Мнениеот tevez » 10 сеп 2013 16:04
Дълго време собственикът на Левски - Тодор Батков, не говори пред медиите. Все пак Livesport.bg успя да се свърже с адвоката, който се съгласи да даде ексклузивно интервю пред нашата медия относно селекцията и чаканата сделка с руския гигант "ГАЗПРОМ".
"Може да не съм се появявал отдавна, нито да съм говорил, но това не значи, че не съм наясно в детайли какво се случва в клуба. За новите футболисти какво мисля? Ще кажа само, че разговарях с президентите на Хайдук Сплит и Динамо Загреб, които ми казаха, че Горан Блажевич е третият най-добър вратар в Хърватия. Доволен съм много от осъществяването на този трансфер. Причината тази година да си търси късмета на друго място се крие в това, че ръководството на Хайдук е взело младежкия национален отбор на страната и политиката, която ще следва клубът е да подмлади състава си. Повтарям - Блажевич ни бе препоръчан от много сериозни футболни хора. За французина (б.а. - Ларсен Туре) визитката говори за самия него. За да имаш над 100 мача във френския елит не може да си случаен играч. Дай Боже да сме случили този път с попълненията, а не да става като в последните години да се чудим как да се отървем от тях, че и да им плащаме огромни неустойки", коментира Тодор Батков.
"Работим по привличането на още един футболист. С него ще бъде завършена селекцията до зимния трансферен прозорец. Да, за Юркас Сейтаридис става дума. Продължаваме преговорите с него. Има голям шанс той да подпише с Левски, но все пак не е толкова лесно. Той е европейски шампион, прекалено сериозно име, има други оферти, едната от които е от Олимпиакос", добави още адвокатът
С "Газпром" развитието е същото, каквото беше и преди. В процес на изчакване сме, няма да коментирам повече тази тема. Сезонът е дълъг, не ни отписвайте от борбата за титлата. Това че нямаме дълга скамейка, ще ни позволи да внедрим и някои юноши в основния състав. Следим конкуренцията, но не се плашим, а и с новите футболисти се надявам да вдигнем нивото. Питайте директорите и треньорите какво мислята да правят с Пламен Илиев и Мишо Иванов. Аз не се бъркам, те да му мислят. Ние станахме рекордьори по директори, така че тези въпроси не към мен", добави още Батков.