са станали такива преди 20 август.
Ето какво отговори спортно-техническият директор: "Разговарял съм с Божинов, но негов трансфер в Левски сега е невъзможен. Той наскоро разтрогна със Спортинг Лисабон и няма как да го вземем. Валери е интересен футболист, сигурен съм, че към него има голям интерес. Възможно е да го вземем през зимната пауза, но дотогава има много време. Той задължително трябва да играе някъде. Все още има няколко първенства, в които може да се правят трансфери".
Според правилата на ФИФА трансферният прозорец е затворен, а свободни агенти може да се взимат, ако са станали такива преди 20 август.
- t0bl3ro_bg
Stanislav_Ivanov написа:Имам надежди за вратаря,че ще се окаже добро попълнение.За другия не знам .. дано не е 2-рия Опоку.
В понеделник гледах ''Пред Банята'' и Томито каза,че от информатор разбрал,че тия 2-мата дошли по настояване на Йока.Всичко възможно направили ръководството да ги привлекат.Дано си струва.
Има логика Йока да ги е поискал, щом като са гледани от "дълго време", а се взимат точно под негово ръководство.
Толкова играчи вече сме ги гледали от доста време, пък нещо не могат да се впишат в отбора - толкова ли ни е сложен стила на игра, какво става подяволите.
Всичко можеше в това първенство да го решим за 10 години напред с парите от 2006, които взехме и сега да имаме класен отбор, а вместо това купихме само един Жо - великолепно попълнение , наляхме малко в изграждането на школата, другото се развъртя между разни-безобразни.
Някой може ли да даде списък с новите, които взехме - сещам се за Миро, Макриев, Туре, Милиев, Блажевич 
MuFc1878 написа:Някой може ли да даде списък с новите, които взехме - сещам се за Миро, Макриев, Туре, Милиев, Блажевич
Перез
Само Левски!
siniq_fen написа:MuFc1878 написа:Някой може ли да даде списък с новите, които взехме - сещам се за Миро, Макриев, Туре, Милиев, Блажевич
Перез
Знаех си, че забравям някой - ето 6 човека, а Йокана искаше 9...има мегдан за още