Висок наем + заплата за нещо което не е твое, то по-добре да не беше продаван лятото.
Никой не може да гарантира дали Дембеле ще е в същата форма или не, а очакванията към него ще са огромни.
Няма как да си сигурен дали отборът ще стане шампион
Временните решение не решават кардинално проблемите, защото лятото преди ЕКТ Дембеле се връща във Фрайбург и работата през пролетта е за тоя дето духа, щото отбора ще остане отново без нападател и всичко от начало.
Има едно неписано правило във футбола:
Мач се печели с нападение, а титла със защита.
Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Като се замисля доста верни неща си казал, съгласявам се. Но сме длъжни да намерим един доста качествен нападател, в противен случай нищо не сме направили.
Само Левски!
siniq_fen написа:Като се замисля доста верни неща си казал, съгласявам се. Но сме длъжни да намерим един доста качествен нападател, в противен случай нищо не сме направили.
Тук е питането, за колко мача търсите същият, за ЕКТ+новият сезон или за оставащите 15 от това първенство

Парите които ще извадите за евентуален наем + заплатите, спокойно ще стигнат за нещо качествено.
От Левски се дърпате, че кипърците искат на тоя камерунеца 320К евро, а сте готови да извадите 200К за футболист под наем

Между другото Дембеле е със статут резерва във Фрайбург не защото е слаб, а защото е тактически неподготвен за Германия и щом там не е напреднал, тук ли ще го стори, знаейки нивото на нашият футбол.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Преди време четох едно интервю с треньора на Херта ,в което човека казва че на Домо първата година му е било трудно да издържа дори и физически тренировките в Херта.Разликата между Бундеслигата и нашите е очевадна ,така че не съм очаквал Гарата да направи някакъв фурор там.Дори Фрайбург да продаде Сисе те още от сега знаят дали ще купуват друг на негово място или ще разчитат на Гара ,ако ще купуват добър заместник с добрите пари от евентуална продажба на Сисе ,или не продадът Сисе защо да не ни го шитнат за 6 месеца.Според мен всичко зависи от това какво са намисли да правят Фрайбург,а ние няма как да знаем това.
BLUE CHAMPIONS написа:Предпочитам да се придържат към първоначалния план и да се търсят трансфери само от чужбина. Имаме една от най-добрите школи и нищо не вадим, та какво да очакваме от другите?- за по-вече от 10 години излязоха един Бербатов, Мартин, Стилиян и Влади Гаджев, в очакване сме и на Райков и Пл. Илиев(дано не влязат във върхушката на ст.град), останалото е мор. Такива "звезди" като от село Ключ, НЕ благодаря!
На мястото на Гаджев бих сложил Вл. Манчев и Г.Пеев те са от поколението на Марто,Бербо и Стенли, а Забравих и Светльо Тодоров.Гаджев ,Делев и сие са пълно шкарто за това никой освен Мерсин,Волга и други такива не ги търси.Цесекар съм обаче трябва да призная ,че единствения млад футболист с добра външна кариера,ама наистина добра е Ники Михайлов не знам защо не го отбеляза.
- Бижутера
- Контакти:
longur написа:Преди време четох едно интервю с треньора на Херта ,в което човека казва че на Домо първата година му е било трудно да издържа дори и физически тренировките в Херта.Разликата между Бундеслигата и нашите е очевадна ,така че не съм очаквал Гарата да направи някакъв фурор там.Дори Фрайбург да продаде Сисе те още от сега знаят дали ще купуват друг на негово място или ще разчитат на Гара ,ако ще купуват добър заместник с добрите пари от евентуална продажба на Сисе ,или не продадът Сисе защо да не ни го шитнат за 6 месеца.Според мен всичко зависи от това какво са намисли да правят Фрайбург,а ние няма как да знаем това.
Фрайбург имат общо четирима централни нападатели - Папис Сисе, Гара Дембеле, Ян Розентал и Ерик Йендришек. Дембеле е четвърти избор, пускат го в последните минути, когато и останалите нападатели са в отбора. Ако продадат Сисе през зимата (а това е много вероятно), то първи избор ще стане Ерик Йендришек, а Гарата пак ще влиза накрая, когато резултатът е неприятен

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
ИСКАМЕ ГАРРА ДЕМБЕЛЕ-ЛЕ-ЛЕ ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- CS -KA -KA
много интересно модераторите като видят нова тема за ДЕмбеле и веднага я затварят,а за бербатов седи с дни ,но както и да е ,май някой хора доста ги е страх от завръщането на Мега звездата Гара ДЕмбеле в Левски,май отборчетата им доста голчета са отнасяли .дано да стане за да радва отново цяла България с прекрасните си изпъпления
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4
Забравете за Гарра, никой не дава над два милиона и нещо за да го върне после.Хората виждат, че има качества, но треньора няколко пъти каза!! той няма тактическа подготовка да играе титуляр.Всеки е наясно на какво тактическо ниво сме в България!!!!! в любимия ми отбор още ползваме схемите за подготовка на Муслин !!!!!!!!.Ние сме индианци по отношение на тактика,подготовка и тн.. Затова почти целия Карибски басейн е преди нас в класациите.
Поздрави и Само Левски
Поздрави и Само Левски
- BLUE CHAMPIONS
onegavon написа:BLUE CHAMPIONS написа:Предпочитам да се придържат към първоначалния план и да се търсят трансфери само от чужбина. Имаме една от най-добрите школи и нищо не вадим, та какво да очакваме от другите?- за по-вече от 10 години излязоха един Бербатов, Мартин, Стилиян и Влади Гаджев, в очакване сме и на Райков и Пл. Илиев(дано не влязат във върхушката на ст.град), останалото е мор. Такива "звезди" като от село Ключ, НЕ благодаря!
На мястото на Гаджев бих сложил Вл. Манчев и Г.Пеев те са от поколението на Марто,Бербо и Стенли, а Забравих и Светльо Тодоров.Гаджев ,Делев и сие са пълно шкарто за това никой освен Мерсин,Волга и други такива не ги търси.Цесекар съм обаче трябва да призная ,че единствения млад футболист с добра външна кариера,ама наистина добра е Ники Михайлов не знам защо не го отбеляза.
Николай е нищо по-вече от средностатистически вратар, къде с шанс и късмет стигна до тук, но се забелязва, че и той е доста предразположен към "кривване" от пътя. Смятам, че в момента е на върха на кариерата си и нищо по-добро от това няма да постигне.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]