Значи, ако няма крупна селекция, поне => 4-5 нови имена, няма смисъл Карло да остава !
С този състав с тези играчи, повече от миналата година ... и ЕВЕНТУАЛНО - настоящата, няма как да се постигне !
Карло изстисква максимума в момента ... ще видим към края на месец Май, какъв им е бил тавана на футболистите ни.
То и друг треньор ( евентуално ) ... едвали би постигнал нещо по значимо с настоящите играчи.
Аз обаче, като, че ли започвам да се колебая, дали искам Анчелоти да си тръгне ...
Ето, от месец той показва, че може да се справи с тежка игрова и резултатна криза !
Миналата година бях на мнение, че той няма какво повече да даде на Челси ...
Явно съм бъркал !
Би било интересно да го видим, какво ще постигне с един - по млад и обновен състав.
Дори, ако не спечели нищо тая година ...
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
THE G.A.M.E написа:Значи, ако няма крупна селекция, поне => 4-5 нови имена, няма смисъл Карло да остава !
С този състав с тези играчи, повече от миналата година ... и ЕВЕНТУАЛНО - настоящата, няма как да се постигне !
Карло изстисква максимума в момента ... ще видим към края на месец Май, какъв им е бил тавана на футболистите ни.
То и друг треньор ( евентуално ) ... едвали би постигнал нещо по значимо с настоящите играчи.
Аз обаче, като, че ли започвам да се колебая, дали искам Анчелоти да си тръгне ...
Ето, от месец той показва, че може да се справи с тежка игрова и резултатна криза !
Миналата година бях на мнение, че той няма какво повече да даде на Челси ...
Явно съм бъркал !
Би било интересно да го видим, какво ще постигне с един - по млад и обновен състав.
Дори, ако не спечели нищо тая година ...
Чех - 28 години. Дано ни радва още доста!
Луиз - 23 години. Има ли смисъл да казвам!?
Тери(капитан) - 30 години. Живот и здраве за централен защитник има още да поиграе
Брана Иванович - 27 години.Има още да поиграе на високо ниво
Ашли - 30 години.Виж,вече за неговия пост трябва да се мисли...
Есиен - 28 години.Има още хляб и мачове
Лампард - 32 години.тук също трябва да се помисли за заместник
Рамиреш - 23. Перфектен
Торес - 27 години.Също бъдещето....
И вече за някое крило трябва да се помисли....даже двечки.... Дрогба,колкото и да ми е болно,не е вече същия и ще получава все по-малко мачове за сметка на Торес....А схема с двама нападатели,които са свикнали да са сами....--->няма да се получи

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
THE G.A.M.E
0007 написа:И вече за някое крило трябва да се помисли....даже двечки.... Дрогба,колкото и да ми е болно,не е вече същия и ще получава все по-малко мачове за сметка на Торес
Значи ето, усетил си накъде бия ...
Мисълта за освежаване на отбора ми беше точно за атаката ...
На другите позиции - защитата и в халфовата линия има "матрЯл" ( както обича да се изразява чичо Пенчо - Пената
От към деф. халфове сме добре ... особено при положение, че Луиз без проблем би могъл да се справи на тази позиция, ако се налага ...
В защита трябват 1-2-ма за конkуренция на настоящите титуляри ...
В нападение обаче, на практика от новият сезон ще сме само с Торес ...
Дрогба и Анелка е твърде вероятно да напуснат ...
Много малка е вероятноста да останат и двамата.
Но и, те вече не са това което бяха !
Така, че тук трябват свежи, по възможност - млади попълнения ....
Не мисля, че Малуда и Калу са някакви опции ....
Поне не и с това, което показват към момента !
В обобщение, по мое мнение ни трябва точно 4-5 попълнения.
2-ма бранителя и 3-ма човека за атаката.
Анчелоти може да си тръгне в края на сезона

Мениджърът Карло Анчелоти даде да се разбере, че това ще бъде последният му сезон в Челси, ако той или собственикът Роман Абрамович „не са щастливи” от престоя му в тима.„Нека видим къде ще се намираме в края на май, след което съдете треньора, както и останалите хора в клуба”, сподели наставникът.Карло Анчелоти, чийто договор изтича през следващата година заяви: „Щастлив съм в този момент, така че ще продължим да работим. Ако аз или клубът не сме щастливи от престоя ми, мисля, че ще трябва да… ”, заяви специалистът, който в края на изречението си направи жест за прекъсване, което говори за евентуална раздяла.
Мениджърът Карло Анчелоти даде да се разбере, че това ще бъде последният му сезон в Челси, ако той или собственикът Роман Абрамович „не са щастливи” от престоя му в тима.„Нека видим къде ще се намираме в края на май, след което съдете треньора, както и останалите хора в клуба”, сподели наставникът.Карло Анчелоти, чийто договор изтича през следващата година заяви: „Щастлив съм в този момент, така че ще продължим да работим. Ако аз или клубът не сме щастливи от престоя ми, мисля, че ще трябва да… ”, заяви специалистът, който в края на изречението си направи жест за прекъсване, което говори за евентуална раздяла.
Карлето: Бяхме фантастични, гонихме победата до самия край

Мениджърът на английския шампион Челси Карло Анчелоти остана възхитен от характера, който показаха футболистите му във вчерашния двубой срещу Манчестър Сити."Сините" от Лондон изиграха много силен мач на своя "Стамфорд Бридж" и постигнаха трудна и ценна победа с 2:0.Успехът дойде с попадения на Давид Луис и Рамирес, които паднаха в 79-ата и 90-ата минути на срещата.Благодарение на спечелените три точки, лондончани запазиха шансовете си за титлата все още живи, докато Сити вече може да забрави за трофея във Висшата лига.В същото време италианският специалист сподели, че състоянието на Джон Тери, който получи лека травма в мача срещу "Гражданите", не е сериозно и той ще бъде на линия за мачовете на националния отбор на Англия."Тери няма проблем и ще бъде на линия за мачовете на Англия", заяви Карлето.Той коментира и страхотната победа над Манчестър Сити, която позволи на неговия отбор да измести тима на Роберто Манчини от третото място в класирането."Това беше един наистина много труден мач. Ние обаче се представихме добре и демонстрирахме добър дух и характер. Борихме се до самия край и ето, че постигнахме целта си", сподели той."Работихме здраво на терена през всичките 90 минути и смятам, че напълно заслужено спечелихме тази среща", каза още специалистът."В дефанзивен план ми хареса много как стояхме. През първото полувреме може би трябваше да бъдем по-концентрирани пред вратата на противника. Като цяло смятам, че бяхме фантастични и се радвам, че успяхме да постигнем този ценен успех", каза още той.
Мениджърът на английския шампион Челси Карло Анчелоти остана възхитен от характера, който показаха футболистите му във вчерашния двубой срещу Манчестър Сити."Сините" от Лондон изиграха много силен мач на своя "Стамфорд Бридж" и постигнаха трудна и ценна победа с 2:0.Успехът дойде с попадения на Давид Луис и Рамирес, които паднаха в 79-ата и 90-ата минути на срещата.Благодарение на спечелените три точки, лондончани запазиха шансовете си за титлата все още живи, докато Сити вече може да забрави за трофея във Висшата лига.В същото време италианският специалист сподели, че състоянието на Джон Тери, който получи лека травма в мача срещу "Гражданите", не е сериозно и той ще бъде на линия за мачовете на националния отбор на Англия."Тери няма проблем и ще бъде на линия за мачовете на Англия", заяви Карлето.Той коментира и страхотната победа над Манчестър Сити, която позволи на неговия отбор да измести тима на Роберто Манчини от третото място в класирането."Това беше един наистина много труден мач. Ние обаче се представихме добре и демонстрирахме добър дух и характер. Борихме се до самия край и ето, че постигнахме целта си", сподели той."Работихме здраво на терена през всичките 90 минути и смятам, че напълно заслужено спечелихме тази среща", каза още специалистът."В дефанзивен план ми хареса много как стояхме. През първото полувреме може би трябваше да бъдем по-концентрирани пред вратата на противника. Като цяло смятам, че бяхме фантастични и се радвам, че успяхме да постигнем този ценен успех", каза още той.
-
Highlander
- Контакти:
Аз пък не виждам как най-добрият ни нападател, Дрогба ще си тръгне лятото. Еми ако Торес продължава в същия дух ...все едно да играем без таран! Сравнете ги двамата и честно кажете, кой ви харесва повече? Дрогба може да изкара поне още година. За мен сигурни напускащи трябва да бъдат Босингва, Ферейра, Анелка, Малуда и може би Калу. Намираме нужните заместници...като купуваме трима лятото и двама зимата и готово. За съжаление обаче наистина трябва да се мисли сериозно за заместник на Лампард, най-вече. Имаме един невероятен Макекран, но трябва още един човек с повече опит. По-принцип тоя Хамшик, който предлагаме като вариант не ми се вижда някакъв кой знае колко голям играч!
АНЧЕЛОТИ НАДЪХВА СВОИТЕ ЗА ЩУРМ НА ТИТЛАТА

Карло Анчелоти се опитва да мотивира играчите на Челси за един от най-забележителните обрати в историята на Висшата лига. Сините запазиха теоретични шансове за титлата след вчерашната си победа с 2:0 над Манчестър Сити.Шампионите вкараха головете си късни, а с успеха останаха на 6 точки зад лидера Манчестър Юнайтед, но пък ще изиграят мач повече от негo."Остават ни девет мача. Нека направим най-доброто, на което сме способни в тях, каза Анчелоти. - Ще се опитаме да спечелим всеки мач. Манчестър Юнайтед спечели в събота, така че разликата е същата."
"Сега предстои прекъсване за международни срещи. Когато играчите се върнат, очаквам от тях същия дух и същата отдаденост", продължи италианецът.За 77 минути снощи Челси беше под заплахата да отпадне окончателно от надпреварата на титлата, тъй като не успяваше да подчини коравия си съперник.Давид Луис се отчете с ново виртуозно представяне в отбарана, преди в края да се разпише след свободен удар на Дидие Дрогба. После друг бразилец и бивш съотборник на Луис от Бенфика, Рамирес, гарантира трите точки."И двамата се представиха фантастично и вкараха фантастични голове, коментира Анчелоти. - Рамирес особено. Той се подобрява изключително. Голът на Луис беше изненада. В защита той работи с фантастично темпо и играта му бе наистина много добра."Карлето също така признава, че отборът му се е възползвал от факта, че Сити игра с човек по-малко почти цял мач срещу Динамо Киев три дни по-рано.Треньорът продължава и да не е притеснен от лихсата на голове от рекордната покупка Фернандо Торес."Трябва да сме търпеливи, както и той, беше коментарът му. - Голът ще дойде."Въпреки че всички нападатели на отбора записаха дълги поредици от мачове без попадение в първенството след идването на испанеца, Анчелоти настоява, че ще продължи да залага на ротационната си политика.
"Сега предстои прекъсване за международни срещи. Когато играчите се върнат, очаквам от тях същия дух и същата отдаденост", продължи италианецът.За 77 минути снощи Челси беше под заплахата да отпадне окончателно от надпреварата на титлата, тъй като не успяваше да подчини коравия си съперник.Давид Луис се отчете с ново виртуозно представяне в отбарана, преди в края да се разпише след свободен удар на Дидие Дрогба. После друг бразилец и бивш съотборник на Луис от Бенфика, Рамирес, гарантира трите точки."И двамата се представиха фантастично и вкараха фантастични голове, коментира Анчелоти. - Рамирес особено. Той се подобрява изключително. Голът на Луис беше изненада. В защита той работи с фантастично темпо и играта му бе наистина много добра."Карлето също така признава, че отборът му се е възползвал от факта, че Сити игра с човек по-малко почти цял мач срещу Динамо Киев три дни по-рано.Треньорът продължава и да не е притеснен от лихсата на голове от рекордната покупка Фернандо Торес."Трябва да сме търпеливи, както и той, беше коментарът му. - Голът ще дойде."Въпреки че всички нападатели на отбора записаха дълги поредици от мачове без попадение в първенството след идването на испанеца, Анчелоти настоява, че ще продължи да залага на ротационната си политика.
- bekono
- Контакти:
И аз се изпълних с оптимизъм и вярвам, че при подходящ сценарии, през май месец пак ще триумфираме с две титли - ШЛ и ПЛ.

-
ChelseaTheBest
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:0007 написа:И вече за някое крило трябва да се помисли....даже двечки.... Дрогба,колкото и да ми е болно,не е вече същия и ще получава все по-малко мачове за сметка на Торес
Значи ето, усетил си накъде бия ...![]()
Мисълта за освежаване на отбора ми беше точно за атаката ...
На другите позиции - защитата и в халфовата линия има "матрЯл" ( както обича да се изразява чичо Пенчо - Пената) ... дори един Джош Макекран го виждам като титуляр, ако Франки нещо зацикли.
От към деф. халфове сме добре ... особено при положение, че Луиз без проблем би могъл да се справи на тази позиция, ако се налага ...
В защита трябват 1-2-ма за конkуренция на настоящите титуляри ...
В нападение обаче, на практика от новият сезон ще сме само с Торес ...
Дрогба и Анелка е твърде вероятно да напуснат ...
Много малка е вероятноста да останат и двамата.
Но и, те вече не са това което бяха !
Така, че тук трябват свежи, по възможност - млади попълнения ....
Не мисля, че Малуда и Калу са някакви опции ....
Поне не и с това, което показват към момента !
В обобщение, по мое мнение ни трябва точно 4-5 попълнения.
2-ма бранителя и 3-ма човека за атаката.
Значи относно подновяването на отбора,аз мисля така:
В защита няма нужда от много промени!Централни защитници си имаме,въпросът е десния бек,защото Босингва със сигурност ще бъде освободен,а Иванович си личи,че като централен защитник може да играе по-добре,а това вече няма как да се случи,а и няма нищо общо с миналогодишната му форма на десния бек специално.Говори се за кой ли не,Гьонюл(като него го изключвам),Ван дер Вийл и Рамос(който е много малко вероятно да бъде привлечен),също така ни трябва алтернатива на Колята,а там вариантите са малко.Смятам,че ще е добре да се налага Ван Аахоолт от другия сезон,защото Ашли може да изкара още 1-2 сезона на високо ниво,но и той страда от контузии,а и не се намира в оптимална форма,аз бих желал Коентрао,ама не ми се вярва да го вземем.
В полузащитата е същата работа,няма нужда от много играчи за привличане!Есиен има още сезони пред себе си,имаме страхотен играч като Рамиреш и дървото Микел,който е страхотна резерва,а и трябва да налагаме Жош.Съгласен съм обаче,че ни трябва заместник на Лампард,но не знам дали Хамшик е най-подходящ,има качества,но не мисля,че е точния плеймейкър,а на нас точно такъв ни трябва,ама все пак зависи за каква роля ще бъде привлечен,защото аз лично го харесвам като играч.Може би един Пасторе,а и се заговори за Снайдер,който може и да дойде,но е излишно да пръскаме 50-60 млн. отново,но пък и за Пасторе ще се впуснат всички грандове и трудно можем да го измъкнем.Лампард може да изкара още 1-2 сезона,ала още от това лято е хубаво да му вземем алтернатива,а и така конкуренцията,а и пейката ще стане по-широка.
В нападение вече има нужда от много промени!Торес ще остане,а и се заговори,че "новият" отбор на Челси от лятото ще се гради около него,но задължително ни трябват две крила,или един нападател и едно крило,но нападателят да може и да играе и на крилото,и като нападател.Лично аз искам Агуеро или Неймар.И Пато е опция,но той страда от много контузии и няма да е полезен.Аз мисля,че едното крило задължително трябва да е Санчез.А трансфера на Торес според мен беше доста прибързан.
Сега големият въпрос е кои ще напуснат?!?Сигурни напускащи са Босингва,Анелка,Ферейра(може би).Спрягат се имената и на Дрогба,Малуда,Анелка,Алекс,Жирков,като най-вероятно напускащи от тези изглеждат Анелка и Малуда,докато аз лично искам Дрогба и Калу да останат поне и следващия сезон,за да не се промени нападението изцяло и да рухне отбора,а Калу все още е млад,а Дрогба все си мисля,че има още какво да даде на отбора.Ще видим какво ще стане!
-
Highlander
- Контакти:
Тази идея "новия" отбор на Челси да се гради около Торес трябва да бъде много сериозно преосмислена!