Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот alexveselinov » 10 сеп 2013 14:49

Parmalat написа:
alexveselinov написа:На мен вратарчето ми изглежда обещаваш трансфер,201 см. висок има и опит,Туре ще го видим ;)

Всъщност Валдес е само 1 сантиметър по-висок от Пламен Илиев.Вратарят трябва да е и бърз,а не само висок да има добър отскок и да борави добре с краката.Икер Касияс е 1.85.Реално от по-младите български вратари Георги Китанов най-много се доближава до типовете вратари които се търсят,но трябва да поработи с краката и по-бързо да изнася топката.Доста бързи рефлекс показва,а и има ръста на Пепе Рейна 1.88.

Нерде Касияс -нерде Пацо :)
Да Пламен е млад и има бъдеще,но все още му липсват качества като-излизане,физика,движение в наказателното поле и др.
Тези неща могат да се изчистят,ръста също не е фатален ако вратаря има отскок,но в Левски в момента няма добър треньор на вратарите,Рус.Михайлов не става.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 сеп 2013 16:04

Дълго време собственикът на Левски - Тодор Батков, не говори пред медиите. Все пак Livesport.bg успя да се свърже с адвоката, който се съгласи да даде ексклузивно интервю пред нашата медия относно селекцията и чаканата сделка с руския гигант "ГАЗПРОМ".

"Може да не съм се появявал отдавна, нито да съм говорил, но това не значи, че не съм наясно в детайли какво се случва в клуба. За новите футболисти какво мисля? Ще кажа само, че разговарях с президентите на Хайдук Сплит и Динамо Загреб, които ми казаха, че Горан Блажевич е третият най-добър вратар в Хърватия. Доволен съм много от осъществяването на този трансфер. Причината тази година да си търси късмета на друго място се крие в това, че ръководството на Хайдук е взело младежкия национален отбор на страната и политиката, която ще следва клубът е да подмлади състава си. Повтарям - Блажевич ни бе препоръчан от много сериозни футболни хора. За французина (б.а. - Ларсен Туре) визитката говори за самия него. За да имаш над 100 мача във френския елит не може да си случаен играч. Дай Боже да сме случили този път с попълненията, а не да става като в последните години да се чудим как да се отървем от тях, че и да им плащаме огромни неустойки", коментира Тодор Батков.

"Работим по привличането на още един футболист. С него ще бъде завършена селекцията до зимния трансферен прозорец. Да, за Юркас Сейтаридис става дума. Продължаваме преговорите с него. Има голям шанс той да подпише с Левски, но все пак не е толкова лесно. Той е европейски шампион, прекалено сериозно име, има други оферти, едната от които е от Олимпиакос", добави още адвокатът

С "Газпром" развитието е същото, каквото беше и преди. В процес на изчакване сме, няма да коментирам повече тази тема. Сезонът е дълъг, не ни отписвайте от борбата за титлата. Това че нямаме дълга скамейка, ще ни позволи да внедрим и някои юноши в основния състав. Следим конкуренцията, но не се плашим, а и с новите футболисти се надявам да вдигнем нивото. Питайте директорите и треньорите какво мислята да правят с Пламен Илиев и Мишо Иванов. Аз не се бъркам, те да му мислят. Ние станахме рекордьори по директори, така че тези въпроси не към мен", добави още Батков.

Потребителски аватар
xbox2
Контакти:

Мнениеот xbox2 » 10 сеп 2013 16:20

http://instagram.com/p/drqrgMqDWg/# Божинката преговаря с Левски :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 10 сеп 2013 16:25

Само Балери-то ви липсваше...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 сеп 2013 16:31

xbox2 написа:http://instagram.com/p/drqrgMqDWg/# Божинката преговаря с Левски :)

Дано се случи! Здрав е физически и ще помогне за строежа на Сектор А ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 сеп 2013 16:52

Вие се подигравайте на Божинов, ама едно 80% от футболистите в "А" група не са по-различни от него като характер и поведение, отгоре на всичко му отстъпват по футболни качества. Просто е по-известен от останалите, жена му е известна и затова повече го коментират.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 сеп 2013 17:10

Tommi написа:Вие се подигравайте на Божинов, ама едно 80% от футболистите в "А" група не са по-различни от него като характер и поведение, отгоре на всичко му отстъпват по футболни качества. Просто е по-известен от останалите, жена му е известна и затова повече го коментират.

Напълно вярно, и ако си мислите че Генков и Макриев са по-добри нападатели от Божинов бъркате. Може и да имат малко повече
акъл от Божинов но само малко, докато за футболни качества са доста назад от него. Та румънеца Зику нима не беше в Интер, както и
наш Божинов в Ювентус и Сити? Нима не пропадна и той покрай румънски курвол*к и какво дойде в А група и на шега играеше и не спираше
да вкарва.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 10 сеп 2013 17:34

В момента прибира приблизително 2 млн. лева на година в Спортинг, за каква заплата мислите, че ще се навие да играе в Левски :roll:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 10 сеп 2013 17:37

Аз съм с две ръце за привличането на Божинов. Едва ли някой друг от нашето първенство е по-добър от него и според мен спокойно може да прати и Генков на пейката или да играят двамата в атака. Видяхме какво се случи на запад с звезди в родното първенство като Дембеле и Домовчийски. В Левски правеха фурор, но в Германия бяха никой. Най-добрите ни играчи от последните години, които смятаме тук за класа, не са се и доближили до отбори от ранга на тези в които е играл Божинов. Това, че той не се е наложил в отбори като Сити и Спортинг не означава, че не става за А група. Напротив-смятам, че ще блесне с пълна сила в първенство като нашето.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2013 18:18

plamenst7 написа:Аз съм с две ръце за привличането на Божинов. Едва ли някой друг от нашето първенство е по-добър от него и според мен спокойно може да прати и Генков на пейката или да играят двамата в атака. Видяхме какво се случи на запад с звезди в родното първенство като Дембеле и Домовчийски. В Левски правеха фурор, но в Германия бяха никой. Най-добрите ни играчи от последните години, които смятаме тук за класа, не са се и доближили до отбори от ранга на тези в които е играл Божинов. Това, че той не се е наложил в отбори като Сити и Спортинг не означава, че не става за А група. Напротив-смятам, че ще блесне с пълна сила в първенство като нашето.

Да,бе...С две ръще за Божинов и лятото наново да му търсим заместник???Нали не си мислиш,че Божинов ще подпише с Левски за 5г.?И докога така?На парче?

Върни се в “Архив”