Old_death написа:1.Това ли е най-добрия стадион в София?Кой и как даде лиценз на Герена за мачове в А РФГ?
2.Как ръководството на Левски изпълни наредбите ба БФС за организиране на домакински мач?Защо на гостуващата агитка не бяха предоставени нормални условия за гледане на мача?Защо в клетка за 1500 човека бяха вкарани повече от 3000?
3.Защо полицията не предприе адекватни мерки за извеждане на това зрънце лумпенизирани фенове,а изтласка всички на почивката?
4.Дали това не бе предварително приготвен сценарий за повтаряне на събитията от Мездра като застраховка при евентуална синя загуба?Това е напълно възможно,имайки предвид комбинативността и манипулативността на Тара,въпреки пъвросигналния му модел на поведение!
1. А кой удобри Герена за лига европа?Защо се играха международни мачове от груповата фаза на ЛЕ? УЕФА ЛУДИ ЛИ СА ДА ИМАТ ПО- НИСКИ ИЗИСКВАНИЯ ОТ БФС?
2. И аз мисля, че трябваше да ги вакарат не повече то 2000 човека... но за да се ограничи сблъсаци МЕЖДУ ФЕНОВЕ всички трябваше да са в клетката.. и тук се появи една свиня дето не мога да я търпя, която рева седмици че 3000 билета са малко ->
http://www.novsport.com/news132536_1.html (до колкото знам за гостуващият тим се дава 10 или 15% от капацитета на стадиона(такава е и клетката)... което ще рече 2500 3000 души.)
3.Ако си бил на мачове в Г сектор (аз говоря от видяното в Б сектор) когато полицията само се нареди пред сектора с цел предпазна мярка, че феновете са превъзбудени и феновете стават двойно по- наежени само от факта, че са предизвикали вниманието на полицията. Когато са влизали да извдат 2 или 3-ма.. започват псувни ругатни обиди.... представи си сега как изнасят 100 човека и за всеки от тях 3 други започват с разправиите... и така стават нови 300 и става меле.... не можеш да се мушнат 3 полицая сред 200 души(долната част) за да търсят 2-ма счупели ограда...това ще застраши живота на полицаите
4. за мен беше пълен абсурд да гледам как чупят преди да е започнал мача... имаше една добра игра на ЦСКА с заслужена победа (2-ра в историята на този стадион) и те вместо да сенаслаждават и ликуват..дойдоха настроени за вандализъм(така е... 2 месеца не е имало футбол имат да наваксват)
относно -> http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d6028_4.htm
Харесва ми гледната точка и съм съгласен, че организираните групи карат тези нищожества да се чувстават силни(и в Левски и в ЦСКА и навсякаде)...когато се чувстват защитени от другите, си позволяват волности..ако никой не ги обединява няма и да има толкова много проблеми
голям виновник: некадърни медии, които с хипотезите си дават идеи на лумпените, а и създават очакване за нещо...вместо да се говори колко интересен сблъсак ще се получи..се говори ан 80% за враждата омразата лумпените къде ще трошат от къде да не минаваме, че видиш ли лавина минава от там... и онези си казват... еййй ние сме страшни бе...всяваме страх...йееее най- големите сме... като ни бият полицията ще е виновна..като трошим сме национални герой обръщат ни внимание... кога пак ще ни покажат по ТВ....
аз лично нямам адекватно решение..т.е. имам но няма да бъде приложено никога така, че просто от човек който преди няколко годни милееше да гледа БГ футбол и да ходи по стадиони и т.н. съм станал човек, който се чуди как да се разграничи от простотията на някой хора
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives