Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
Red joker

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Red joker » 25 май 2015 10:03

Ебати тъпотията,как може да има хора с толкова къса памет :o :!: Точно преди две години имаше същата тема и се пишеха същите глупости като сега,от същите хора-тъпотията крайна гара няма :x :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 25 май 2015 10:05

shotgun blues написа:ахаахаааа ЦСКА Ловеч май ще съществува съвсем скоро и феновете щели да го припознаят хахахах.Надявам се левскарите да скъсат от подигравки и гаври това недоразумение . :cool: ЦСКА София умря ,да живее ЦСКА Ловеч с ударното дуо в атака Йонсен и Милчо Ангелов :cool:

Хахахаха,колко си забавен,за твоя жалост,това няма да стане!

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 25 май 2015 10:08

BRF написа:Класиране в А група към момента:
1.Лудогорец-отбор създаден през 2010г(може и да греша с година две),играещ в Разград празнуващ 70-тата си годишнина!Всички в Разград го имат за правоприемник на първия отбор :shock: !
2.Берое-отбор влязъл в А група преди ..... години като отбора спечелил правото е Олимпик Галата/Тетевен.Припознат от всички в Стара загора за носител на всички исторически победи!
3.Литекс-там са си наследник на Осъм,така че всичко изглежда наред!
4.Локомотив София-също не знам за сливания,това си е оригиналния Локомотив,но без лиценз вече!
5.ЦСКА
6.Ботев Пловдив-отбор обединил се с Металик Сопот ,за да прецака собственика си и търсейки по-добро бъдеще!
7.Левски-там ако е ставало нещо е станало още 1992г(някъде) имам предвид Кучето!Явно БотевЪта схема е приложена много по-рано :lol: !
8.Черно море-всичко си е ОК там или аз съм пропуснал нещо през годините.
9.Славия-същото като ЧМ
10.Локо Пловдив-отбара започва съществуването си след като Велбъжд Кюстендил се премести в Пловдив,същото като Берое!
11.Марек-едва ли някой знае кой по ред е тоя Марек-знае се само,че и той ще приключи с профи футбола и няма да се платят нещата към НАП ;)
12.Хасково-същото като Марек.
Та,да кажа,че не съм имал против(лично аз) в нито едно от тия неща.Даже се кефих като идваха отбори като Берое и Локо,а и Ботев-като се завръщаха в А група и очаквах мачовете с тях!Радвах се,че ще има силни отбори със силни публики!Не казвам,че някой трябва да споделя моето мнение и да приема евентуално сливане с Литекс!
Сега обаче като е вариант пред моя отбор,още не знам как ще реагирам ако това стане.
Личните ми изводи са ,че трябва да се поеме по някаква посока в Българския футбол и да не продължава така.Вариантите които се сещам са два:
1.Минава се на полуаматьорски принцип и за издържане на клуб не се налага да се инвестират милиони.
2.Търсят се гаранции преди сезона,че отборите имат финансови възможности за цялото първенство!

Ааа, много по-лесно е. Вместо всичките тия глупости, номерца, вратички, държавата опрощава всички дългове към НАП на футболните клубове. И се въвежда правило: който не се е издължил до 1 юни до 0 лв. почва следващия сезон в окръжните.
Ето за това трябваше да настоянате, а не сега да извъртате - ама какво лошо има в сливанията, ама ще го припознаем, ама други тъпотии.
Последна промяна от phd на 25 май 2015 10:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 25 май 2015 10:11

ЦСКА Ловеч 35 кратен шампион на България,полуфиналист в КЕШ и многократен екзекутор на европейски клубни шампиони.Гордостта на Ловеч :cool:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 май 2015 10:12

Много ме кефи и поведението на отрепките в БФС начело с Перуката! Мълчание....яко, нали? Първо чакат да видят политическата реакция, да видят накъде духат ветровете и тогава да си завъртят дупенцата по неговата посока! Няма правилници, няма разпоредби, има мазно и гнусно нагаждачество. Е, ако резнат Микрето по политическа линия, щото Боко Тиквата го мрази и в червата ще извикат - спазваме правилниците, не може! Ако го пуснат - е, вратички има! Хахахаха :lol: . Да имаш една фадрома, един ТАНК Т 72, да го подкараш с пълна газ и да заравниш цялото онова сдание със земята барабар с всички ОТРЕПКИ вътре, подлоги и измекяри :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 25 май 2015 10:20

shotgun blues написа:ахаахаааа ЦСКА Ловеч май ще съществува съвсем скоро и феновете щели да го припознаят хахахах.Надявам се левскарите да скъсат от подигравки и гаври това недоразумение . :cool: ЦСКА София умря ,да живее ЦСКА Ловеч с ударното дуо в атака Йонсен и Милчо Ангелов :cool:

Със какви очи ще тръгнат да се подиграват? След като нямало левски от 1992?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литек

Мнениеот Червени Воини » 25 май 2015 10:22

shotgun blues написа:ЦСКА Ловеч 35 кратен шампион на България,полуфиналист в КЕШ и многократен екзекутор на европейски клубни шампиони.Гордостта на Ловеч :cool:

Викаш, вече си горд, че си фен на Литекс? Вече можеш, да отидеш да подкрепяш отбора си! :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 25 май 2015 10:24

Май нещата няма да се случат.
http://cska.gong.bg/bg-football/a-grupa ... eks-329994
По добре е да заключите темата,че стана едно плюене и вадене на кирливи ризи
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 май 2015 10:26

phd написа:
BRF написа:Класиране в А група към момента:
1.Лудогорец-отбор създаден през 2010г(може и да греша с година две),играещ в Разград празнуващ 70-тата си годишнина!Всички в Разград го имат за правоприемник на първия отбор :shock: !
2.Берое-отбор влязъл в А група преди ..... години като отбора спечелил правото е Олимпик Галата/Тетевен.Припознат от всички в Стара загора за носител на всички исторически победи!
3.Литекс-там са си наследник на Осъм,така че всичко изглежда наред!
4.Локомотив София-също не знам за сливания,това си е оригиналния Локомотив,но без лиценз вече!
5.ЦСКА
6.Ботев Пловдив-отбор обединил се с Металик Сопот ,за да прецака собственика си и търсейки по-добро бъдеще!
7.Левски-там ако е ставало нещо е станало още 1992г(някъде) имам предвид Кучето!Явно БотевЪта схема е приложена много по-рано :lol: !
8.Черно море-всичко си е ОК там или аз съм пропуснал нещо през годините.
9.Славия-същото като ЧМ
10.Локо Пловдив-отбара започва съществуването си след като Велбъжд Кюстендил се премести в Пловдив,същото като Берое!
11.Марек-едва ли някой знае кой по ред е тоя Марек-знае се само,че и той ще приключи с профи футбола и няма да се платят нещата към НАП ;)
12.Хасково-същото като Марек.
Та,да кажа,че не съм имал против(лично аз) в нито едно от тия неща.Даже се кефих като идваха отбори като Берое и Локо,а и Ботев-като се завръщаха в А група и очаквах мачовете с тях!Радвах се,че ще има силни отбори със силни публики!Не казвам,че някой трябва да споделя моето мнение и да приема евентуално сливане с Литекс!
Сега обаче като е вариант пред моя отбор,още не знам как ще реагирам ако това стане.
Личните ми изводи са ,че трябва да се поеме по някаква посока в Българския футбол и да не продължава така.Вариантите които се сещам са два:
1.Минава се на полуаматьорски принцип и за издържане на клуб не се налага да се инвестират милиони.
2.Търсят се гаранции преди сезона,че отборите имат финансови възможности за цялото първенство!

Ааа, много по-лесно е. Вместо всичките тия глупости, номерца, вратички, държавата опрощава всички дългове към НАП на футболните клубове. И се въвежда правило: който не се е издължил до 1 юни до 0 лв. почва следващия сезон в окръжните.
Ето за това трябваше да настоянате, а не сега да извъртате - ама какво лошо има в сливанията, ама ще го припознаем, ама други тъпотии.

Какъв ти е проблема на тебе?Нещата ще се случат или няма да стане!Какво точно трябва са настояваме ние?Кои сме ние?Към момента няма никакво сливане,никакво припознаване,никакво преместване!За какво извъртане въобще споменаваш?Това дори най-вероятно няма да се случи!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 май 2015 10:26

Твърдо против :!: Аман от схемички и врътчици, а и отделно искам да гледам червените в А група с Долапчиев, Станко Йовчев, треньор Тодор Янчев или друг подобен "специалист" и 4 милиона бюджет. Да станат средняшко отборче и да си ги лупкаме където ги барнем :) А да, и да си платят борчовете към държавата!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”