По-вероятно да е Моу. За него не са дали 100м и не е от никаква маркетингова полза за отбора. Отделно, че нещата не му се получават.
Колкото до Погба-за мен има качества, но трябва някой да играе за него. Както бяха Маркиза и Пирло в Юве, или както са Канте и Блейс в националния. В Юнайтед само с Матич не става.
Висша лига - сезон (2018-19)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2018-19)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slash1912
- Контакти:
Няма смисъл да се напъват за тая тенекиена купа
Те по принцип си играят контроли до финала на ШЛ 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Не става въпрос само за тая купа, а цялостно. И все пак, тя си е по-добре от нулев сезон, колкото и да е несериозна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Интересно е, че онзи хитрец Райола и дума не обелва, поне към момента, за ситуацията с Погба. Юнайтед е един от най-доходоносните му партньори и не може да си позволи да прави същите циркове, каквито правеше с Милан преди време, поне докато не се убеди, че Моуриньо е на мушката на Ед Уудуърд.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Дори и след тази загуба от Уест Хям,ръковоството плътно стой зад Моуриньо.Жалко.

- Furious_Monk
Покрай скандалите в отбора на Моуриньо, трябва да се спомене отличната работа, която върши в последно време Пелегрини. Накара отбора си да играе по-остро, опростено, директно и играчи като Фелипе Андерсон и Арнаутович правят страхотни неща на скорост.
Похвално е, това че се усети сравнително бързо и че сложните неща, които изисква от сегашните играчи на чуковете или не са им по възможностите, или просто ще им трябва прекалено много време докато се адаптират, което значи загубени точки и много напрежение.
Похвално е, това че се усети сравнително бързо и че сложните неща, които изисква от сегашните играчи на чуковете или не са им по възможностите, или просто ще им трябва прекалено много време докато се адаптират, което значи загубени точки и много напрежение.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Моу е пътник. Тези играчи няма да играят за него. Интересно ми е как ще играят при следващия мениджър.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Furious_Monk написа:Покрай скандалите в отбора на Моуриньо, трябва да се спомене отличната работа, която върши в последно време Пелегрини. Накара отбора си да играе по-остро, опростено, директно и играчи като Фелипе Андерсон и Арнаутович правят страхотни неща на скорост.
Много точно написано! Много точки ще вземе инжинера до края, за мен чуковете ще са в десетката без проблем, може би най- балансирания малък отбор, доволно че ги ударихме първия кръг.

Ман. Юнайтед е пак загубил!
Мисля, че играчите правят мръсно на Малриньо.
Мисля, че играчите правят мръсно на Малриньо.

Левски завинаги в моето сърце
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]