Кашчей, ако не дойде Вальо може да се пробват поне а Хайри. Четох, че Херо го е сложил в трансферната листа. Сега поне имат пари, а тунизиецът определено е доказал от престоя си в Б-я, че е качествен играч.
Иначе не съжалявам нито за Делев, нито за Нелсън, камоли пък за моя любичец Зику.

За Делев го казах одене- надценен играч отвсякъде, като Стоичков бил, ама трънки. Нелсън напоследък играеше слабо, личеше че не се раздваше както при Милен. Освен това в дефанзивен план винаги е имал поблеми, малко е и бавен за типично крило според мен. За Зику без коментар, който чел(мене) по-рано през сезона знае
Така че по никъв начин тея три трансфера не ме отчайват, но мен ме отчайва цялостното състояние в клуба, това че не знам какнво ще стане утре. Камоли след месеци или след година. Остава ми да се надявам на някакъв сръбски калитар и хахо, че някакси с Пената ще направят отбора, хубава подготовка и после кой знае. Но дори и да вземе титлата с тази организация и този начин на работа- ден да дойде, друг да мине, до никъде няма да я докараме. Ей ги Лудогорец. Миналата година Домусчиев взе отбора, стадионът веднага го взе, оправи го, играчи взимат, оня ден чета някъв треньор на детско-юношеската школа взимат дето е бил в Челси. Изобщо това показва, че може да се правят нещата в Б-я. Може, ама трябва желание, трябват и пари и не на последно място, трябва и УМ. А точно последното Титаните мисля, че го нямат!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]