- Не е тайна, че си трансферна цел на Левски. Какви са шансовете да преминеш на "Герена"?
- Да, вярна е информацията, не крия, че съм радостен от този факт. Интересът на Левски значи, че съм се представил на ниво по време на шампионата. Никой от шефовете на отбора не се е свързал лично с мен. Предполагам, че разговорите се водят между ръководствата на двата клуба. Не бързам да говоря, каквото е писано ще се случи, нормално е да искам да играя в по-голям отбор, с по-големи амбиции. Скоро ще стане ясно къде ще продължа, засега съм в Черноморец.
- А говорил ли си с настоящите шефове в Черноморец за трансфер?
- Да, разбира се. Водили сме разговори няколко пъти, имам тяхното уверение, че при добра оферта ще ме пуснат. Не става въпрос само за Левски, говоря и за други клубове. Няма да имам проблем да си тръгна.
- Юноша си на ЦСКА, а искаш да играеш на "Герена"...
- (Смее се). Това няма значение, преди всичко съм професионалист, трябва да мисля за бъдещето си. С ЦСКА отдавна приключих каквито и да било отношения, въобще не се притеснявам от това кой какво ще каже. Иван Бандаловски също е юноша на Левски, но играе за ЦСКА, в което няма нищо лошо.
- Левски ще играе в Лига Европа. От значение ли е това за теб?
- Естествено, на всеки млад футболист му се играе в евротурнирите. Тръпката е друга, играеш пред пълни трибуни, постоянно те наблюдават мениджъри на чуждестранни отбори.
- Има ли вариант да се върнеш на "Българска армия"?
- Не, категорично.
- Има ли интерес от чужбина към теб?
- Да, има вариант да бъда продаден зад граница.
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
tatusindo написа:Нека представят новите попълнения и тогава да коментираме - сега само си чешем езиците, а някои не са спряли да плюят
Точно

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Бардон урежда 190-сантиметров гигант в Левски
190-сантиметровият централен защитник Жиани Жонвил е пред трансфер в Левски, твърди "Меридиан Мач". Бранителят играе в отбора на Седрик Бардон - Етоал Фрежюс, и лично бившият халф на "сините" го е препоръчал на мениджъра Георги Иванов.
26-годишният гигант ще дойде на "Герена" като свободен агент, след като договорът му изтече. Трансферът му е почти сигурен, като остава единствено двете страни да уточнят дребни детайли.
ears Team Apps† (Gls)
2002-2003 CS Louhans-Cuiseaux 2 (0)
2003-2004 FC Gueugnon (B team) ? (?)
2004-2005 FC Gueugnon 7 (0)
2005-2006 AC Ajaccio (B team) ? (?)
2006 AC Ajaccio 1 (0)
2007-2008 CS Louhans-Cuiseaux 27 (0)
2008-2010 Libourne 22 (1)
2010- ES Fréjus 1 (0)
Лично на мен този не ми вдъхва увереност! Забележете само от 2002 до 2010 е отбелязал само 1 гол ...

LSFC 1914 написа:Бардон урежда 190-сантиметров гигант в Левски
190-сантиметровият централен защитник Жиани Жонвил е пред трансфер в Левски, твърди "Меридиан Мач". Бранителят играе в отбора на Седрик Бардон - Етоал Фрежюс, и лично бившият халф на "сините" го е препоръчал на мениджъра Георги Иванов.
26-годишният гигант ще дойде на "Герена" като свободен агент, след като договорът му изтече. Трансферът му е почти сигурен, като остава единствено двете страни да уточнят дребни детайли.
ears Team Apps† (Gls)
2006 AC Ajaccio 1 (0)
2010- ES Fréjus 1 (0)
Лично на мен този не ми вдъхва увереност! Забележете само от 2002 до 2010 е отбелязал само 1 гол ...
ами той е защитник ...защо да бележи
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- mistreated
- Контакти:
Тоя ми напомня за нашия Станко Йовчев 

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
LSFC 1914 написа:Бардон урежда 190-сантиметров гигант в Левски
ears Team Apps† (Gls)
2006 AC Ajaccio 1 (0)
2010- ES Fréjus 1 (0)
Ами защитник е не четеш ли??
- Santiago Munezz
- Контакти:
Гонзо и Батков говореха за класни попълнения от чужбина а тоя има 1 мач в трета лига на Франция тази пролет.Дано да е измислица тази новина.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Имах възможността да гледам и 4те финала в Англия на плейофите и други мачове от Английските долни дивизии.И смело мога да кажа,че Чемпионшип е доста по-добро първенство от нашата А група,но пък Лига 2 е доста по-слаба от А група и футбола е подобна на наща Б група а Конференцията на наща В група.А група отговаря като футбол на Лига 1 в Англия.Което поставя въпроса Лига 1 в Англия колко по-добро 3то ниво на футбола е от другите трети професионални такива,според мен доста.Лига 1 е доста по-добро първенство и от 3 бундеслига и от Лига Про в Италия да не говорим за Лига Нaсионал във Франция и Сегунда Б дето се води дори Аматьорска дивизия от 4 групи.Така,че лично футболист резерва от отбор от 3та по-ново дивизия във Франция не ми звучи изобщо нещо невероятно като класа.Като знам,че Янев и Бадема играха много добре в Лига 2 там и знам,че те са добри футболисти но не са и нещо невероятно то там Лига 2 не е по-силна от А група.Това става ясно и от мача ни с Лил определено отбор от Лига Насионал във Франция ще яде много по-голям бой от Лил от колкото ние може да ядем.Определено разликата между класата на Левски и Лига 1 е доста-по малка отколкото Лига 1 и Лига Насионал.Но щом са решили да го взимат човека!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- blue avalanche
- Контакти:
"Крилото на Левски Даниел Младенов почти сигурно ще бъде продаден във Втора Бундеслига на Германия, твърди "Тема Спорт".
За футболиста на "сините" има запитване от страна на два отбора от втория ешелон, за което намекна и личният мениджър на Младенов Милко Бански.
"Не мога да ви дам точна информация, няма да е коректно. Интерес към Младенов винаги е имало, той е млад играч, който притежава добри качества.
Направи силни мачове през есента, най-вече в евротурнирите, което прикова вниманието на мениджъри от различни държави.
Още преди да дойде в Левски, той имаше възможност да подпише с отбор от Втора Бундеслига на Германия. Ако на „Герена" не го искат, Младенов има опция къде да играе", коментира Бански.
Дясното крило не влиза в плановете на ръководството за новия шампионат, след като направи изключително слаб пролетен полусезон."
За футболиста на "сините" има запитване от страна на два отбора от втория ешелон, за което намекна и личният мениджър на Младенов Милко Бански.
"Не мога да ви дам точна информация, няма да е коректно. Интерес към Младенов винаги е имало, той е млад играч, който притежава добри качества.
Направи силни мачове през есента, най-вече в евротурнирите, което прикова вниманието на мениджъри от различни държави.
Още преди да дойде в Левски, той имаше възможност да подпише с отбор от Втора Бундеслига на Германия. Ако на „Герена" не го искат, Младенов има опция къде да играе", коментира Бански.
Дясното крило не влиза в плановете на ръководството за новия шампионат, след като направи изключително слаб пролетен полусезон."
-
- Контакти:
За Младенов ще ме е яд!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!