Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 22:08

Кашчей написа:

За кои трансфери говориш-входящите ли?Ако има такива и са наистина осъществени, какъв е проблемът да се обявят?Ако говориш за още изходящи.. това вече е наистина проблем.

Да, входящи :) То не е проблем, а нежелание да го направят. Може и да има още изходящи[Платини, Адемар] но и входящите ще са актуални
Виж ся, по принцип цялата практика е порочна, това на всеки 6-12 месеца се сменят треньори, една камара футболисти и тн.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2012 22:08

danko_sot написа:За Платини никой нищо няма да предложи :) , а пък да Мораеш може да се изчака до лятото. Сега му е моментът да направи един силен полусезон, всичко врати са отворени пред него. Няма Зику, няма мику. Малкия Спас и той беше супернадценен играч, а освен с скоростта и добрата игра на ръба на засадата, общо взето качествата му се изчерпваха. Сега да ходи в Турция да го понаучат малко как се играе и дано му тръгне кариерата и има късмет. Още първия полусезон бях писал тука, че за мене двойката в атака трябва да е именно Платини и Мораеш. Аз харесвам Якивом и се надявам той да играе в дясно. Ст. Костов му е време и той да почне повече шансове да получава, като може да заменя някой измежду двамата бразилци в атака. От ляво нямам представа кой ще играе. Между другото аз харесвам Писаров от Локо сф, чудно ми е как не се шуми около него при положение че е свободен играч, но на нас в момента не знам дали ще ни свърши работа. От ляво на крилото не знам кой ще играе, трябва да купят някой. Опорни халфове- единият ще е Галчев, другият ?. И тук трябва някой, Коста Янев за кръпки става сигурно. Крачуна ще ни е единия централен защитник, гледам че Апостол Попов се е оправил, тея дни се зашумя и около Вальо Илиев. Вальо ще е добър вариант, тамън ще мое Крачуна да израсне покрай него. десен бек си е бандата, левия го търсим все още. Адемар и Трифонов все още са в отбора доколкото знам. Вратарчето си е МБоли. И така като тегля чертата кво излиза че ни трябва- ляво крило, дефанзивен халф и евентуално ляв бек. Но това е по-груби сметки, може и да пропускам нещо

Данко, Вальо Илиев трябва да е луд, за да дойде в ЦСКА в този момент.То се шумеше и около Тунчев, но.....Твърде често желанията се представят за реалност, а когато дойде реалността сме безкрайно изненадани, че не е такава, каквато сме я очаквали.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2012 22:15

шивача написа:
Кашчей написа:

За кои трансфери говориш-входящите ли?Ако има такива и са наистина осъществени, какъв е проблемът да се обявят?Ако говориш за още изходящи.. това вече е наистина проблем.

Да, входящи :) То не е проблем, а нежелание да го направят. Може и да има още изходящи[Платини, Адемар] но и входящите ще са актуални
Виж ся, по принцип цялата практика е порочна, това на всеки 6-12 месеца се сменят треньори, една камара футболисти и тн.

За практиката сме говорили много пъти-на всеки 6 месеца по 5-6 играчи, а на всеки 8-10 и треньор-така не се прави силен отбор.За входящите трансфери също не го разбирам-ако ги има и са вече осъществени, тоест договорите са подписани, какъв е проблемът да се съобщят?В края на краищата този отбор съществува заради феновете си най-вече и без тях е нищо.Тези приказки за спокойствие около отбора са много смешни, особено изречени от Дуци и Титаните.Виж, ако входящите са, като миналогодишните италианци... не се учудвам на мълчанието ;)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 22:20

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:

За практиката сме говорили много пъти-на всеки 6 месеца по 5-6 играчи, а на всеки 8-10 и треньор-така не се прави силен отбор.За входящите трансфери също не го разбирам-ако ги има и са вече осъществени, тоест договорите са подписани, какъв е проблемът да се съобщят?В края на краищата този отбор съществува заради феновете си най-вече и без тях е нищо.Тези приказки за спокойствие около отбора са много смешни, особено изречени от Дуци и Титаните.Виж, ако входящите са, като миналогодишните италианци... не се учудвам на мълчанието ;)

Аз не казвам, че са прави, но не мога да ги съдя съдя за това, че не искат да дават инфо на медиите, за да го правят си има някаква причина :roll: Иначе съм сигурен, че поне половината трансфери ще са сполучливи :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 22:21

Между другото, утре вечер ще изпишем 10 страници за новите в ЦСКА. :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 10 яну 2012 22:26

Кашчей, ако не дойде Вальо може да се пробват поне а Хайри. Четох, че Херо го е сложил в трансферната листа. Сега поне имат пари, а тунизиецът определено е доказал от престоя си в Б-я, че е качествен играч.
Иначе не съжалявам нито за Делев, нито за Нелсън, камоли пък за моя любичец Зику. :) За Делев го казах одене- надценен играч отвсякъде, като Стоичков бил, ама трънки. Нелсън напоследък играеше слабо, личеше че не се раздваше както при Милен. Освен това в дефанзивен план винаги е имал поблеми, малко е и бавен за типично крило според мен. За Зику без коментар, който чел(мене) по-рано през сезона знае :)
Така че по никъв начин тея три трансфера не ме отчайват, но мен ме отчайва цялостното състояние в клуба, това че не знам какнво ще стане утре. Камоли след месеци или след година. Остава ми да се надявам на някакъв сръбски калитар и хахо, че някакси с Пената ще направят отбора, хубава подготовка и после кой знае. Но дори и да вземе титлата с тази организация и този начин на работа- ден да дойде, друг да мине, до никъде няма да я докараме. Ей ги Лудогорец. Миналата година Домусчиев взе отбора, стадионът веднага го взе, оправи го, играчи взимат, оня ден чета някъв треньор на детско-юношеската школа взимат дето е бил в Челси. Изобщо това показва, че може да се правят нещата в Б-я. Може, ама трябва желание, трябват и пари и не на последно място, трябва и УМ. А точно последното Титаните мисля, че го нямат! :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 яну 2012 22:32

шивача написа:
Аз не казвам, че са прави, но не мога да ги съдя съдя за това, че не искат да дават инфо на медиите, за да го правят си има някаква причина :roll: Иначе съм сигурен, че поне половината трансфери ще са сполучливи :)

Виж, ако договорите са подписани, новите би трябвало да са тръгнали заедно с отбора.Вярно, че има вероятност да се присъединят към отбора и в Гърция, но така или иначе информация ще излезе, защото няма как да се скрие.Не е ли по-добре да се каже официално, да започне подготовката както си трябва, а не с някакви мистерии и тайнственост.Лично за мен, в този бизнес е нормално да се пази тайна докато се водят преговорите, но да мълчиш дори при официализирана сделка си е много, много странно :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 10 яну 2012 22:38

1 мил. евро за спас е перфектно ......... обаче наистина тва трябва да е последният изходящ трансфер на основен футболист ............ са трябва да са добри и входящите и ще е супер ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 10 яну 2012 22:39

Кашчей написа:
шивача написа:

Виж, ако договорите са подписани, новите би трябвало да са тръгнали заедно с отбора.Вярно, че има вероятност да се присъединят към отбора и в Гърция, но така или иначе информация ще излезе, защото няма как да се скрие.Не е ли по-добре да се каже официално, да започне подготовката както си трябва, а не с някакви мистерии и тайнственост.Лично за мен, в този бизнес е нормално да се пази тайна докато се водят преговорите, но да мълчиш дори при официализирана сделка си е много, много странно :roll:

По-добре е за нас и за журналистите, ама нали за това говоря, че го правят умишлено, те си знаят защо[заради ежедневната помия]. Гърнето каза преди 10на дни, че Зику са го продали още в началото на декември, както и Нелсън, ама не го обявиха, ни то и купувачите :roll: Пак казвам, не са прави за мен, но сигурно са прави за себе си!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 яну 2012 22:43

Спас върви по стъпките на Бербатов. :? Тръгва си от "Армията" без да е вкарал на "Вечния враг". :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”