Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30
Ок. Но бъди сигурен, че рано или късно ще разбереш по неприятния начин, че не си бил прав. Колко неприятен ще е този начин ще зависи от това колко и кой ще пострада. Може пък и да останеш супер доволен от гледката, знам ли...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Имам чувство че си говоря и споря с радиото!!! Голяма част от тези ПИРАТКИ паднаха в краката на много хора и нищо им няма!!Разберете това не са бомби!!!И СА БЕЗОПАСНИ!

- blue avalanche
- Контакти:
По европейските терени не съм видял да се хвърлят димки и пиратки по терена.А и по пистата.Те,сигурно,са тъпи,смотани,бавноразвиващи и не знаят как "да си правят кефа".Някои тука,сигурно,са по-запалянковци от тях...
cska_90 написа:Имам чувство че си говоря и споря с радиото!!! Голяма част от тези ПИРАТКИ паднаха в краката на много хора и нищо им няма!!Разберете това не са бомби!!!И СА БЕЗОПАСНИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма безопасни пиратки.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
cska_90 написа:Имам чувство че си говоря и споря с радиото!!! Голяма част от тези ПИРАТКИ паднаха в краката на много хора и нищо им няма!!Разберете това не са бомби!!!И СА БЕЗОПАСНИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ок бе, няма да споря повече. Само стой и гледай, рано или късно...
[center]I'll be the savior of you all
blue avalanche написа:По европейските терени не съм видял да се хвърлят димки и пиратки по терена.А и по пистата.Те,сигурно,са тъпи,смотани,бавноразвиващи и не знаят как "да си правят кефа".Някои тука,сигурно,са по-запалянковци от тях...
Боли ме ..... за европейските терени!!!
Там модерният футбол, парите, мазните араби, лигавите китайци са завлядали всичко и са убили футбола!! Всичко там е пари и забавление за богатите!!!
Да, хиляди пъти предпочитам "наркоманите мятащи пиратки по пистата, скачащи, пеещи, веещи знамена и събиращи последните си стотинки да идат на мач или направят поредното хорео", пред гадните и гнусни фесове седящи зад оня с дъвката, пред ония араби , изписващи Т на стадиона на Байерн, пред лигавите и превзети богаташи пълнещи Ноу Камп или Бернабеу!!! ДА с 540350395373 евро или долара може да си купиш най-доброто място на най-добрия стадион, но НИКОГА не можеш да си купиш емоцията и радостта, която изпитваме ние "простите фенове" Никога няма да разберат какво шоу е да пътуваш в раздрънкан рейс до другия край на България или в чужбина пеейки часове наред сред "свой"!!Никога няма да усетят тръпката от това да вкараш и запалиш факла, да вееш знаме, да пееш 90 мин с пълно гърло!!Съвременният футбол с всички тези карикатурни, та чак гнусни образи - дебели, угоени, мазни същества тъпчещи, квото видят или накичени с клоунски цилиндри на Амстел, цъкаши с език при първата запалена факла, нарушила душенвия им мир, със снимащите и пищящи японци и всичката тази сволоч по европейските терени ме отвращава!!!
AGAINST MODERN FOOTBALL!!!!

- blue avalanche
- Контакти:
cska_90 написа: Никога няма да разберат какво шоу е да пътуваш в раздрънкан рейс до другия край на България или в чужбина пеейки часове наред сред "свой"!!Никога няма да усетят тръпката от това да вкараш и запалиш факла, да вееш знаме, да пееш 90 мин с пълно гърло!!
Не се заблуждавай!Жалките напъни,които наричаш 90-минутно пеене,са много далеч от истината!Много далеч от пеенето на Анфийлд,Олд Трафорд или Стамфорд Бридж!
И,когато дойде момента да ви забранят пиротехниките и знамената(защото ТОЧНО ТОВА трябва да направят),кво става с "истинските фенове"?
ПП.В "раздрънкания рейс" пътувай колкото си искаш!Ако искаш се н...ри!
blue avalanche написа:cska_90 написа: Никога няма да разберат какво шоу е да пътуваш в раздрънкан рейс до другия край на България или в чужбина пеейки часове наред сред "свой"!!Никога няма да усетят тръпката от това да вкараш и запалиш факла, да вееш знаме, да пееш 90 мин с пълно гърло!!
Не се заблуждавай!Жалките напъни,които наричаш 90-минутно пеене,са много далеч от истината!Много далеч от пеенето на Анфийлд,Олд Трафорд или Стамфорд Бридж!
И,когато дойде момента да ви забранят пиротехниките и знамената(защото ТОЧНО ТОВА трябва да направят),кво става с "истинските фенове"?
ПП.В "раздрънкания рейс" пътувай колкото си искаш!Ако искаш се н...ри!
Леле боже!!! Къде ми сравняваш английските фенове с нас бе? Ти нормален ли си? Там футбола е гледан от много хора, но ако бяха и те като нас, да отделят от заплата си по 100 лева само за мачове на месец, да гледат как да свържат 2-та края само и само да отидат да гледат любимия им отбор, е много по-велико от това, да идеш на мач, защото си фрашкан с пари, да люпиш семки цял мач, и да псуваш по съдията като некой каруцар!!! Аз отивам на мач, защото се пее, защото се скача и се палят факли!!! Защото като вкараме гол се радваме като диваци!!! Ние винаги стоим зад отбора!!! И го подкрепяме докрай!!! Според вас, ако не бяха тия факли в началото на 2-рото полувреме, дали щяха да се събудят наще, че да вкарат някой гол? Ние първото полувреме имахме ли положение изобщо?! Но като ги нахъсахме 2-рото, почнаха да играят, дадоха всичко от себе си и победиха!!! Това е да имаш агитка, която прави всичко за да победиш!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
cska_90 написа:Еми така става още по-яко!!Както виждаш никой не е ударен-аре стига с тия работи!!
И квото като ни накажат-даже по-добре-то в провинцията се събираме май в пъти повече от Армията-колкото и жалко да е това!!![]()
![]()
![]()
Справка - Миньор - ЦСКА 1200 човека на армията, Литекс - ЦСКА 2000 човека ЦСКА-ри

Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Няма по-тъпо нещо от факли и димки, които пречат на футболистите и от бомбичките. Те не създават атмосфера, а убиват скоростта на футбола, която и без това си е бавна в България и разни олита решават да ги хвърлят най-често в най-неподходящия момент, когато отбора е в подем.
Атмосферата се създава от песните, а не от дима!!!
Атмосферата се създава от песните, а не от дима!!!
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.