Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот terata » 04 юли 2012 22:39

Синьо сърце написа:Парите пещерски и вещерски са сериозни, но се харчат под отчет и с мислене...

Понеже са "сериозни" и затва от 6 човека взехме 5 свободни агента, яко харч че е било. И нема да е зле да вземеш да осветлиш Батков, че вече не кара влака, че гледам още не го е разбрал

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 юли 2012 22:40

Тя не е към теб! Защо да се редуцира, това е истината. Не ми се занимаваше с глупости, но мернах няколко мненийца и реших и аз да пусна нещо по темичката.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 юли 2012 22:59

terata написа:
Синьо сърце написа:Парите пещерски и вещерски са сериозни, но се харчат под отчет и с мислене...

Понеже са "сериозни" и затва от 6 човека взехме 5 свободни агента, яко харч че е било. И нема да е зле да вземеш да осветлиш Батков, че вече не кара влака, че гледам още не го е разбрал

На теб ще отговоря заради емблемата и заради позицията ти. Всеки има право на позиция-ти си прав за себе си, аз не виня и не насилвам никого да вярва или не. Някъде ти спомена за лъжа спрямо целия форум. Така да бъде. Хубаво си цитирал, но си изпуснал момента с Хората. Така не се прави. Кои са тези Хора, с които се е съветвал Тонев? Изпуснал си и момента с дълговете на Левски и на Тодора...Защо, нали ще гледаме и съдим реално? Всъщност кого и за какво съдиш? Преди 7 месеца аз казах, че Левски е с нови собственици. Ти смяташ, че съм излъгал. Лошо няма, но нали не мислиш, че аз ей тъй съм го казал...Гледай фактите. Гледай реалностите. И какво става-факти и реалности срещу изказване на Тодор...Ми много пък взехте да му вярвате, брей...Казваш ми да осветля Батков, аз пък ще ти кажа-що не вземеш да осветлиш Тонев, та да не се отчита на Бате Сашко, а? А Бате Сашо все на Герена виси, явно иска да даде парички на Тодора, кой знай??? Що не осветлиш пещерняците, че техните пари отиват за радост на Батков и всуе? А това за назначаването на Тонев беше феноменално, но явно това е политиката...Ще ме питаш защо. Ами не знам, не мога да знам-който дава парите, поръчва музиката! Но Левски е различен и се работи различно, факт! Всъщност мен ме интересува Левски да е добре и да върви, останалото са подробности. Това е.
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
radorezila

Мнениеот radorezila » 04 юли 2012 23:21

Тоньо няма ли да обяви нова дата ? Искаме нова дата !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 юли 2012 23:57

Между другото Илиян не подценява съперника, а отива лично да го гледа.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 05 юли 2012 02:54

Очаквам нападателя с нетърпение и очаквам да е немеца - ще ни пасне най-добре, а и според мен е най-класен.
Не съм съгласен с онези, които смятат, че не сме направили селекция...Милиев, обаче трябваше да се тръгне, ако е за оставане, Диаманта е повече да остане...но ще видим как ще се развият нещата.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 юли 2012 09:45

Вместо класен нападател от чужбина- върнат некласен защинтик от Израел. Стил Иво Тонев. Честито!
Сега сериозно. Заради географски ширини ли, заради ниво на футбола , реноме на държавата, или поради друга причина много западни футболисти се страхуват да играят в България. Факт. Примери- бол. Аз бих заложил на Тодор Чаворски. Стига с тези измислени чужденци. Една такава "звезда" сега клечи пред портите на Войводина Нови Сад и се надява на трансфер с половин левскарска заплата. Не е ли облякъл синята фланелка като юноша...
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Мнениеот Левски1914 » 05 юли 2012 10:06

Да , и аз се надявам Тото Чаворски да ни зарадва с игра .. иначе в кръга на шегата : Тонеееев , айде моля дай нова дата (много те бива тук) , та да не влизаме в Гонг-а през час :D:D

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 05 юли 2012 10:38

Виж това, последното е напълно вярно...
Не просто влизам в Гонг, аз не излизам, само обновявам страница в раздела на сайта...иначе си стои непрекъснато отворена.

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 05 юли 2012 10:56

wilge написа: Стига с тези измислени чужденци. Една такава "звезда" сега клечи пред портите на Войводина Нови Сад и се надява на трансфер с половин левскарска заплата. Не е ли облякъл синята фланелка като юноша...

"Алчен г.. два х.. яде" е казал народа. ;)

Върни се в “Архив”