Напротив, в епохата на истински капитализъм е построено всичко значимо в Българиа, а това е именно периода 1878-1944г.
За сравнение - тогава са ни управлявали грамотни,образовани хора,интелектуалци - писатели,историци,свещенници и изобщо всякакъв вид интелектуалци де,пак се повтарям
По времето на Стефан Стамболов(уникален български политик!!!) България тегли първите си външни заеми за основаването на множество жп линий,човека още от рано е разбрал,че пътищата се строят за да засилват търговията

България от една дупка с 2млн. официален бюджет се засилва и става една доста стабилна икономика в началото на ХХвек,което явно не се харесва по-късно на симпатизантите на комунистическия режим,и понеже много ги е яд,че има хора откъснали се от стадото,издигнали се чрез личните си ценностни,интелектуални умения, решили да сложат край на това и решили всички да са еднакакво бедни
За справка - Наскоро на бял свят излиза документ изпратен от партизанските ни дружини преди съветската окупация, в който те се извиняват за изостаналостта в сравнение със всички други държави,където има партизански движения! И се пише,че бройката им е не повече от
2600 души и се надяват за следващата година да достигнат поне 4000
За справка - след съветската окупация - се твърди,че в България е имало над 1млн. души,членове на партизански отряди,правете си сметка що за дупедавци сме всъщност

А до "синята лавина" - готов съм за СС? Незнам... ти можеби си готов за КГБ
ТОва ме ядосва на вас комунистите,че щом съм против режима на комунистите,значи трябва да съм някакъв фашист,напротив,по-скоро националист - и като млад човек с глава на раменете си мога да си направя сметка кое е добро,и кое е зло за България.