Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gun175
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот gun175 » 05 юли 2012 11:11

Пичове кво стана с новия, аз ли не мога да намеря статията че сме привлекли нападател???

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 05 юли 2012 11:39

Да, търси по-усърдно. ;)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 05 юли 2012 11:59

На хоризонта е поредната нулева година.Интересно как някои хора по стадиона 2009 година при положение че станахме шампиони бяха против всички а сега 3 години нулеви задава се 4та си траят и нищо не правят?Затова на ръководството му е спокойно и ни мотае как ще.
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0[/youtube][/offtopic]
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 юли 2012 12:10

Синьо сърце написа:Гледай фактите. Гледай реалностите.

Именно, защото гледам реалностите и фактите твърдя, че Батков все още си "кара влака".
Синьо сърце написа:И какво става-факти и реалности срещу изказване на Тодор...

Извинявай, но аз ли съм тъп или факти от твоя страна не виждам. Тва че, Сашо Сталийски чат пат се подмотава около Герена нищо не значи. Той самият нееднократно е казвал, а и няма, финансовата възможност да купи или издържа Левски. Кат не вярвам на Батков сега и на него ли да не вярвам?
Синьо сърце написа:...Ми много пък взехте да му вярвате, брей...

Изобщо не вярвам на аЙдукатина, и едва ли някой в тоя форум му вярва за каквото и да било. Но защо да вярвам и на теб?

Синьо сърце написа:Но Левски е различен и се работи различно, факт! Всъщност мен ме интересува Левски да е добре и да върви, останалото са подробности. Това е.

Имаш мнение, ОК. Но аз не смятам, че в Левски се работи различно. За поредна година нямаме пукната кинта за трансфер и се привличат само свободни агенти. Къде виждаш разликата? Евентуално че, селекцията този път стана навреме. Това е разликата. Друга няма. Има само безкрайни обещания на един локомотивец за нови стадиони, селекции, нападатели днеска-утре и тем подобни неща. Напълни отбора с "потомствени левскари" като него самия, Дончо Донев, Ясен Петров и всякакви негови приятели и роднини. Като се работи различно, защо остави Костов да напусне? Защо отново сложи Гонзо за треньор? Защо допусна да се случи онова на мача с Миньор? Защо след като в Левски има нови собственици и се "работи различно" и се твърди, че има пари, се оставят добри футболисти, като Калво и Грийн да напуснат отбора без пари?

Синьо сърце написа:Всъщност мен ме интересува Левски да е добре и да върви, останалото са подробности. Това е.

Тва е най-важното ;)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 12:17

Neron написа:На хоризонта е поредната нулева година.Интересно как някои хора по стадиона 2009 година при положение че станахме шампиони бяха против всички а сега 3 години нулеви задава се 4та си траят и нищо не правят?Затова на ръководството му е спокойно и ни мотае как ще.

И защо ще е нулева годината ?
Чесно, аз невиждам никакви предпоставки за това ...

Чесно казано, и за отминалият Шампионат не виждах ...
Особено като ни пое Костов и след резултатите в първите 5-6 кръга от пролета ...

Разберете, че не е до това, какви играчи имаш !
Ако Илиан се справи, ще станем Шампиони с лекота !

И разбира се, трябва нашите ( ръководителите най-вече ) ... Да са осторожни за удари "под масата" от конкуренцията.
Защото знаем как действат някои.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юли 2012 12:18

terata написа:аз не смятам, че в Левски се работи различно. За поредна година нямаме пукната кинта за трансфер и се привличат само свободни агенти.

А какво разбираш под "кинти за трансфери" ?
Дай пример в цифри ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 05 юли 2012 12:27

terata написа:
Синьо сърце написа:Парите пещерски и вещерски са сериозни, но се харчат под отчет и с мислене...

Понеже са "сериозни" и затва от 6 човека взехме 5 свободни агента, яко харч че е било. И нема да е зле да вземеш да осветлиш Батков, че вече не кара влака, че гледам още не го е разбрал

Запознати ли сте с годишните заплати на всички нови попълнения ,ако се запознаете със заплатите ще ви стане ясно ,че не са толкова стиснати колкото излгежда ,най-лесното е 1.5 милиона евро да се налеят в попълнения без да мислим кой ще плаща заплатите им после ,но истината е ,че огромна сума се изхарчи за трансфери .
Както учителя ми по икономика ми казваше ,че една кола не струва 2 000 лева ,защото към тия 2 000 лева се прибавят парите за гориво,"лекия ремонт",данъци и винетки ,евентуални бъдещи ремонти и разходи по докарването на колата ,ако си я купил от друг град ,така ,че спокойно и без нападател ще се справим в А група в нормалните мачове ,а срещи Миньоро сме свикнали да правим равен :lol: ,а и кой е казал ,че Опуку няма да играе нападател в напечените мачове ?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юли 2012 12:57

zap_lv написа:
terata написа:
Синьо сърце написа:Парите пещерски и вещерски са сериозни, но се харчат под отчет и с мислене...

Понеже са "сериозни" и затва от 6 човека взехме 5 свободни агента, яко харч че е било. И нема да е зле да вземеш да осветлиш Батков, че вече не кара влака, че гледам още не го е разбрал

Запознати ли сте с годишните заплати на всички нови попълнения ,ако се запознаете със заплатите ще ви стане ясно ,че не са толкова стиснати колкото излгежда ,най-лесното е 1.5 милиона евро да се налеят в попълнения без да мислим кой ще плаща заплатите им после ,но истината е ,че огромна сума се изхарчи за трансфери .
Както учителя ми по икономика ми казваше ,че една кола не струва 2 000 лева ,защото към тия 2 000 лева се прибавят парите за гориво,"лекия ремонт",данъци и винетки ,евентуални бъдещи ремонти и разходи по докарването на колата ,ако си я купил от друг град ,така ,че спокойно и без нападател ще се справим в А група в нормалните мачове ,а срещи Миньоро сме свикнали да правим равен :lol: ,а и кой е казал ,че Опуку няма да играе нападател в напечените мачове ?

А,като прибавим и парите за мениджъри и самите състезатели,май ще се окаже,че "свободните агенти" не са чак толкова безплатни,колкото им се струва на някои... ;)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 05 юли 2012 13:01

Тонев се е покрил много здраво.Да излезе и да каже какво се случва, а не да се крие като мишок :evil:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2012 13:06

Да, при тези играчи не се плаща трансферна сума, но се дават пари на мениджъра и пари на ръка на футболиста. Така че безплатен обяд няма. Друг е въпросът в момента-докараха 6 човека навреме и в тайна, Илиев си сглабя отбора, това е хубаво. Но ако се осерат с нападателя, ще е несериозно. Играем втора контрола, не е ли в Австрия за третата, не ми го хвали! Вярно е, че трудно се преговаря, но времето изтече!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Image БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”