terata написа: Хубаво си видял всички спорни положения в едната посока, ама свали червените очила и виж другите. Добре си гледал мача но защо не питаш и за другите неща, които видя или просто така ти изнася?
Кажи ми ти тогава, къде е втория жълт картон за ритника на Василев в гърба на Гаджев?
Защо съдията спря голов удар на Левски за да отсъди абсолютно измислена симулация на Младенов, при която дори да няма дузпа, ясно се вижда че има конткат между него и вратаря. Че и картон получи?
Кажи ми също така защо и съдията спести и втория жълт картон на Въндев за бруталното му влизане с бутоните напред в краката на Райков?
Така че като гледаш некой мач на Левски сваляй от време на време очилата и гледай малко реално на нещата
А за гола... нензам какъв фал на Арс искаш. Той нахлува в наказателното поле, където защитник на Миньор МУ ПРЕПРЕЧВА пътя,а ти дори искаш фал на Арс. Е явно вие в махлата играете при някакви други правила във футбола непонятни за мен. А факта че никой от Миньор не предяви претенции за гола е красноречиво че той е АБСОЛЮТНО редовен
Ще ти кажа къде е втория картон на Василев - при онзи на Гаджев, един до друг са. Само дето Гаджев "има" един и от предния мач!
Дузпа за Младенов? Това, че вратаря избива топката за какво го броиш, за незначителна подробност може би?
Това за препречването обаче е хита на годината!

blue avalanche написа: "Както и да го гледам, виждам задържане за гърлото, ти не знам какво виждаш и затова питам."
Като те знам от кой отбор си,защо ли не се изненадвам?
2.Аз щях да съм съгласен,ако Гаджев и Василев бяха изгонени!
3.По тази логика всяка игра с ръка в нак.поле си е дузпа,без значение бла-бла-бла,нали?
Като не се изненадваш ще ни кажеш ли най-накрая ти какво виждаш в това положение, та да се насладим всички на кристалният ти поглед и бистра преценка на ситуацията, които, разбира се, са пряко следствие от това, че си фен на Левски?
Всяка игра с ръка не е дузпа, но всяко блъскане в гръб е нарушение. Освен ако не мислиш, че единият има рамо на гърдите си, а другия на гърба.