Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот kolokolo » 20 мар 2011 18:45

Радуканов има да работи още много с този отбор , тази година взимаме купата , за евротурнирите дано имаме отбор . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 20 мар 2011 18:51

[quote="CSKAEOTBORA"]Братя, паднахме заслужено. Все пак нашия отбор изисква добри терени, играчите ни са технични, за разлика от тези на ЧМ. Те са свикнали да играят на тази нива, затова и трудно губят там. То това мач ли беше? Имаше сигурно 5 положения през целия мач, говоря и за 2та отбора! Те имаха 1 положение, вкараха го. Като цяло мача беше равностоен, но както и да е. Много ме е яд за онези 2000 привърженика на ЦСКА дето препътуваха разстоянието София - Варна за да гледат един ужасен мач, на един ужасен терен на който неможе да се играе футбол. Това е истината, докато не се оправят стадионите в нащта държава, няма да има и интересни мачове.[/quote
Настина заслужено паднахте, но не се месли, че отборът ти има привърженици само от Сф. По принцип армейците в провинцията са повече. Половин Добруджа е червена - не с това се гордея.
Истинско Благодаря! на моряците, че не легнаха, както ставаше през годините.
Къде е вашата нива. :lol:

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 20 мар 2011 18:55

Истинско Благодаря! на моряците, че не легнаха, както ставаше през годините.
Къде е вашата нива. :lol:

Много си зле момче погледни последните стастики между двата отбора.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 20 мар 2011 18:57

само да попитам на Черно Море агитка имаше ли много тихо беше в него сектор ? :? :roll:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2011 18:57

Udoji90 написа:
kiko75 написа:ми на Апостол Попов го смачкаха двама футболисти на морето а кометатора вика това несе сдвири ми явно трябва с пистолет да ги стрелят

Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.

яhttp://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 мар 2011 19:00

kiko75 написа:
Udoji90 написа:
kiko75 написа:ми на Апостол Попов го смачкаха двама футболисти на морето а кометатора вика това несе сдвири ми явно трябва с пистолет да ги стрелят

Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.

http://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА

Хм, сега гледам, че май никой не игра, ама и аз не знам. Пак ми се струва странно да се даде дузпа за такова нещо, но не мога да си обясня защо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 мар 2011 19:02

Тази година бяхте на косъм да бъдете извадени от А група, но за догодина не е сигурно. И понеже не съм "плювач" като теб ще ти кажа, че отборът ви не е никак лош, но наистина има още много да се работи върху него. А пък относно манталитетите... не ми се цитират величия като Хемингуей...[/color]
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 20 мар 2011 19:03

Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.[/quote]
http://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА[/quote]

Хм, сега гледам, че май никой не игра, ама и аз не знам. Пак ми се струва странно да се даде дузпа за такова нещо, но не мога да си обясня защо.[/quote]
МИ СТРАНО ТЕ ВОБЩЕ НЕ ГЛЕДАХА КАДЕ ТОПКАТА ИГРАХА ДА СМАЧКАТ ПОПОВ ЗА МЕНЕ ФАЛ А ЩОМ Е ВЪТРЕ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ Е ДУЗПА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
evergreen
Контакти:

Мнениеот evergreen » 20 мар 2011 19:04

VraTar4o написа:
само да попитам на Черно Море агитка имаше ли много тихо беше в него сектор ? :? :roll:

Викаха си хората и от двата сектора.Проблема,че не си ги чул си е лично твой.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 19:19

kiko75 написа:Е, при положение, че скочиха да играят за топката и играха с нея (поне единият игра), нормално е да не го свири. Но и онова на Дани Георгиев си беше много мръсен начин за просене на дузпа.

http://football.sportal.bg/news.php?news=294001 я виш 44 секуда и виш кои играе с топката за мене това се свири но не на ЦСКА[/quote]

Хм, сега гледам, че май никой не игра, ама и аз не знам. Пак ми се струва странно да се даде дузпа за такова нещо, но не мога да си обясня защо.[/quote]
МИ СТРАНО ТЕ ВОБЩЕ НЕ ГЛЕДАХА КАДЕ ТОПКАТА ИГРАХА ДА СМАЧКАТ ПОПОВ ЗА МЕНЕ ФАЛ А ЩОМ Е ВЪТРЕ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ Е ДУЗПА[/quote]

Не може за това да се иска дузпа...минало заминало гледаме напред !

Върни се в “Архив”