Tommi написа:Проблемите в защита се решават единствено с Томашич, жалко, че той не иска да играе.
В съставите си забравяте за Христо Йовов, който е класата, която липсва на отбора.
Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Dust написа:Viktor4o_Rs написа:Перфектен състав за мен би бил :
Н.Михайлов
Манолев --- В.Илиев --- Иван Иванов --- Занев
Ст.Петров --- Ст.Ангелов
Велизар --- Бл.Георгиев --- М.Петров
Божинов --- Попов
Все още не дават да се играе в 12 човека
Моя е грешката , махаш Велизарката , Благо отива отдясно и си пич

Viktor4o_Rs написа:Tommi написа:Проблемите в защита се решават единствено с Томашич, жалко, че той не иска да играе.
В съставите си забравяте за Христо Йовов, който е класата, която липсва на отбора.
![]()
![]()
Честно казано Томашич винаги е играл добре с националната фланелка,а Христо Йовов винаги съм го харесвал,защото е един от последните артисти на терена(може да вкара уникален гол и да изпусне от два метра,като по-често последното
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Tommi написа:Проблемите в защита се решават единствено с Томашич, жалко, че той не иска да играе.
![]()
![]()
Честно казано Томашич винаги е играл добре с националната фланелка,а Христо Йовов винаги съм го харесвал,защото е един от последните артисти на терена(може да вкара уникален гол и да изпусне от два метра,като по-често последното),но тяхното време мина.
Класата е вечна
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Томашич е на 34 години , закога да играе вече , стига с тези пенсионери , трябва да си развиваме младите момчета
Йовов пък не искам дори да го коментирам , играч за вътрешна консумация с невероятното умение да изпорти и най-чистото положение , не мерси . От Левски в момента за национала стават Георги Петков , Веско Минев за резервен ляв защитник и Владимир Гаджев като алтернатива в средата на терена , това е 

Viktor4o_Rs написа:Томашич е на 34 години , закога да играе вече , стига с тези пенсионери , трябва да си развиваме младите момчетаЙовов пък не искам дори да го коментирам , играч за вътрешна консумация с невероятното умение да изпорти и най-чистото положение , не мерси . От Левски в момента за национала стават Георги Петков , Веско Минев за резервен ляв защитник и Владимир Гаджев като алтернатива в средата на терена , това е
Ок,обаче Йовов е наистина култова фигура
Последна промяна от acmilan на 20 май 2010 02:36, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Да направя едно уточнение за Живко Миланов, понеже гледам ,че вече го наредихте
Живко игра мач в понеделник! Два дни по-късно той пак е на терена, и то за 90 минути. През тези 2 дни е минал през полети , тренировки и така нататък. Нормално е да не е в най-добра кондиция.
Иначе като цяло на мен мача ми хареса. Много добра игра на Ники Михайлов, Станислав Манолев ( най-добрият ни играч),Ивелин Попов, Гошо Пеев, Иван Иванов ( останах приятно изненадан) и Пелето. Валери и Благо се опитваха ,ама все нещо не им се получаваше
Слаб мач според мен за Стенли (направи няколко странни грешки, особено през първото полувреме) и ужасно слаб Чавдар Янков. Дано по-скоро да му се намери заместник, че не се трае вече
А иначе за Белгия- ритаха все едно, мача е на живот и смърт .Биха с гол от засада, и с фаул
Така че ,резултата не е кой-знае колко реален. Определено обаче нашите момчета играха като отбор , и това е най-хубавото от мача 
Иначе като цяло на мен мача ми хареса. Много добра игра на Ники Михайлов, Станислав Манолев ( най-добрият ни играч),Ивелин Попов, Гошо Пеев, Иван Иванов ( останах приятно изненадан) и Пелето. Валери и Благо се опитваха ,ама все нещо не им се получаваше
А иначе за Белгия- ритаха все едно, мача е на живот и смърт .Биха с гол от засада, и с фаул
acmilan , ако се класираме ще се радвам като малко детенце ... И дори ще се надявам до последно това да стане. Днес бях приятно изненадан от едно , две спасявания на Ники Михайлов ... Пролича си обаче , че още не е на 100% готов за титуляр. Може би за следващия квалификационен цикъл ще имаме един наистина класен вратар , може би ... Ивелин Попов , Станислав Манолев , дори и Иван Иванов ми направиха добро впечатление. Мъри обаче го няма онзи манталитет на победител , за който постоянно се говори ... Той си е тип куха лейка и много трудно ще го промени това в характера си. Присъщо му е да се оплаква и да страда , а с такива хора на война не се ходи. И след като треньора ти е пораженец , то какво можем да очакваме от самите футболисти. Странна тактика беше това днес - подават си в центъра и по назад ... Минат центъра и в момента , в който си помислиш , че сега ще следва някое извеждащо подаване и съответния футболист прави чупка в кръста и връща топката назад ... В един момент даже започна да ми става забавно и дори смешно ... Ще се надявам на класиране , но въпреки че по принцип съм оптимист , то не виждам за какво от днешната игра да се хвана ... Според мен Боби Михайлов и сие трябва да бъдат махнати от БФС ... Там се въртят някакви игри и ми се струва , че колкото и конспиративно да ви звучи си мисля , че предния цикъл беше продаден или спазарен , не знам ... но нещо миришеше силно в мачовете с Ейре ... Мое мнение , разбира се ...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
acmilan написа:Viktor4o_Rs написа:Томашич е на 34 години , закога да играе вече , стига с тези пенсионери , трябва да си развиваме младите момчетаЙовов пък не искам дори да го коментирам , играч за вътрешна консумация с невероятното умение да изпорти и най-чистото положение , не мерси . От Левски в момента за национала стават Георги Петков , Веско Минев за резервен ляв защитник и Владимир Гаджев като алтернатива в средата на терена , това е
Ок,обаче Йовов е наистина култова фигураИ наистина не мога разбера защо левскарите толкова го плюят при положение,че и тази година им беше най-силният играч,а европробивът им беше главно благодарение на него...Както и да е,съгласен съм с теб,че в момента трябва да развиваме по-млади футболисти,а и не само защото са млади,а защото имат качества.А и да допълня,въобще не ме интересува кой от кой отбор е,ако ще 11 от Миньор да са,важното е да играят докрай за България
Като каза Миньор , нека не забравяме и българският Кристиано Роналдо - Даниел Златков
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 20 май 2010 02:40, променено общо 1 път.

moonlight написа:Да направя едно уточнение за Живко Миланов, понеже гледам ,че вече го наредихтеЖивко игра мач в понеделник! Два дни по-късно той пак е на терена, и то за 90 минути. През тези 2 дни е минал през полети , тренировки и така нататък. Нормално е да не е в най-добра кондиция.
Иначе като цяло на мен мача ми хареса. Много добра игра на Ники Михайлов, Станислав Манолев ( най-добрият ни играч),Ивелин Попов, Гошо Пеев, Иван Иванов ( останах приятно изненадан) и Пелето. Валери и Благо се опитваха ,ама все нещо не им се получавашеСлаб мач според мен за Стенли (направи няколко странни грешки, особено през първото полувреме) и ужасно слаб Чавдар Янков. Дано по-скоро да му се намери заместник, че не се трае вече
![]()
А иначе за Белгия- ритаха все едно, мача е на живот и смърт .Биха с гол от засада, и с фаулТака че ,резултата не кой-знае колко реален. Определено обаче нашите момчета играха като отбор , и това е най-хубавото от мача
Съгласен.Живко не трябваше въобще да играе заради наситения си цикъл от мачове,дори му предстои финал за Купата на Румъния.Трябваше да бъде извикан Петър Занев и с Веско Минев да изиграят по един мач в тези две проверки,но това е мое мнение,разбира се.За Стенли-не мисля,че игра слабо,просто си личеше умората му от тежкия сезон.Иначе Манолев е екстракласа,както се казва полското първенство