terata написа:Синьо сърце написа:Парите пещерски и вещерски са сериозни, но се харчат под отчет и с мислене...
Понеже са "сериозни" и затва от 6 човека взехме 5 свободни агента, яко харч че е било. И нема да е зле да вземеш да осветлиш Батков, че вече не кара влака, че гледам още не го е разбрал

На теб ще отговоря заради емблемата и заради позицията ти. Всеки има право на позиция-ти си прав за себе си, аз не виня и не насилвам никого да вярва или не. Някъде ти спомена за лъжа спрямо целия форум. Така да бъде. Хубаво си цитирал, но си изпуснал момента с Хората. Така не се прави. Кои са тези Хора, с които се е съветвал Тонев? Изпуснал си и момента с дълговете на Левски и на Тодора...Защо, нали ще гледаме и съдим реално? Всъщност кого и за какво съдиш? Преди 7 месеца аз казах, че Левски е с нови собственици. Ти смяташ, че съм излъгал. Лошо няма, но нали не мислиш, че аз ей тъй съм го казал...Гледай фактите. Гледай реалностите. И какво става-факти и реалности срещу изказване на Тодор...Ми много пък взехте да му вярвате, брей...Казваш ми да осветля Батков, аз пък ще ти кажа-що не вземеш да осветлиш Тонев, та да не се отчита на Бате Сашко, а?  А Бате Сашо все на Герена виси, явно иска да даде парички на Тодора, кой знай??? Що не осветлиш пещерняците, че техните пари отиват за радост на Батков и всуе? А това за назначаването на Тонев беше феноменално, но явно това е политиката...Ще ме питаш защо. Ами не знам, не мога да знам-който дава парите, поръчва музиката! Но Левски е различен и се работи различно, факт! Всъщност мен ме интересува Левски да е добре и да върви, останалото са подробности. Това е.