LSFC 1914 написа:утре не знам как ще се съвзема... ако не се класираме напред ще се самоубия .
Ще се класираме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:утре не знам как ще се съвзема... ако не се класираме напред ще се самоубия .
фифи перото написа:LSFC 1914 написа:утре не знам как ще се съвзема... ако не се класираме напред ще се самоубия .
С бира?не става,пробвал съм;)
konvoec написа:Първо, играхме отново прекалено прибрано, както със Спортинг. Тия стояха по-добре от нас, като разиграване на топката, ние много малко пресирахме и съответно много малко топки печелехме. По този начин може да стане с отбори като Пирин, които губят топката сами, но такъв отбор трябва да се пресира, за да греши, иначе кел файда. В последно време в световния футбол, виждам много малко плеймейкъри, Кривия е именно такъв. Считам за треньорска грешка това, че остана резерва. Той е емоцията, креативността и т.н. И последно, ЛОМСКИЯТ ЦИГАНИН е време да отпраши, нищо лично, но когато трябва да поемеш отговорност и да се докажеш - нищо! Просто той, заедно с плявата Веско, Лъчо и е такива, да си идат в Беласица.... Митрев сто хиляди пъти съм го плюл, но днеска трябваше да се докаже и го направи, което показва характер, а само с характер се печелят мачове.... Айде със здраве
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост