Избори 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: "Не е срамно да загубиш, срамно е да спечелиш така !"

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 21:20

v.r.s. написа:Нормално е да има пуснати бюлетини в 6.10 минути, нали има застъпници и членове на секционни комисии, които са дошли по рано за да отворят секцията и е нормално те да гласуват, преди да започнат да идват избиратели.
Стига с тези глупости, нали има представители от всички партии във всяка една секция и няма как да се получат подобни манипулации.

Цъ, не е нормално да се гласува, преди да е открита официално процедурата.Все едно съдията на даден мач да признае гол, вкаран на загрявката 8-) :mrgreen:[/quote]

Секцията се отваря в 6.00 часа, като присъстват всички членове и застъпници при отварянето. До 6.10,(времето в което е дошъл първият избирател, а може и да е имало и други преди него) тези хора котио присъстват е нормално да гласуват за да могат спокойно да изпълняват задълженията си през деня, като членове на секционни комисии. А и при положение, че се пускаха по 3 бюлетини за местна власт и една за президент, при гласували 5-6 души в урната за местна власт ще са 15-20 бюлетини.[/quote]

При такива идиотски направени бюлетини, които отнемат поне по 3-4 минути на човек, при поне 5 души в комисията, барабар със застъпниците, дали за 15 минути могат да гласуват всички?Отделно е това, че май н атези избори във всяка секция е имало присъствие на застъпници.Това прави поне 10 човека, без членовете на комисията.Дай сега идея, как за 10 минути гласуват 15 човека, при тази отвратна организация?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 30 окт 2011 21:24

Срамота за Благоевград!Гледам го този Камбитов!Трудно му е да говори!Трудно му се хваща мисълта а зад него мутраци развяват знамена!Трагедия!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 30 окт 2011 21:25

Кашчей написа:
v.r.s. написа:Нормално е да има пуснати бюлетини в 6.10 минути, нали има застъпници и членове на секционни комисии, които са дошли по рано за да отворят секцията и е нормално те да гласуват, преди да започнат да идват избиратели.
Стига с тези глупости, нали има представители от всички партии във всяка една секция и няма как да се получат подобни манипулации.

Цъ, не е нормално да се гласува, преди да е открита официално процедурата.Все едно съдията на даден мач да признае гол, вкаран на загрявката 8-) :mrgreen:

Секцията се отваря в 6.00 часа, като присъстват всички членове и застъпници при отварянето. До 6.10,(времето в което е дошъл първият избирател, а може и да е имало и други преди него) тези хора котио присъстват е нормално да гласуват за да могат спокойно да изпълняват задълженията си през деня, като членове на секционни комисии. А и при положение, че се пускаха по 3 бюлетини за местна власт и една за президент, при гласували 5-6 души в урната за местна власт ще са 15-20 бюлетини.[/quote]

При такива идиотски направени бюлетини, които отнемат поне по 3-4 минути на човек, при поне 5 души в комисията, барабар със застъпниците, дали за 15 минути могат да гласуват всички?Отделно е това, че май н атези избори във всяка секция е имало присъствие на застъпници.Това прави поне 10 човека, без членовете на комисията.Дай сега идея, как за 10 минути гласуват 15 човека, при тази отвратна организация?[/quote]
Пич , стига си говорил глупости , стига да не се бави човек , гласуването протича за точно 30 секунди .

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 окт 2011 21:25

Понеже ме питаха някои за алтернатива.Знам,че няма да сте съгласни с мен,но това не ме интересува.Аз съм човек,който държи на мнението си и нямам притеснение да го споделя.Аз съм бил привърженик и гласоподавател винаги на СДС,ДСБ,обединени в Синята коалиция в момента.Човекът,който е способен да управлява България се казва Иван Костов.Псувайте ме колкото искате и си избирайте Тиквата ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 30 окт 2011 21:26

На Изборите трябва да гласуват хора до 55 години,тогава партий като БСП и ДПС няма и да ги има въобще
И веднага ще ви кажа защо ми е такова мнението.Неможе хора които дишат на акомулатори или такива дето им остават 5 год живот и мисленето е почти нулево да решават бъдещето на младежта

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Избори 2011

Мнениеот obi4am_pirin » 30 окт 2011 21:27

Срамота за Благоевград!Гледам го този Камбитов!Трудно му е да говори!Трудно му се хваща мисълта а зад него мутраци развяват знамена!Трагедия!
damyanov1963:

Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 30 окт 2011 21:29

1912chaflio написа:На Изборите трябва да гласуват хора до 55 години,тогава партий като БСП и ДПС няма и да ги има въобще
И веднага ще ви кажа защо ми е такова мнението.Неможе хора които дишат на акомулатори или такива дето им остават 5 год живот и мисленето е почти нулево да решават бъдещето на младежта

Ти от къде знаеш колко ти остава на тебе?Тези може и да те надживеят при определени условия!
damyanov1963:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 окт 2011 21:30

acmilan написа:Понеже ме питаха някои за алтернатива.Знам,че няма да сте съгласни с мен,но това не ме интересува.Аз съм човек,който държи на мнението си и нямам притеснение да го споделя.Аз съм бил привърженик и гласоподавател винаги на СДС,ДСБ,обединени в Синята коалиция в момента.Човекът,който е способен да управлява България се казва Иван Костов.Псувайте ме колкото искате и си избирайте Тиквата ;)

По принцип и аз съм изцяло за Костов. Но той няма шанс за абсолютно нищо, за съжаление, за това гласът ми отиде за друг.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 30 окт 2011 21:31

obi4am_pirin написа:
1912chaflio написа:На Изборите трябва да гласуват хора до 55 години,тогава партий като БСП и ДПС няма и да ги има въобще

Ти от къде знаеш колко ти остава на тебе?Тези може и да те надживеят при определени условия!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 окт 2011 21:33

Кашчей написа:

Цъ, не е нормално да се гласува, преди да е открита официално процедурата.Все едно съдията на даден мач да признае гол, вкаран на загрявката 8-) :mrgreen:

При такива идиотски направени бюлетини, които отнемат поне по 3-4 минути на човек, при поне 5 души в комисията, барабар със застъпниците, дали за 15 минути могат да гласуват всички?Отделно е това, че май н атези избори във всяка секция е имало присъствие на застъпници.Това прави поне 10 човека, без членовете на комисията.Дай сега идея, как за 10 минути гласуват 15 човека, при тази отвратна организация?[/quote]

Не съм казал, че са гласували всички, достатъчно е 5-6 души да го таправят и да има около 20 бюлетини в урната за местна власт. На мен не ми е отне повече от минута-две да гласувам, независимо, че преди това не бях наясно с реда за гласуване и с колко бюлетини ще се гласува, докато тези хора са наясно с това и за 10 минути е нормално да гласуват 5-6 души от тях.
Просто няма как да са пуснати предварително бюлетини, защото урните са прозрачни и в комисиите има представители на основните партии.

Върни се в “Архив”