ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черноморец - 1:0

Мнениеот L_Messi » 13 мар 2011 18:21

Йовов има желание да помогне, дава всичко от себе си и е един от играчите, които най-добре знаят какво трябва да правят, но просто няма физическите възможности да осъществява идеите си на терена ;)
Каквото и да си говорим, за мен Йовов не е по-лошо ляво крило от останалите ни флангови играчи в това им състояние. Важното е да не го връщат в центъра, защото там ефективността му е отрицателно число ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 мар 2011 18:59

Йовов е пълен смешник в момента, крайно време е да окачи бутонките. Явно сте слепи да не го забелязвате.
Само Левски!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 мар 2011 22:34

crap написа:Гол от 100% засада.

Няма проблем, ние сме Левски, на нас всичко ни е позволено ! ...... :) .... :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 14 мар 2011 00:26

аахахахха е не направо вярно ще се хвърля някъде добре, че днес се пишат тези неща, а не вчера. Йовов играл добре и ако не е бил той.....аххахаха е няма такъв цирк. Да Йовов, ако не беше на терена щяхме да вкараме поне още 2 гола!!!! Центрирал там за гол и голямото нещо, а че прееба поне 5-6 контраатаки и още толкова нападения....бил страшен играч, невероятен е щом не знае с кой крак се поема топката на скорост, още ми е пред очите как от лявото крило поема с опорния си крак, едвам едвам си я спира с ляв външен и нищо не направи....вместо с дясен вътрешен и да тръгне напред..........правим контра атака Йовов седи в центъра и пази бял играч...........е много е добър....направо е машина.....И всеки мач едно въртене едно обикаляне, стигне малкото наказателно пак трябва да мешааа и с невероятните му шутове..... И пак казвам Йовов е дал много на клуба и ще се помни с добро, нищо, че не малко ще го помнят и с невероятните му пропуски, но времето му изтече и е време да седне на скамейката....стига му толкоз, няма нищо общо от това което беше...Поне него да изпратят както трябва,дали ще доживеем да го видим.....Твърдо против Йовов да играе титуляр....Към Сашо абсолютен респект трябва да се пуска до 60-65мин първо полувреме после след 15мин е починал и да се сменява, ако не издържа разбира се.......отдавна храните и писах специало за Дани Младенов.....за мен Дани има качества бори се и тича доста.....не веднъж писах ЖО колко го чакахме да стане това ниво......криел се не знам какво а Йовов какво направи цяло второ полувреме абее хораа.....това, че му подали 2-3 паса и се върти в центъра и около дъгата какво от това има ли идея скорост смисъл??? какво следва от това айде свалете си пак мача и го гледайте пак - пълно недоразумение е Йовов в момента.......но аз още му давам доверие на Дани...вкара не малко важни голове първа година е тук, да неизменен титуляр, но и напрежението не е малко като знаеш какво ти мислят феновете постоянно. Аз съм доволен за сега от него като за едва 1 сезон....това не означава, че трябва да тъпче на 1 място, но нека изчакаме да видим....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 мар 2011 00:34

Сашо няма сили за повече от 15-20 минути... Който е бил на мача вчера би трябвало да го е забелязал ;)

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 14 мар 2011 01:21

L_Messi написа:Сашо няма сили за повече от 15-20 минути... Който е бил на мача вчера би трябвало да го е забелязал ;)

вчера викаш на късмет издържа 30мин.....обаче Йовов още 120можеше си седи така....направо до другия мач....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 мар 2011 04:06

Avenger написа:
L_Messi написа:Сашо няма сили за повече от 15-20 минути... Който е бил на мача вчера би трябвало да го е забелязал ;)

вчера викаш на късмет издържа 30мин.....обаче Йовов още 120можеше си седи така....направо до другия мач....

За Йовов съм написал и по-горе, че няма достатъчно физически сили, така че не знам откъде тая ирония. Кривия също. Извърша по целия терен за 15-тина минутки и после окапа, но това е нормално и за двамата.
Иначе и двамата могат да помагат на отбора, но в по-малки дози ;)

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Мнениеот Ficolan » 14 мар 2011 08:58

Видно е, че отбора все още не изглежда свеж. Бавен и тромав е и това е резултат от подготовката. Предполагам, че до мач или два вече би трябвало да потръгне самото им движение на футболистите, с това вероятно и играта на отбора. Йовов и Сашо са си вече на години, но именно те са футболистите, които могат да се появяват в подобни мачове и да придават нужната класа за да пречупим съберника. Avenger, направо ти се чудя от къде вадиш тая злоба към Йовов... той ли е големия виновник за това състояние на отбора. До колкото гледах мача той търсеше топката и след 20- тата минута, до която само я задържаше и я бъркаше, започна и да я отиграва, но моят "любимец" тъпото момче по десния фланг, дори не се срещаше с топката... по статичен играч не сме имали от години. Даже Коприваров вършеше повече работа. Така, че ако си имаш някаква лична непоносимост към Йовов... моля ти се не я изливай във форума. Ще видиш, че до мач или два ще си заспи на старата позиция! Това е друг от проблемите в отбора. Много от футболисти не си играят на позициите. Йовов е за фланга или зад нападателя. Тъпото момче пък грам не е за фланга... не знам дали е и за някъде, може би зад нападателя. Гриин е кощунство да го мъчим защитник. Силно се надявам Тонев да заиграе следващите мачове и да се окаже свежата нотка в нашата игра :)))

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 мар 2011 11:21

buffon написа:Именно говориш на изус.Дарко направи силен мач сигурно щот вкара гола нали?Аз видях Йовов замесен в повечето опасности пред Борел и това не е случайно.Човека си е футболист отвсякъде и знае какво да прави на терена.

:) Бях на мача и разликата между Йовов и Кривия беше, че на единия му се смя целият стадион, а другият беше бурно аплодиран... Доста слаб мач за Ицо с изключение на две отигравания. Бе въобще голяма мъка беше, но да се радваме на 3те точки!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 14 мар 2011 11:36

Ficolan написа:Видно е, че отбора все още не изглежда свеж. Бавен и тромав е и това е резултат от подготовката. Предполагам, че до мач или два вече би трябвало да потръгне самото им движение на футболистите, с това вероятно и играта на отбора. Йовов и Сашо са си вече на години, но именно те са футболистите, които могат да се появяват в подобни мачове и да придават нужната класа за да пречупим съберника. Avenger, направо ти се чудя от къде вадиш тая злоба към Йовов... той ли е големия виновник за това състояние на отбора. До колкото гледах мача той търсеше топката и след 20- тата минута, до която само я задържаше и я бъркаше, започна и да я отиграва, но моят "любимец" тъпото момче по десния фланг, дори не се срещаше с топката... по статичен играч не сме имали от години. Даже Коприваров вършеше повече работа. Така, че ако си имаш някаква лична непоносимост към Йовов... моля ти се не я изливай във форума. Ще видиш, че до мач или два ще си заспи на старата позиция! Това е друг от проблемите в отбора. Много от футболисти не си играят на позициите. Йовов е за фланга или зад нападателя. Тъпото момче пък грам не е за фланга... не знам дали е и за някъде, може би зад нападателя. Гриин е кощунство да го мъчим защитник. Силно се надявам Тонев да заиграе следващите мачове и да се окаже свежата нотка в нашата игра :)))

Естествено, че не е най-големия виновник ни най-малко...но второто цялото беше по фланга какво направи??нищо и защо бе държан цял мач..тук отново не е той виновника....но просто вече им е време на някой да окачват бутонките, това, че е дал много на отбора не го прави титуляр или да играе по цял мач...защото се вижда, че вече не е това, което беше, няма скорост, не играе с едно, а само бави топката, не се бори, вече я няма и типично неговата импровизация, която само той си можеше и малко в Левски можеха да се похвалят. Йовов много пъти съм го защитавал преди когато повечето го плюеха след пропуските, но сега не изливам злоба, а просто е факт, че е слаб.

Върни се в “Архив”