Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец

Мнениеот blue avalanche » 25 дек 2011 20:24

daniel875 написа:Разкриха ви за мача с "Лудогорец". Янчев и Трифонов са с положителни допингпроби. Явно сте големи аматьори в употребата на забранени стимуланти, щом ви хванаха трима футболисти. Цял свят взима допинг, а вие ще се окажете най - големите глупаци.
Това просто не е истина. Но такъв лекар са ви назначили Титан-ите и ще си патите заради тях. "Левски" трябва сериозно да се заеме да си оправя бакиите, че да е действително силен, а не само на хартия.
Галчев и Платини нямаше как да са с положителни проби, след като мача с "Литекс" беше с приятелски характер. Изумен съм как Костадин Стоянов е взимал допинг за уговорения мач с нас. "Левски" и ЦСКА есента беше уговорен за победа на ЦСКА или равен, но Коце-то нещо май само той не е разбрал.

"Галчев и Платини нямаше как да са с положителни проби, след като мача с "Литекс" беше с приятелски характер."
Те,тези работи,не се взимат мач за мач!Това при тях си е било като "добър ден"!Тези бяха "хвърлени на вълците",защото "тежката ръка на жребия" ги избра за проби!Другите "назобени" просто минаха между капките.Разбирай-между пробите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 дек 2011 20:28

Old_death написа:Никога не съм отричал това,но не мога да разбера "хора",като тоя,за които злобата е главна движеща сила.Близо 60 години тия всяка нощ сънуват сън,в който закриват ЦСКА.Не гледат отборчето си,което е станало за смях не само в България,но и в цяла Европа.Да не говорим,че злобата им няма почивен ден и по празниците.Мога да им разваля празничното настроение.ЦСКА няма да бъде закрит.Въпреки всичките протекции към казионния им държавен клуб,на които сме свидетели в последните десетилетия,въпреки плюенето и подлите удари ние пак ще продължим да съществуваме и когато искат да ни гледат,ще се наложи да гледат на горе.Весели празници и много здраве и щастие в къщи!

Ама,аз не искам ЦСКА да го "закриват"!Кой тогава ще ни "весели" с изплющящините си?Ако не са периодичните простотии,сътворени от ЦСКА,ще е скучно...
Станали сме за смях,казваш...А вие,"сиропираните",за какво сте?Ш-ш-ш-ш-т!Тихо да не ви чуят в Европата... :twisted:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 дек 2011 21:20

blue avalanche написа:
Old_death написа:Никога не съм отричал това,но не мога да разбера "хора",като тоя,за които злобата е главна движеща сила.Близо 60 години тия всяка нощ сънуват сън,в който закриват ЦСКА.Не гледат отборчето си,което е станало за смях не само в България,но и в цяла Европа.Да не говорим,че злобата им няма почивен ден и по празниците.Мога да им разваля празничното настроение.ЦСКА няма да бъде закрит.Въпреки всичките протекции към казионния им държавен клуб,на които сме свидетели в последните десетилетия,въпреки плюенето и подлите удари ние пак ще продължим да съществуваме и когато искат да ни гледат,ще се наложи да гледат на горе.Весели празници и много здраве и щастие в къщи!

Ама,аз не искам ЦСКА да го "закриват"!Кой тогава ще ни "весели" с изплющящините си?Ако не са периодичните простотии,сътворени от ЦСКА,ще е скучно...
Станали сме за смях,казваш...А вие,"сиропираните",за какво сте?Ш-ш-ш-ш-т!Тихо да не ви чуят в Европата... :twisted:

Подуенски гражданино, Великите географски открития,Казанските афери и доносническите агенти не ви ли стигат,че искате ''веселие'' и от ЦСКА :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 25 дек 2011 22:11

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:

Подуенски гражданино, Великите географски открития,Казанските афери и доносническите агенти не ви ли стигат,че искате ''веселие'' и от ЦСКА :lol:

Най - добре ще е изобщо футболът като спорт да го закрият, защото, пак казвам, не си правете илюзии, че този взимал, а другият - не. Да не се правим на балами, моля!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 дек 2011 22:40

daniel875 написа:Разкриха ви за мача с "Лудогорец". Янчев и Трифонов са с положителни допингпроби. Явно сте големи аматьори в употребата на забранени стимуланти, щом ви хванаха трима футболисти. Цял свят взима допинг, а вие ще се окажете най - големите глупаци.
Това просто не е истина. Но такъв лекар са ви назначили Титан-ите и ще си патите заради тях. "Левски" трябва сериозно да се заеме да си оправя бакиите, че да е действително силен, а не само на хартия.
Галчев и Платини нямаше как да са с положителни проби, след като мача с "Литекс" беше с приятелски характер. Изумен съм как Костадин Стоянов е взимал допинг за уговорения мач с нас. "Левски" и ЦСКА есента беше уговорен за победа на ЦСКА или равен, но Коце-то нещо май само той не е разбрал.

Най-слабите срещу Лудогорец са били допингирани! Като гледам и играта на другия допингиран целия сезон започвам сериозно да се чудя този ДОПИНГ помагал ли е или е вредил на отбора...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 дек 2011 00:01

mistreated написа:
Най-слабите срещу Лудогорец са били допингирани! Като гледам и играта на другия допингиран целия сезон започвам сериозно да се чудя този ДОПИНГ помагал ли е или е вредил на отбора...

Нали знаеш как се прави разследване по цесекарски?Сбирка в Горубляне и шамари...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 дек 2011 01:35

Най - добре ще е изобщо футболът като спорт да го закрият, защото, пак казвам, не си правете илюзии, че този взимал, а другият - не. Да не се правим на балами, моля!

Аз изобщо не си правя илюзии!Просто някои хора говорят(пишат) преди да си погледнат собствената кочина на какво представлява! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 дек 2011 10:21

blue avalanche написа:
mistreated написа:

Нали знаеш как се прави разследване по цесекарски?Сбирка в Горубляне и шамари...

Какво точно се опитваш да обясниш с поредните си мисловни излияния?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
South_Park

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА

Мнениеот South_Park » 26 дек 2011 12:23

да ги махат от отбора и да отиват да продават дюнери :!:
Ехее кога стана 26-ти :lol:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

unobg
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА

Мнениеот unobg » 26 дек 2011 12:45

И аз не разбирам как ЦСКА ще остане без наказан, при полужение, че играчите не са взимали допинга на своя глава.
Как така трябва трима, а се взимат проби от двама? Това звучи абсурдно?? И как така нямало начин клубът да бъде наказан по някакъв начин? Ами аз ако ида и оплескам някоя инсталация, после ще съдят фирмата, не мен. Мен ще ме уволни шефът, но ще го отнесе и фирмата. Помислете как вие плюете примерно по Била или Техномаркет - слабо обслужване, некадърници, измамници и тн... Ама не си го изкарвате на просто едно лице "И.Иванов" примерно... Няма никаква логика ЦСКА да остава безнаказан. Щом единия е хванат от мача с Левски, а другите от мача с Лудогорец, това значи, че са взимали допинга цялата есен. Пишат, че изчезва за 24-36 ч... ми то целия отбор може да е взимал, сега няма как да разберат това?? Като цяло множество абсурди и въпроси, на които няма отговор.

Върни се в “Архив”