Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2011 13:48

terata написа: Хубаво си видял всички спорни положения в едната посока, ама свали червените очила и виж другите. Добре си гледал мача но защо не питаш и за другите неща, които видя или просто така ти изнася?

Кажи ми ти тогава, къде е втория жълт картон за ритника на Василев в гърба на Гаджев?
Защо съдията спря голов удар на Левски за да отсъди абсолютно измислена симулация на Младенов, при която дори да няма дузпа, ясно се вижда че има конткат между него и вратаря. Че и картон получи?
Кажи ми също така защо и съдията спести и втория жълт картон на Въндев за бруталното му влизане с бутоните напред в краката на Райков?

Така че като гледаш некой мач на Левски сваляй от време на време очилата и гледай малко реално на нещата ;)

А за гола... нензам какъв фал на Арс искаш. Той нахлува в наказателното поле, където защитник на Миньор МУ ПРЕПРЕЧВА пътя,а ти дори искаш фал на Арс. Е явно вие в махлата играете при някакви други правила във футбола непонятни за мен. А факта че никой от Миньор не предяви претенции за гола е красноречиво че той е АБСОЛЮТНО редовен

Ще ти кажа къде е втория картон на Василев - при онзи на Гаджев, един до друг са. Само дето Гаджев "има" един и от предния мач!
Дузпа за Младенов? Това, че вратаря избива топката за какво го броиш, за незначителна подробност може би?
Това за препречването обаче е хита на годината! :lol:
blue avalanche написа: "Както и да го гледам, виждам задържане за гърлото, ти не знам какво виждаш и затова питам."
Като те знам от кой отбор си,защо ли не се изненадвам?
2.Аз щях да съм съгласен,ако Гаджев и Василев бяха изгонени!
3.По тази логика всяка игра с ръка в нак.поле си е дузпа,без значение бла-бла-бла,нали?

Като не се изненадваш ще ни кажеш ли най-накрая ти какво виждаш в това положение, та да се насладим всички на кристалният ти поглед и бистра преценка на ситуацията, които, разбира се, са пряко следствие от това, че си фен на Левски?

Всяка игра с ръка не е дузпа, но всяко блъскане в гръб е нарушение. Освен ако не мислиш, че единият има рамо на гърдите си, а другия на гърба.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 14:14

vaskonti написа:Ще ти кажа къде е втория картон на Василев - при онзи на Гаджев, един до друг са. Само дето Гаджев "има" един и от предния мач!
Дузпа за Младенов? Това, че вратаря избива топката за какво го броиш, за незначителна подробност може би?
Това за препречването обаче е хита на годината! :lol:
blue avalanche написа: "Както и да го гледам, виждам задържане за гърлото, ти не знам какво виждаш и затова питам."
Като те знам от кой отбор си,защо ли не се изненадвам?
2.Аз щях да съм съгласен,ако Гаджев и Василев бяха изгонени!
3.По тази логика всяка игра с ръка в нак.поле си е дузпа,без значение бла-бла-бла,нали?

Като не се изненадваш ще ни кажеш ли най-накрая ти какво виждаш в това положение, та да се насладим всички на кристалният ти поглед и бистра преценка на ситуацията, които, разбира се, са пряко следствие от това, че си фен на Левски?
Всяка игра с ръка не е дузпа, но всяко блъскане в гръб е нарушение. Освен ако не мислиш, че единият има рамо на гърдите си, а другия на гърба.

"Ще ти кажа къде е втория картон на Василев - при онзи на Гаджев, един до друг са. Само дето Гаджев "има" един и от предния мач!"
Нали не казваш,че Батков е подкупил съдията,за да не покаже ЧК на Гаджев от "предния" мач,защото без него не можем да бием Миньор?
"Дузпа за Младенов? Това, че вратаря избива топката за какво го броиш, за незначителна подробност може би?"
Дузпа за Младенов няма,но и симулация няма!Съдията пуска игата да продължи и вкарваме 2-ри гол!
Нали не твърдиш,че всяко падане е симулация?
"Всяка игра с ръка не е дузпа, но всяко блъскане в гръб е нарушение."
Нали не казваш,че този защитник щеше да блокира удара на Младенов и да спаси гола?
Нали не ми казваш,че,ако мощният Бибишков искаше да МИНЕ ПОКРАЙ Милиев,БЕЗ да падне за дузпа,Милиев може да го спре по този начин?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 сеп 2011 14:14

Ей т'ва е да се казваш Левски ... Левски от София !

Въпреки, че настоящият Левски е безумно слаб тим, феновете на съперниците ни треперят от страх ... :lol:

Иначе невиждам, защо се притесняват от една мижава победа с 1 : 0 срещу отбор, който сигурно от десетки години не е бил толкова слаб !
Че чак съдийски реверанси им се привиждат ...

Един рефер ще свири мач на Левски нормално - по правилата, и настана голям рев !
Явно според някои, рефера ще да се е справил само тогава, когато изгони 2-3-ма от Левски, отсъди 2-3 дузпи за съперника на "Сините" и отмени долу-горе толкова гола ... :roll:

И що се притеснявате от този тим на Левски бре ? ... :lol:
Да ви светна - НЯМА СМИСЪЛ !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 14:32

THE G.A.M.E написа:И що се притеснявате от този тим на Левски бре ? ... :lol:

Защото "онзи" тим на Левски,дето миналата година НЕ МОЖА да бие Миньор,ги би с 1-0.Ето затова!

Потребителски аватар
Hernan_Crespo
Контакти:

Мнениеот Hernan_Crespo » 12 сеп 2011 14:56

Честита победа!

Дано наш'те сега се поотпуснат малко и да се УТЕПАТ с 2-3 гола на Литекс. Иначе, мачът в Перник потвърди няколко видни от началото на сезона факта:

- Левски има най-добрите (като индивидуалности) играчи от водещите отбори. Тасевски, Грийн (когато най-после започнат да го пускат халф), Гаджев (да затегне дисциплината), С. Райков, Пл. Илиев - само те са достатъчни, за да излиза Левски като фаворит срещу всеки един отбор в България

- имаме си и доста сериозни дупки като Старокин, Балтанов и М. Огнянов, които незнайно защо получават шанс след шанс и поне един-двама от тях започват всеки мач; Калво пък изглежда си е един откровен мързел;

- като следствие от 1. и 2. :arrow: треньорското ръководство очевидно все още се лута в избора на състава и точните позиции на играчите. Като светъл лъч обаче трябва да се отбележи, че смените срещу Миньор бяха доста по-адекватни и навременни от предишни мачове

milen.hristov написа:Много мие интересно как в Левски смятат да побеждават сериозно,при положение,че имаме ЕДИН ценрален нападател,та дори и Миньор атакуваха с двама,г-н директоре късметът в един момент свършва,опомнете се.

- Това е другият основен въпрос, с подвъпрос "Защо бе продаден Иса?". А поне за домакинските мачове може да се дава шанс на някой нападател от юношите - Иван Цветков като влезе се вижда, че е по-бавен дори от изморения Арс ... Дано поне на полусезона се сетят да вземат някой, btw, някой знае ли къде в момента е Иван Цачев?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 15:03

Hernan_Crespo написа: Дано поне на полусезона се сетят да вземат някой, btw, някой знае ли къде в момента е Иван Цачев?

Калиакра.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 сеп 2011 15:18

Тц,тц значи никой от Миньор няма претенции за гола, ама некви розови индивиди сънуват некви таквиз въжделения...ей туй не го проумявам. Вместо да гледат своя "супер" отбор, който аха замалко почти да вкара 4 гола на Стяуа те се занимават с безумно слабия тим на Левски. От кво толкоз ва е страх?

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 12 сеп 2011 15:21

blue avalanche написа:"Всяка игра с ръка не е дузпа, но всяко блъскане в гръб е нарушение."
Нали не казваш,че този защитник щеше да блокира удара на Младенов и да спаси гола?

Ха ха , те това е подуенски аргумент .
Нали не казваш че това има някаво значение? Блъскането в гръб е нарушение където и да се намира топката в този момент , стига да е в игра . Може да е на 50 метра от ситуацията.
Това ни връща на първа аксиома на ФИФА , дори в подуене я знаят. ;)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2011 15:40

Хан Крум написа:
blue avalanche написа:"Всяка игра с ръка не е дузпа, но всяко блъскане в гръб е нарушение."

Ха ха , те това е подуенски аргумент .
Нали не казваш че това има някаво значение? Блъскането в гръб е нарушение където и да се намира топката в този момент , стига да е в игра . Може да е на 50 метра от ситуацията.
Това ни връща на първа аксиома на ФИФА , дори в подуене я знаят. ;)

Нали не искаш да ми кажеш,че съдията отсъди ВСИЧКИ "блъскания" в мача?
ПП.Интересно защо на самият защитник не му се стори,че някой го "блъска" в гърба?А-а-а...сетих се!Защото и съдията,и Миньор искаха Левски да бие!Тц,тц,тц...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 сеп 2011 16:49

Заслужен жълт картон за Гаджев (жълт, а не червен), но трябваше да има картон и за футболиста на Миньор. При гола няма нарушение. Единоборството между Милиев и Бибишков беше малко по-трудно за преценка, защото съдията трябваше да вземе бързо решение дали Милиев спира напредъка на Бибишков, или нападателят използва лекия контакт, за да си изпроси дузпа. Но каквото и да беше отсъдил, никой не може да има претенции, че е допуснал сериозна грешка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”