Каквото и да си говорим, за мен Йовов не е по-лошо ляво крило от останалите ни флангови играчи в това им състояние. Важното е да не го връщат в центъра, защото там ефективността му е отрицателно число

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
crap написа:Гол от 100% засада.
L_Messi написа:Сашо няма сили за повече от 15-20 минути... Който е бил на мача вчера би трябвало да го е забелязал
Avenger написа:L_Messi написа:Сашо няма сили за повече от 15-20 минути... Който е бил на мача вчера би трябвало да го е забелязал
вчера викаш на късмет издържа 30мин.....обаче Йовов още 120можеше си седи така....направо до другия мач....
buffon написа:Именно говориш на изус.Дарко направи силен мач сигурно щот вкара гола нали?Аз видях Йовов замесен в повечето опасности пред Борел и това не е случайно.Човека си е футболист отвсякъде и знае какво да прави на терена.
Ficolan написа:Видно е, че отбора все още не изглежда свеж. Бавен и тромав е и това е резултат от подготовката. Предполагам, че до мач или два вече би трябвало да потръгне самото им движение на футболистите, с това вероятно и играта на отбора. Йовов и Сашо са си вече на години, но именно те са футболистите, които могат да се появяват в подобни мачове и да придават нужната класа за да пречупим съберника. Avenger, направо ти се чудя от къде вадиш тая злоба към Йовов... той ли е големия виновник за това състояние на отбора. До колкото гледах мача той търсеше топката и след 20- тата минута, до която само я задържаше и я бъркаше, започна и да я отиграва, но моят "любимец" тъпото момче по десния фланг, дори не се срещаше с топката... по статичен играч не сме имали от години. Даже Коприваров вършеше повече работа. Така, че ако си имаш някаква лична непоносимост към Йовов... моля ти се не я изливай във форума. Ще видиш, че до мач или два ще си заспи на старата позиция! Това е друг от проблемите в отбора. Много от футболисти не си играят на позициите. Йовов е за фланга или зад нападателя. Тъпото момче пък грам не е за фланга... не знам дали е и за някъде, може би зад нападателя. Гриин е кощунство да го мъчим защитник. Силно се надявам Тонев да заиграе следващите мачове и да се окаже свежата нотка в нашата игра))
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост