13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски

Мнениеот Levski 1914 » 13 ное 2011 23:06

KategorieC написа:Кризата ви се решава с едно дясно крило, нов на мястото на Тасевски и нов "Гара".

Май няма да се разминем само с тези попълнения...Забрави ахилесовата ни пета - защитата, освен ако Костов не направи някакво чудо!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 ное 2011 23:07

KategorieC написа:Поздравявам всички фенове на Левски от форума с победата. За мача мога да кажа,че ние сме слаби, вие имате нужда от футболисти в центъра и в нападение. Кризата ви се решава с едно дясно крило, нов на мястото на Тасевски и нов "Гара".

Мерси! Успех и на твоят любим отбор! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 13 ное 2011 23:10

Много се разбунтуваха розовите, бре! Нищо, нека се бунтуват! При победа днес "Лудогорец" щеше да е сигурният нов шампион, но нещата се отлагат временно.
Не мислете още за титла! Много е рано да се правят сметки. Имаме само две поредни победи и се размечтахте. Успокоете малко топката! Нищо кой знае какво не е станало!
В момента "Левски" трябва да се бори заради самия себе си, за своята чест и достойнство всеки мач до края на сезона. Прекалено е накърнено името, престижът на клуба години наред, за да позволяваме подигравки до безкрай. Естествено, че футболистите на "Левски" не са чак толкова лоши, колкото изглеждат, когато загубим, но още по - естествено е да не ги превъзнасяваме. Последното ще означава неуважение към най - голямото ни поколение футболисти - онова от 60-те години.
Николай Костов може и ще направи от състезателите отбор, но му трябва време. Толкова много има да се поправя, че не знам дали само този сезон ще му стигне. Реално погледнато следващите две години трябва да се правят поправки изобщо в структурата на клуба, работата с школата. Толкова много неща трябва да се "изправят".
Не знам дали Гонзьо е оставил отбора на спокойствие тези дни, че толкова го коментират някои, но второто полувреме и най - вече последните петнадесет минути от него аз "видях" указанията на "легендата". Този незабавно трябва да му бият шута или на трибуните само да си стои, или изобщо да се разкара от клуба.
ЦСКА в момента не ни е критерий, не трябва да гледаме само тях. Има други отбори, които трябва да изпреварим с разлика, да се затвърдим в евротурнирите до края на сезона. Ако случайно ни се отвори възможност за титла, ще е добре дошло. Лично аз обаче не вярвам, че дори и това изобщо да се случи, някой ще ни позволи да я спечелим. Не и този сезон.
Основната ни цел е станем класен отбор.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 13 ное 2011 23:29

След тази победа очаквам, че ще зимуваме на трето място, на 1 точка от ЦСКА и на 3 точки от Лудогорец. Има и малко по-добър вариант - да делим второто място с ЦСКА и да сме на 5 точки от Лудогорец. Но има и малко по-лош вариант от първия - да сме с равни точки с Черноморец, на три точки от ЦСКА и на 2 точки от Лудогорец. Тези прогнози са при положение, че очаквам твърд Х между Ловеч и ЦСКА, иначе алтернативите са повече. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 00:34

Мисля , че с оглед на това , че най-вероятно на Костов ще му се даде картбланш за селекция и подготовка , би трябвало Левски да изглежда по различен начин през пролетта . Единственото ми опасение идва от дуото тара-го*ньо .Тези са в състояние да ни поднесат всякакви изненади .
Няма да се учудя ни най-малко и на варианта : Костов си тръгва бесен от "герена" .Гонзо поема Левски на пожар .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 14 ное 2011 00:34

Тоя от бИроИ онлайн дето пита Костов за съдийството...мислех да му сипя малко, ама той Костов му наля достатъчно :mrgreen:
Колко е кофти да гниеш на сИело хахах

П.П. Злобул ли си къв си...за Тара говори квото щеш, но ГОНЗО или Георги Иванов е дал на ЛЕВСКИ толкова, колкото ти никога няма да дадеш ! Може да не става за треньор, но имай уважение към него ! Говори против него, ок...но не го обиждай ! Пак казвам, аман от чорбари със сини шалчета в тоя форум :!:
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 ное 2011 00:41

Blue_Lion написа:Тоя от бИроИ онлайн дето пита Костов за съдийството...мислех да му сипя малко, ама той Костов му наля достатъчно :mrgreen:

П.П. Злобул ли си къв си...за Тара говори квото щеш, но ГОНЗО или Георги Иванов е дал на ЛЕВСКИ толкова, колкото ти никога няма да дадеш ! Може да не става за треньор, но имай уважение към него ! Говори против него, ок...но не го обиждай ! Пак казвам, аман от чорбари със сини шалчета в тоя форум :!:

Дай да го чуя и аз това :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 00:46

Blue_Lion написа:Тоя от бИроИ онлайн дето пита Костов за съдийството...мислех да му сипя малко, ама той Костов му наля достатъчно :mrgreen:

===================================================
ми кланяй му се бе пич , проблема си е твой :)) , всеки има право на мнение нали така . Аз си мисля , че колкото по бързо напусне Левски , толкова по бързо играчите ще излязат от стреса . Човек никога не е късно да стане за та*ак , а при го*ньо случая е точно такъв . Има хора които са дали не по малко от плвдивския бездарник , които бяха изгоненеи от герена , ама за тях мълчите нали , гугутки смешни . Един Ники Илиев по малко ли е дал на Левски бе ? ....аре спрете вече с тва недоразумение го*ньо .Като футболист може да е играл добре , да му се радваме (включително и аз) , но последните три години ни навлече само срам . Така че давай да приключваме с го*ньо .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 ное 2011 00:51

ПИСНА МИ ОТ РАЗНИ СКАПАНИ ГУГУТКИ ДЕТО ЗА НАЙ МАЛКОТО И ВЕДНАГА ГЛЕДАТ ДА ТЕ ИЗПРАТЯТ ПРИ ОНЕЗИ ОТ ПАНЧАРЕВО .
ЕЙ ГУГУТКИ , ЗЕМЕТЕ СЕ ИЗНЕСЕТЕ В СЕКТОР Г И ГАРАНЦИЯ ВИ ДАВАМ , ЧЕ НА СЛЕДВАЩИЯ МАЧ НА ЛЕВСКИ ЩЕ ДОЙДАТ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ХОРА И НЯМА ДА СИ МЪЛЧАТ , ТАКА КАКТО ВИЕ МЪЛЧИТЕ ПРЕД ТАРА И ПЛОВДИВСКИЯ СМЕШНИК . И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СИ СВАЛЕТЕ КАЧУЛКИТЕ ДА ВИ ВИДЯТ ХОРАТА , КОИ СТЕ .

П.С ТРЪГНАЛИ НЕКВИ ВЧЕРАШНИ ЛА*НА ДА МЕ ИЗКАРВАТ ЧОРБАР ....АБЕЕЕ ЕЕЙЙЙЙЙЙ АЛАНКОЛУ .

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 14 ное 2011 07:45

Хайде СТОП да плюете по Легенди като Гонзо например ! Вие розови ли сте сини ли сте ? не знам , ама стига вече ! Давайте да гледаме любимия отбор ! Вече имаме добър треньор и тръгваме към титлата. ОК ?

Върни се в “Архив”