Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)
Радуканов има да работи още много с този отбор , тази година взимаме купата , за евротурнирите дано имаме отбор . 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
[quote="CSKAEOTBORA"]Братя, паднахме заслужено. Все пак нашия отбор изисква добри терени, играчите ни са технични, за разлика от тези на ЧМ. Те са свикнали да играят на тази нива, затова и трудно губят там. То това мач ли беше? Имаше сигурно 5 положения през целия мач, говоря и за 2та отбора! Те имаха 1 положение, вкараха го. Като цяло мача беше равностоен, но както и да е. Много ме е яд за онези 2000 привърженика на ЦСКА дето препътуваха разстоянието София - Варна за да гледат един ужасен мач, на един ужасен терен на който неможе да се играе футбол. Това е истината, докато не се оправят стадионите в нащта държава, няма да има и интересни мачове.[/quote
Настина заслужено паднахте, но не се месли, че отборът ти има привърженици само от Сф. По принцип армейците в провинцията са повече. Половин Добруджа е червена - не с това се гордея.
Истинско Благодаря! на моряците, че не легнаха, както ставаше през годините.
Къде е вашата нива.
Настина заслужено паднахте, но не се месли, че отборът ти има привърженици само от Сф. По принцип армейците в провинцията са повече. Половин Добруджа е червена - не с това се гордея.
Къде е вашата нива.

Къде е вашата нива.
Много си зле момче погледни последните стастики между двата отбора.
Къде е вашата нива.

Много си зле момче погледни последните стастики между двата отбора.
само да попитам на Черно Море агитка имаше ли много тихо беше в него сектор ?

Udoji90 написа:kiko75 написа:ми на Апостол Попов го смачкаха двама футболисти на морето а кометатора вика това несе сдвири ми явно трябва с пистолет да ги стрелят
Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.
яhttp://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
- Udoji90
- Контакти:
kiko75 написа:Udoji90 написа:kiko75 написа:ми на Апостол Попов го смачкаха двама футболисти на морето а кометатора вика това несе сдвири ми явно трябва с пистолет да ги стрелят
Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.
http://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА
Хм, сега гледам, че май никой не игра, ама и аз не знам. Пак ми се струва странно да се даде дузпа за такова нещо, но не мога да си обясня защо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Тази година бяхте на косъм да бъдете извадени от А група, но за догодина не е сигурно. И понеже не съм "плювач" като теб ще ти кажа, че отборът ви не е никак лош, но наистина има още много да се работи върху него. А пък относно манталитетите... не ми се цитират величия като Хемингуей...[/color]
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.[/quote]
http://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА[/quote]
Хм, сега гледам, че май никой не игра, ама и аз не знам. Пак ми се струва странно да се даде дузпа за такова нещо, но не мога да си обясня защо.[/quote]
МИ СТРАНО ТЕ ВОБЩЕ НЕ ГЛЕДАХА КАДЕ ТОПКАТА ИГРАХА ДА СМАЧКАТ ПОПОВ ЗА МЕНЕ ФАЛ А ЩОМ Е ВЪТРЕ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ Е ДУЗПА
http://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА[/quote]
Хм, сега гледам, че май никой не игра, ама и аз не знам. Пак ми се струва странно да се даде дузпа за такова нещо, но не мога да си обясня защо.[/quote]
МИ СТРАНО ТЕ ВОБЩЕ НЕ ГЛЕДАХА КАДЕ ТОПКАТА ИГРАХА ДА СМАЧКАТ ПОПОВ ЗА МЕНЕ ФАЛ А ЩОМ Е ВЪТРЕ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ Е ДУЗПА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
VraTar4o написа:
само да попитам на Черно Море агитка имаше ли много тихо беше в него сектор ?![]()
Викаха си хората и от двата сектора.Проблема,че не си ги чул си е лично твой.
kiko75 написа:Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.
МИ СТРАНО ТЕ ВОБЩЕ НЕ ГЛЕДАХА КАДЕ ТОПКАТА ИГРАХА ДА СМАЧКАТ ПОПОВ ЗА МЕНЕ ФАЛ А ЩОМ Е ВЪТРЕ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ Е ДУЗПА[/quote]
Не може за това да се иска дузпа...минало заминало гледаме напред !