Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот greenpeak » 19 юни 2015 14:47

Никола Спасов повика шестима юноши за учебната игра 20.06.15 - 10:30 ч на стадион "Младост".

http://www.varna.utre.bg/2015/06/19/324 ... bnata_igra

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 19 юни 2015 14:49

гарфилд написа:
yavorescu написа:Другият специалист от култовия стадион в Чорбов парк Зафето изпадна от Б група с Ботев Враца, и той имаше уникални треньорски идеи за нас, които за малко да реализира. Представяш ли си треньорски тандем Станкюсън-Зафето? Помощник -- Младенов-младши.

Това мнение го прехвърли и в Спам темата.Там му е мястото. :mrgreen:

Garf, къде се губиш бе бунак :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 19 юни 2015 20:07

Днеска нищо ново ,какво ли става с Романов и Генов от локото?Преди малко по нова тв казаха че говедата искали Генов

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2015 20:24

Железнородните чакат Изпълкома в понеделник, то се знае. Ако искаме някой техен играч, и ние ще чакаме.

BTW, объркал съм се за крайния срок за картотекирането в УЕФА -- 10 юли е за нас, така че имаме много време.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 19 юни 2015 20:27

Романов би бил попадение. Един от най-добрите играчи на Локо София през миналия сезон. Дано се озове при нас!
Truth is hate for those that hate the truth.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2015 21:32

И Романов, и Генов са отлични варианти. И двамата ги предпочитам пред Момчил Цветанов. Другият, който може да вземем от Локо, е Елтон. Малко се надценява в определени ситуации и рискува много, но като цяло никак не е зле.

(Харесват ми имената на офанзивните ни футболисти -- Курьор, М(б)акари, Вкарея :). Дано вземем още някой с такава фамилия, или поне да е играл в Чукарички :) И Ближев мога да го сложа в това число -- малко по-нежен от останалите, но полезен на моменти :mrgreen: :mrgreen: )

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 19 юни 2015 23:33

Теодор Стефанов от Созопол е човекът, не ни трябват никакви Романовци и Цветаовци!Това момче го следя още от Смолян, прекрасно футболистче, изълнява чудесно преки-сводобни удари, право в склобката. Тренира страшно усърдно и е страшно работливо момчето. Изтървахме Ранджелович, него трябваше да вземем от Локо Сф, изтървахме и Том, от кога ги искам, много ме е яд!Поне Теодор Стефанов да вземем, ще съм доволен донякъде.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 юни 2015 23:39

Том е некъдърник, аз него го следя още от Локо Пд впрочем и никога не ми е правил особено впечатление. И ще повторя един колега - правим отбор за ЕВРОТУРНИРИТЕ, а не за Б група, че да вземаме смешни футболисти! В Локо Сф играчи от голяма класа (за А група и България) са Бадема, Романов, Генов, Елтон и Шехуди. Това е. Като цяло мисля, че имаме по-добър отбор от техния, просто имахме лош старт и играхме в различните 6-ци, а и те показаха голямо постоянство и затова бяха пред нас. Заслужено.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 19 юни 2015 23:47

Том се раздава много на терена и е полезен в двете фази на играта, иначе не е нищо особено. Може да играе на много позиции, това също е плюс. Но няма европейски паспорт, пък и на нас в момента ни трябват типични флангови футболисти -- той е не е такъв. Тц.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 19 юни 2015 23:53

yavorescu написа:Том се раздава много на терена и е полезен в двете фази на играта, иначе не е нищо особено. Може да играе на много позиции, това също е плюс. Но няма европейски паспорт, пък и на нас в момента ни трябват типични флангови футболисти -- той е не е такъв. Тц.

Знам къде е полезен Том, но не е там въпроса. На позицията и с качествата на Том ние имаме:
1. Марчин Буркхард - един от най-добрите халфове в А група! Бивш полски национал, плеймейкър, бокс-то-бокс, дефанзивен, според нуждите и с огромен опит в класни отбори и Евротурнирите. И нещо много важно - Марчин е изключително на ниво в най-тежките и най-важните мачове.
2. Марк Клок - 2 пъти по-сърцат и по-раздаващ се от Том. Навсякъде по терена е холандеца, но за разлика от Том е на 21 години и много по-стабилен в единоборствата благоарение на холандската желязна школа

Ако мислиш, че Том изобщо може да се сравнява с Клок и Буркхард не знам, а и точно в тази зона като прибавиш и железния боец Стенио и не по-малко железния Паланков, младия Бекир Расим и вече възстановения Дани Г (който е нещо като Марчин)....къде изобщо ми говори тоя за Том!!! А за по-напред мисля, че Вареа е непоклатим 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”