Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Болоня показа ,че има сили да се бори за ШЛ. Противно на очакванията ,че след напускането на Т.Мота,отбора вече няма да е значим фактор в Серия А,те продължиха да играят сърцато.Само адмирации! :o
Интер май пазят сили за Барса, да го ева... :mrgreen:
Рашка капут, Буданов салют ! 
- Udoji90
- Контакти:
Те и Барса май се пазят за Интер, като ги гледам напоследък. :mrgreen: Иначе в Италия май от доста време регламентът е с допълнителен пряк мач, ако е за ключова позиция в класирането - титла, евротурнири или изпадане. Не знам доколко го одобрявам изобщо, ама и директно дузпи, ако има равенство в редовното време, ми е пък съвсем нелепо.
Последна промяна от Udoji90 на 22 апр 2025 17:56, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Да, преди три-четири години се игра такъв бараж за изпадане, ма не помня кои отбори бяха
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

С тая кончина на папата, се обърка тотално програмата на Интер обаче. Един отложен кръг, а сега и Интер - Рома в събота също е отложен, защото в същия ден ще е погребението на папата, и няма да има мачове от съображения за сигурност - има издадена заповед на държавно ниво. :roll:
rhaegar написа:Да, преди три-четири години се игра такъв бараж за изпадане, ма не помня кои отбори бяха
Специя - Верона
Вместо в събота Интер - Рома ще се играе в неделя. Това би трябвало да е добре за нерадзурите - ще почиват един ден повече след дербито с Милан.
Но и ден по-малко почивка преди мача с Барса, при това първия мач трябва да пътуват за гостуване. Добре за тях е само, че мача им в ШЛ е насрочен за сряда, иначе трябваше да играят неделя срещу Рома, а вторник срещу Барса с никаква почивка, защото понеделник трябваше да пътуват за Барселона.
Udoji90 написа:Те и Барса май се пазят за Интер, като ги гледам напоследък. :mrgreen: Иначе в Италия май от доста време регламентът е с допълнителен пряк мач, ако е за ключова позиция в класирането - титла, евротурнири или изпадане. Не знам доколко го одобрявам изобщо, ама и директно дузпи, ако има равенство в редовното време, ми е пък съвсем нелепо.
Продълженията в подобни мачове и мачове на елиминации трябваше много одавна да бъдат премахнати. Директно се бият дузпи. Най- добре като в Копа Америка- продължения само при равенство на финала.
За Италия одобрявам идеята за допълнителен мач за титлата, няма по- честно нещо от това.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley