Serie "A"(Сезон 2016/2017)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2016/2017)

Мнениеот tevez » 09 фев 2017 16:43

Очаквам да имат поне един нападател, който да изпъква и да може да вкара 1 гол на отбор, който е с 9 човека, а един от тях е контузен и едвам ходи.
Дженоа си имат Симеоне (10г), Торино - Белоти (15г), Сасуоло - Берарди, Каляри - Бориело с забележи 10 гола, Удинезе - Сирил Теро с 9 гола, а последните са на 34 и 33 години. Палермо - Несторовски с 9 гола.
Дестро е с 5 гола, като предпоследният му гол е от 21 август 2016, а последният от 29 януари. А останалите нападатели, които са му резерви, са още по-зле. Това имам предвид. Донадони ги е събрал от кол и въже.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 фев 2017 16:48

С горното съм съгласен. Монтела е първият треньор, кажи-речи от последния шампионски сезон насам, при който Милан дава наченки на съживяване. Имаше наистина добри мачове преди Нова Година. Дори и в лошата серия имаше такива, които с малко късмет, можеше да са в полза на Милан и да не сме толкова зле откъм точки.

Има що-годе приличен треньор, в отбора има няколко наистина много талантливи млади момчета, но липсата на качествен партньор на Романьоли и класен плеймейкър, който да връзва играта, обрича доста мачове на безидейност в атака и глупави грешки в защита. Не е като да няма какво да се желае, но върху тази основа, може да се изгради успешен отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 09 фев 2017 18:00

tevez написа:Защо да е приключил? Милан трябва да влезе в зона, даваща право на участие в Европа. Най-вероятно Лига Европа.

Eм, няма да се класират за ШЛ. Дали ще завършат на 4-о или 14-о място е все тая.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 09 фев 2017 19:36

Furious_Monk написа:
tevez написа:Няма такъв мач.

Само за последните два мача Донадони е за УВОЛНЕНИЕ!

Срещу Наполи защитата му беше трагедия, а тази вечер - нападанието.
Толкова сакати нападатели и крила е събрал. Само като видиш Дестро, който от 3-4 години е в такъв регрес, че наш Божи щеше да върши повече работа, да вкарва и да пее. :lol:
С двама човека повече, не само да не спечелиш, но и да не вземеш поне точка от този мач, е престъпление.

Пашалич, който беше един от най-слабите, го направиха герой. Е, основна заслуга имаше Жерар Деулофеу.

Какъв очакваш да е нападателят на отбор като Болоня?

Дестро си е един нереализирал се талант, чието място си е точно в такъв отбор, поне от показаното до този момент. Възможно е, след време, да направи поредица от няколко силни мача гарнирани с голове, като чрез тях да донесе важни точки.

Болоня е традиционен отбор за Италия 7 титли 2 купи и 70 сезона в Серия А не са Пескара или Кротоне :lol: За Дестро дадоха към 10 милиона очакванията са много големи към него и за сега не става и скоро ще играе в Серия Б.Марко Ди Вайо,Джилардино,Диаманти дори Габиадини и Гастон Рамирес се справяха доста по-добре от него последните 4-5 сезона.Тези две загуби бяха много странни за пръв път в история Болония получи 7 гола в Серия А и за пръв път от 1995 отбор с двама души по-малко побеждава :mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 фев 2017 22:37

Няма смисъл да се връща толкова назад в историята, защото просто тя не отговаря на реалната ситуация в момента и завишава излишно и ненужно очакванията към даден футболист.

Джилардино и Диаманти са си стабилни футболисти, единият от които се водеше голяма надежда на италианският футбол.
Това къде ще заиграе не е особено голям критерий за качествата му или дали заслужава да играе в серия А, защото се вижда какво правят футболисти като Паволети и Лападула, без да притежават кой знае какви футболни умения.

Но ако в този момент се запиташ, дали някой от тях заслужава да води нападението на Болоня, вероятно отговорът ще е положителен. Дестро е подобен играч, само че в много слаба форма.

Ди Вайо, доколкото си го спомням, бе много талантлив футболист, който просто нямаше как да се конкурира с имена като Дел Пиеро и Трезеге, а май хвана и периода на Ибрахимович, ако вече не ги бъркам годините. Като развитие на кариерата страшно много ми прилича на един испански талант- Иван де ла Пеня. Испанецът обиколи доста отбори, за да си намери мястото в Еспаньол, където се превърна в местна легенда.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 11 фев 2017 07:44

Да,общо взето си прав за всичко ;) Ще е хубаво да си върне формата да има конкуренция в националния отбор на Италия.От Болоня очаквах и повече от Крейчи,Наги и Пулгар които за националните си отбори са ми правили добри впечатления.По едно време Еспаньол си имаха добър отбор заедно с Раул Тамудо правеха хубави неща.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 фев 2017 09:59

Не знам, не ги следя толкова сериозно, за да ги познавам тези играчи, но просто не е логично да се смята, че такива отбори могат да имат местни легенди като Ди Вайо и Де ла Пеня на всеки два-три сезона.

Тамудо едно време много наказваше Барселона:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=L7rsRezHYMU[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 фев 2017 00:00

Колко ме дразни Сусо цяла вечер и накрая ме зарадва.

Не ни дадоха дузпа в началото, Лацио пък изпуснаха няколко положения. Не лош мач, щеше да е хубаво, ако бяхме спечелили, но и този резултат е по-добре от загуба.

Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 фев 2017 00:07

Най-слабият на терена донесе точката за Милан.
Окампос си е голямо менте май. А Делуфеу не показа нищо впечатляващо.
Донарума за мен е играч на мача.
Ако не друго, поне Милан играят до последното, показват характер и компенсират класата с много раздаване.

Фелипе Андерсон, ако беше толкова умен, колкото и бърз, то щеше да е бахти играчът. Но без акъл не става. Като стигне до наказателното поле и все избира грешен ход. А ситуации пред него имаше много.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 фев 2017 00:30

Мда, май ще се псуват, че не му взеха 50-60м от Англия. Както е тръгнал, Интер го зове за 15, ала Кандрева и Ернанес.

Изображение

Върни се в “Архив”