Селекция сезон 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Селекция сезон 2016/17

Мнениеот sin4ec » 12 сеп 2016 14:20

Red joker написа:Янев и напусналите играчи са прочетена книга-изпълниха задачата ,за която бяха призовани и сега сме на друго ниво,по-високо!Далече са от класата на новопривлечените футболисти,видя се и в мача с Дунав,въпреки загубата,колкото и да ви звучи странно :!: Галчев,ако продължава така,е до Нова година!Същото се отнася и за Малинов,въпреки,че дойде от ЛИТЕКС :!:

На страшно ниво сте, виждаме всички...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 сеп 2016 14:49

sin4ec написа:
Red joker написа:Янев и напусналите играчи са прочетена книга-изпълниха задачата ,за която бяха призовани и сега сме на друго ниво,по-високо!Далече са от класата на новопривлечените футболисти,видя се и в мача с Дунав,въпреки загубата,колкото и да ви звучи странно :!: Галчев,ако продължава така,е до Нова година!Същото се отнася и за Малинов,въпреки,че дойде от ЛИТЕКС :!:

На страшно ниво сте, виждаме всички...

Всяко начало е трудно :!: :idea: Ше си говориме по-нататък ;) ...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 сеп 2016 15:33

Red joker написа:
vaskonti написа:А момчетата от Дунав къде са играли до сега? Ще ти кажа къде, като те цитирам буквално - "...които цял живот са играли във В група или са били някъде по А и Б групите, 2ри цигулки." Да не говорим, че са само български момчета. Защо те могат, а тия в ЦСКА да са некадърни? Как смяташ - колко публика щеше да има в сравнение със сега, ако момчетата от ЦСКА бяха на поне 90% останали и са титуляри? Само че, да ти кажа ли къде е ключа от палатката? Това е факта, че целия отбор на Литекс си има договор с клуба и пребоядисването на същия не променя нищо - не могат да бъдат освободени толкова хора без да се дадат луди пари. Много по-лесно е да се освободят момчетата, които до момента са имали аматьорски статут(при това с ДРУГ клуб) и да се пробута смехотворното оправдание за нуждата от повишаване на класата.

Е ми ,щом отбори като „Дунав“ са ти за пример,те разбирам,защо се отказа от ЦСКА...манталитет :idea:В последното ти изречение има много истина,с известни уговорки обаче!

От ЦСКА са се отказали само тези, на които отборът на Литекс им се привидя като ЦСКА. Да ми твърдиш, че който не припознава тия 20 футболисти от Литекс, той е предал ЦСКА, си е бая нагличко, но си е в твой стил, така че нищо ново под слънцето.
Дунав не са ми за пример, но и те и Верея направиха това ЦСКА-София на нищо и половина. И за какво трудно начало ми говориш, та тоя отбор играе на 90% в този състав от повече от година, да не кажа две! Ти на това ли му викаш "начало?
А някой тук ми твърдеше, че Домусчиев се бил уплашил от същия този ЦСКА-София. Помниш ли кой беше тоя образ?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 сеп 2016 15:49

vaskonti написа:
Red joker написа:
vaskonti написа:А момчетата от Дунав къде са играли до сега? Ще ти кажа къде, като те цитирам буквално - "...които цял живот са играли във В група или са били някъде по А и Б групите, 2ри цигулки." Да не говорим, че са само български момчета. Защо те могат, а тия в ЦСКА да са некадърни? Как смяташ - колко публика щеше да има в сравнение със сега, ако момчетата от ЦСКА бяха на поне 90% останали и са титуляри? Само че, да ти кажа ли къде е ключа от палатката? Това е факта, че целия отбор на Литекс си има договор с клуба и пребоядисването на същия не променя нищо - не могат да бъдат освободени толкова хора без да се дадат луди пари. Много по-лесно е да се освободят момчетата, които до момента са имали аматьорски статут(при това с ДРУГ клуб) и да се пробута смехотворното оправдание за нуждата от повишаване на класата.

Е ми ,щом отбори като „Дунав“ са ти за пример,те разбирам,защо се отказа от ЦСКА...манталитет :idea:В последното ти изречение има много истина,с известни уговорки обаче!

От ЦСКА са се отказали само тези, на които отборът на Литекс им се привидя като ЦСКА. Да ми твърдиш, че който не припознава тия 20 футболисти от Литекс, той е предал ЦСКА, си е бая нагличко, но си е в твой стил, така че нищо ново под слънцето.
Дунав не са ми за пример, но и те и Верея направиха това ЦСКА-София на нищо и половина. И за какво трудно начало ми говориш, та тоя отбор играе на 90% в този състав от повече от година, да не кажа две! Ти на това ли му викаш "начало?
А някой тук ми твърдеше, че Домусчиев се бил уплашил от същия този ЦСКА-София. Помниш ли кой беше тоя образ?

На тебе ти се привидя,знам!Значи не трябва да правиме селекция и тия от В група да играт до гроб в ЦСКА,а който дойде ,никога няма да е от ЦСКА...да ти имам „логиката“ :lol: Какви 90% бълнуваш :roll: Сменихме АД-то и продължаваме да сме в играта,а ти си оплаквай АД-то и напусналите играчи и треньор :cry: ...щом за тебе това означава ЦСКА,БЪДИ РАХАТ :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 сеп 2016 15:51

За футболистите от миналия сезон:
"Изтъкахте си платното и ритнахте кросното!"
Няма нужда от повече лакърдии.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 12 сеп 2016 16:05

RockSeeker написа:
eMs1 написа:Дунав (от снощи): Луков, Джалилов, Милчев, Патев, Атанасов, Димов, Раденцов, Ненов, Огнянов, Шопов, Будинов

Дунав (паднал 6:0): Луков, Петков, Ковачев, Патев, Атанасов, Димов, Раденцов, Ненов, Огнянов, Чакълов, Будинов

Дали не е бил същият "Дунав"? Колко пък да са променени, май важното от снощния мач е, че ЦСКА не е бил същия, но както и да е.

Факт, това е важното. Пък който както ще да го разбира, защото предполагам, че влагаме различен смисъл в което. А за това, че не бяха същия Дунав не визирам само някакви промени в състава, но явно не си чел/слушал изявления по повода от русенска страна. Нормално, но все пак е хубаво и тези неща да се отчетат... Не помня конкретно с кой беше интервюто и не ми се търси, може някой фен на Русе да сподели, ако случайно чете, но ставаше въпрос, че са имали уговорка за една дата, но ние сме поискали да се изтегли мача. Имаше някаква причина, но не помня конкретно каква беше. Треньорите и играчите им не са искали да се играе при това положение, заради умората от предишен мач и дългия път, но президентът бил цесекар, искал много да се състои този мач на Армията и настоял. При това положение нали се сещаш колко са били мотивирани да си дават зор, предвид че е просто контрола и нищо не зависи от този мач. Да, това са си техни вътрешни неща и не са оправдание, за да паднат толкова тежко, но все пак нека сме коректни ;)

Споделям: Имахме участие в турнир в Албена и бяхме изиграли 3 мача за 5 дни. Междувременно Христо Янев говорил с нашия Веско Великов и по цесекарска линия с един разговор уговорили контролата. Тогава Великов каза: "На ЦСКА не се отказва." И така отборът пътува 500 километра, за да уважи ЦСКА, като мачът се явяваше четвърти за една седмица. Футболистите ни бяха глобени за разгромния резултат, въпреки умората. Това е в общи линии.

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 12 сеп 2016 16:18

bellamy_99 написа:Има доста фактори в отбора на Дунав.. Дори и късмет го кажи.. Сравни го дори и с Лестър ако искаш.. Миналата година шампиони в Англия, сега ще се борят да оцелеят.. Има подценяване от всички отбори досега, играли срещу тях.. Ще видим да минат 10-15 кръга.. Първенството е доста дълго.. Сега са 1ви, те и Любимец и Хасково биха Лудогорец в началото на сезона, но след това изпаднаха още същия сезон, нали?

Така изглежда за страничния наблюдател. За пореден път повтаряме, дано най-после обърнете внимание и разберете, че нашата сила е в колектива. Трети сезон основата на отбора е от едни и същи играчи. Веско Великов също е на поста си трети сезон. След загубата от ЦСКА с 0:6 през зимата имах дискусия с един ваш фен, впоследствие неподкрепящ проекта на Ганчев и му казах, че този сезон Дунав ще играе с поне 8 титуляри, които са играли в контролата тогава. И това е факт. Можете да проверите няколко страници нагоре - някой беше публикувал състава на Дунав тогава и сега. Няма как да не се отчете силата на колектива.
Всякакви сравнения с Хасково и Любимец са неуместни. Говорим за съвсем различни клубове и градове. Целта ни е оставане в групата и при така стеклите се обстоятелства и нивото на другите отбори, борещи се за оцеляване, съм сигурен, че ще я постигнем. Но и по някакво чудо да не стане - катаклизми в Дунав няма да има. Бъдете сигурни!

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 12 сеп 2016 16:35

nitro77 написа:
bellamy_99 написа:Има доста фактори в отбора на Дунав.. Дори и късмет го кажи.. Сравни го дори и с Лестър ако искаш.. Миналата година шампиони в Англия, сега ще се борят да оцелеят.. Има подценяване от всички отбори досега, играли срещу тях.. Ще видим да минат 10-15 кръга.. Първенството е доста дълго.. Сега са 1ви, те и Любимец и Хасково биха Лудогорец в началото на сезона, но след това изпаднаха още същия сезон, нали?

Така изглежда за страничния наблюдател. За пореден път повтаряме, дано най-после обърнете внимание и разберете, че нашата сила е в колектива. Трети сезон основата на отбора е от едни и същи играчи. Веско Великов също е на поста си трети сезон. След загубата от ЦСКА с 0:6 през зимата имах дискусия с един ваш фен, впоследствие неподкрепящ проекта на Ганчев и му казах, че този сезон Дунав ще играе с поне 8 титуляри, които са играли в контролата тогава. И това е факт. Можете да проверите няколко страници нагоре - някой беше публикувал състава на Дунав тогава и сега. Няма как да не се отчете силата на колектива.
Всякакви сравнения с Хасково и Любимец са неуместни. Говорим за съвсем различни клубове и градове. Целта ни е оставане в групата и при така стеклите се обстоятелства и нивото на другите отбори, борещи се за оцеляване, съм сигурен, че ще я постигнем. Но и по някакво чудо да не стане - катаклизми в Дунав няма да има. Бъдете сигурни!

Факт, във всеки отбор силата е в колектива... И Меси и Роналдо са световна сила, но няма ли колектив и Барса и Реал биват пребивани.. Аз не исках сравнението с Хасково и Любимец да се тълкува погрешно.. За мен ако колективът остане същият и няма някакви външни влияния този отбор може да се бори за място в 1вата 8ца да речем... Защо не и евротурнири.. Просто исках да кажа, че от един мач не могат да се правят генерални изводи и че видиш ли Дунав бил ЦСКА, значи от ЦСКА нищо не значи.. Снощи имахте късмет.. Ако след 1:0 беше влязло това положение на Кулма, а не контра и 2-0 мачът щеше да бъде друг, но това е само в сферата на догадките. Както и да е.. това, което следя от бг, а те е доста малко.. Досега освем ЦСКА гледах и един ваш мач срещу Локо ГО, мога да кажа, че нивото е доста добро... за отбор паднал с 6-0 от играещ във Вгрупа отбор :P
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 сеп 2016 16:59

Слабичко ви е отборчето, дано вземете още някоя маймуна тази седмица, да сте още по-афтентични.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 12 сеп 2016 17:09

шивача написа:Слабичко ви е отборчето, дано вземете още някоя маймуна тази седмица, да сте още по-афтентични.

колкото е силно, толкова... Важно е, че го има ;)
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

Върни се в “Архив”