Трансферите в клуба
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Саидходжа отново в Ботев?
Саидходжа е типа таран, който се вписва в схемата на Ботев. За съжаление, не вярвам да се присъедини към нас. Имаме нужда от нападател, но не е толквоа належащо. Имаме си треньорско ръководство, което отговаря за тези дела. Има набелязани и други нападатели, но към момента тече подготовката и състава е сглобен.
не ми харесва саидходжа.и преди не ми харесваше. и не е чак толкова наложително да намерим таран.
Тук става въпрос за чисто футболните му качества.
А според мен той не става. Няма смисъл да се обиграва състава с него. Така или иначе той е стигнал максималното си ниво на развитие, беше талант но не можа да се развие за съжаление.
Вариантите за таран от тук нататък са следните. Или разчитаме на някое от младите момчета или си връщаме Курдов лятото или се купува друг нападател.
Има си треньорско ръководство нека те си преценят. Ако пък преценят да върнат Муши, пак ще го подкрепяме, все пак нашата задача е да подкрепяме отбора и футболистите!
А според мен той не става. Няма смисъл да се обиграва състава с него. Така или иначе той е стигнал максималното си ниво на развитие, беше талант но не можа да се развие за съжаление.
Вариантите за таран от тук нататък са следните. Или разчитаме на някое от младите момчета или си връщаме Курдов лятото или се купува друг нападател.
Има си треньорско ръководство нека те си преценят. Ако пък преценят да върнат Муши, пак ще го подкрепяме, все пак нашата задача е да подкрепяме отбора и футболистите!
-
- Контакти:
Саидходжа ще е хубаво ако дойде ще свърши работа!
Не искаме предатели.
гошо72 написа:Не искаме предатели.
Гошо,кви предатели ,кви 5 лева ве майна?
Тва са футболисти ,които са бягали от Христола ,а не от Ботев.
Дормуш е добро попълнение за "В" група та да не кажа силна дума и за "Б" ,а покрай него може да се развиват и други тарани по-млади и да речем по-талантливи.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- rump_shaker
- Контакти:
Според мен привличането на Дормуш ще е добре. Личното ми мнение за него е че е добър фуболист но не по отношение на чисто техническити му заложби а ми по скоро в ментално отношение. Муши е достатъчно опитен, пласира се добре и най-важното е изключително борбен и НЕ симулира. Това го превръща в перфектен таран. Човек който умее да гърдира, да се бори и да се пласира. Вярно е че няма нито финеса и техниката на Курдов нито скороста на Илиян, но във футбола као имаш колоритен състав можеш да се адаптираш срещу почти всеки съперник. Затова си мисля че Муши ще е само в плюс на отбора. Още повече, че самият играч има достатъчно години в Агрупа, а всеки си спомня в тандем с Жоро Христов колко добре играеше. Верно че вкара 7 гола тогава но Певеца нямаше да вкара 20 ако не беше Муши до него. Така че един Наско Курдов само ще спечели още повече с присъствието на Таран до него.

Ботев освободи Крачунов, връща Гаджалов
Защитникът Костадин Гаджалов се връща в Ботев Пловдив. Той ще направи първа тренировка с „жълто-черните” в петък. През есенния полусезон 21-годишният бранител игра в Локомотив Пд, където беше сред любимците на Христо Бонев.
Под ръководството на Зума, Гаджалов беше твърд титуляр в центъра на отбраната, но след оттеглянето на легендата от треньорския пост, Неделчо Матушев извади юношата на Ботев от състава. В края на полусезона футболистът разтрогна по взаимно съгласие със „смърфовете”.
Бранителят напусна родния си клуб през лятото на 2009 година Тогава, заедно с почти всички свои съотборници, той разтрогна договора си по вина на клуба, който тогава се намираше във финансов колапс.
В същото време треньорският щаб на Ботев реши да освободи Стефан Крачунов, заради неубедителните изяви на левият защитник в контролите. Крачунов бе привлечен на стадион „Христо Ботев” след края на есенния полусезон, като така и не записа официален мач с екипа на Ботев.
gong.bg
est. 1912
Re: Ботев освободи Крачунов, връща Гаджалов
Радвам се,че Гаджалов се връща.Интересно кой ще играе ляв бек,дали Владо Байрев ще се справи на тази позиция.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.
Re: Ботев освободи Крачунов, връща Гаджалов
Много добра новина, за Б група определено трябва по-стабилна защита от сегашната.