"Спортният директор на Левски Георги Иванов сподели пред Гонг, че ръководствата на Левски и Славия са постигнали договорка за преминаването на Георги Христов при „белите”.
„Истината е, че със Славия сме се разбрали за трансфер на Георги Христов. Остава той да се договори за личните си условия с тях”, сподели Гонзо пред Гонг.
В последно време Георги Христов рядко попада в плановете на Ясен Петров, нещо повече – включванията му в групата на Левски са доста епизодични. Това е причината най-вероятно да се стигне до раздяла. Христов игра само броени минути срещу Калиакра Каварна и не може да се справи с конкуренцията на Гара Дембеле и Исмаил Иса. Те двамата са предпочитани от треньорския щаб.
Ако сделката стана факт, това няма да е първият трансфер на футболист от Левски в Славия това лято. По-рано „сините” продадоха на Венци Стефанов централния защитник Виктор Генев и нападателя Иван Цачев."
Най-накрая!Не коментирам качествата на Христов и дали има място в Левски,но на тези "мъки" трябваше да се сложи край.По един или друг начин.Така,че...
Селекцията на Левски-напускащи играчи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- deepblue1963
Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Единственото което можем да направим е да му пожелаем успех! Помня когато го взехме (беше голмайстор на групата), имахме големи надежди и очаквания, но за съжаление не му потръгна на момчето.
Все пак аз ще го запомня с това:
Все пак аз ще го запомня с това:
-
- Контакти:
Tommi написа:Blue Mind написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=154463 , какво мислите ,аз го приемам с смесени чувства.. повече ме е ят че Иван Цачев продадохме...
Не може да се наложи в Левски, така че няма смисъл само да тренира с отбора.
Точно така.
По-добре да отиде в Славия, за да играе редовно, отколкото да е резерва при нас.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
И като всяка година пак остават с 2-ма нападатели.Ами ако Дембеле и Иса се контузят какво ще правят ? Поне да направят някакъв бартер,стига са им давали футболисти и да вземат Шмедин в първият отбор.
- Дъстли Мюлдер
- Контакти:
Грешка е тая продажба...Жоро Христов е отличен нападател, любимец ми е, а ясен му даде 15 минути срещу калиакра и реши че не ставал

Благодаря на Жоро и му желая успех 

LaRgO написа:И като всяка година пак остават с 2-ма нападатели.Ами ако Дембеле и Иса се контузят какво ще правят ? Поне да направят някакъв бартер,стига са им давали футболисти и да вземат Шмедин в първият отбор.
+1111111111111111111111111
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
LaRgO написа:И като всяка година пак остават с 2-ма нападатели.Ами ако Дембеле и Иса се контузят какво ще правят ? Поне да направят някакъв бартер,стига са им давали футболисти и да вземат Шмедин в първият отбор.
Ами тогава да ги направим петима нападателите.
Навремето имаше един виц, дето един милиционер се качил в автобуса с два билета. Контрольорът го пита защо е с два билета, отговорът бил
- Ако изгубя единия, ще продупча втория.
- Ами и него, ако загубиш какво правиш?
- Аз съм милиционер и пътувам безплатно.
noo написа:LaRgO написа:И като всяка година пак остават с 2-ма нападатели.Ами ако Дембеле и Иса се контузят какво ще правят ? Поне да направят някакъв бартер,стига са им давали футболисти и да вземат Шмедин в първият отбор.
Навремето имаше един виц, дето един милиционер се качил в автобуса с два билета. Контрольорът го пита защо е с два билета, отговорът бил
Не да са 5 нападатели,3-ма да са.Трима нападатели е нормално.Сега ако единият се контузи,остават само с един нападател.Какво ще правят при толкова мачове ? Междудругото някой казаха,че Балджийски е преотсъпен на Академик,а отначалото на първенството не е попадал в групата за мачовете.Някой знае ли какво става с него ?
LaRgO написа:noo написа:LaRgO написа:И като всяка година пак остават с 2-ма нападатели.Ами ако Дембеле и Иса се контузят какво ще правят ? Поне да направят някакъв бартер,стига са им давали футболисти и да вземат Шмедин в първият отбор.
Не да са 5 нападатели,3-ма да са.Трима нападатели е нормално.Сега ако единият се контузи,остават само с един нападател.Какво ще правят при толкова мачове ? Междудругото някой казаха,че Балджийски е преотсъпен на Академик,а отначалото на първенството не е попадал в групата за мачовете.Някой знае ли какво става с него ?
Ако единият нападетел се контузи ще се търси разрешение с Йовов. И друг път е играл на такава позиция. Тогава ще трябва да се избягват центрирания. Защото, , ако няма контузии (дай Боже), третия нападател ще записва много малко минути в игра и ще си тренира за здраве.