ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 01 юни 2016 22:30

Red joker написа:
1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:
Beladona написа:Брет , кажи сега, ГГ направихме ли го да не знае на кой свят се намира ?! Вчера пуска молби за прекратяване на членство , днес ще оздравява ....хахахах ! А какво го чака още .... :)

Beladona is the best there is, the best there was and the beeest ..... there ever will beeee :mrgreen: :mrgreen:

А бе ,не че не си бъркате по дупките,а мършляци :twisted: Само че май ти куца Ханглийския нещо :mrgreen:

Ми .... поправи ме, да те видя. 8-)

Ми..кажи ко туй beeest ,както и beee :shock:Може и аз да се бъркам,ама не и за първото изречение,нали :lol:

Може да е имал предвид beast и клавиатурата да е зациклила :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юни 2016 22:30

angelco77 написа:Никога не съм допускал,че има толкова фенове на Етрополе!

Спокойно, пич! И ти ще станеш фен на Троян/Хисаря! Всичко вече е готово, само трябва да го припознаете! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 22:31

Red joker написа:Ми..кажи ко туй beeest ,както и beee :shock:Може и аз да се бъркам,ама не и за първото изречение,нали :lol:

Това е заигравка с един от слоганите на Брет Харт и начина, по който той често го изричаше. 8-) 8-)

[rimg]http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-the-best-there-is-the-best-there-was-and-the-best-there-ever-will-be-bret-hart-59-17-26.jpg[/rimg]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 юни 2016 22:32

vaskonti написа:
Red joker написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Ти си просто уникум.

Можеш ли да си продължиш мисълта? Аз си знам, че съм уникален! Но защо си мислите, че дори и да предложи план Ганчев, този план ще бъде приет! Аз казвам, че няма да бъде приет! ;)

Батка ,спри да ги отваряш бе,нека им дойде байгън :o Измекяри -с чужда пита помен искат да правят :idea:

Я помисли кой си пада по чуждите пити....и внимавай с изразните средства.[/quoteТ
Тези,които искат оздравяване ,ноооо...немат пари и искат да плаща някой друг-много удобно нали...както и свръхнагло ,а;) ;) Иначе с изразните средства внимавам много,защото не съм трол или подуянец,в този подфорум те са с привилегии 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 юни 2016 22:32

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Можеш ли да си продължиш мисълта? Аз си знам, че съм уникален! Но защо си мислите, че дори и да предложи план Ганчев, този план ще бъде приет! Аз казвам, че няма да бъде приет! ;)

това се кефиш, все едно си роднина на делфийската пророчица.

Разбира се, че ще се кефя! Защото вие въобще не виждате голямата картина! А, забравих, сега като Ганчев ще предложи план, това означава, че Божков няма да предложи!? Според думите на последния! ;)

Вие искате фалита на клуба на всяка цена и имате наглостта да пишете точно тук.
Ясно,че сте ненормални освен доньови герои.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2016 22:33

CSKA 78 написа:
angelco77 написа:Никога не съм допускал,че има толкова фенове на Етрополе!

Спокойно, пич! И ти ще станеш фен на Троян/Хисаря! Всичко вече е готово, само трябва да го припознаете! :)

Той да си става фен на когото си иска , ама на мен не ми е ясно , какво общо има тук фенството към Етрополе :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 юни 2016 22:34

1982 написа:
Red joker написа:Ми..кажи ко туй beeest ,както и beee :shock:Може и аз да се бъркам,ама не и за първото изречение,нали :lol:

Това е заигравка с един от слоганите на Брет Харт и начина, по който той често го изричаше. 8-) 8-)

[rimg]http://www.azquotes.com/picture-quotes/quote-the-best-there-is-the-best-there-was-and-the-best-there-ever-will-be-bret-hart-59-17-26.jpg[/rimg]

Ахааа,имате си заигравка като дружки,разбрах :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 01 юни 2016 22:34

Най-хубавото е че се работи тихо и се пускат димки, за да не могат гробокопачите да спрат Ганчев.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2016 22:35

petko.h.markov написа:
CSKA 78 написа:
vaskonti написа:
CSKA 78 написа:Можеш ли да си продължиш мисълта? Аз си знам, че съм уникален! Но защо си мислите, че дори и да предложи план Ганчев, този план ще бъде приет! Аз казвам, че няма да бъде приет! ;)

това се кефиш, все едно си роднина на делфийската пророчица.

Разбира се, че ще се кефя! Защото вие въобще не виждате голямата картина! А, забравих, сега като Ганчев ще предложи план, това означава, че Божков няма да предложи!? Според думите на последния! ;)

Вие искате фалита на клуба на всяка цена и имате наглостта да пишете точно тук.

Поредната ти грешка , не на КЛУБА , а на АД-то , за нас има разлика ;)
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юни 2016 22:35

petko.h.markov написа:Вие искате фалита на клуба на всяка цена и имате наглостта да пишете точно тук.

Бай Петко, спри се навреме, преди да напишеш някоя глупост, и в последствие няма да можеш да гледаш другите хора в очите! ;)

ПП Шегувам се с теб, ве! Прави каквото ти е на сърцето! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”