Г-на Русев да ми каже коя година Левски е бил шампион на 32 точки от втория, защото това е абсолютна лъжа и манипулация!!!
Стойчо Младенов и всички други от ЦСКА казват винаги че са били на 16 точки от втория, в последното си интервю Стойчо Младенов каза точно и буквално: "станахме шампиони на 16 точки от втория и на незнам колко още от третия!!!"
До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Томислав Русев
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
- unist_gp
- Контакти:
Обзор на кръга от днес 12.03.12
визирам дискусията между господата русев, грънчаров и александров.
еий Богу, големи провокатори са Томислав и Грънчаров, съжалих го Ники ал. направо
на цял свят е ясно, какво представлява грънчаров, ама жалко че и томислав пое по този път. Успех на честния спорт. българската Ъ група е вредна за спорта, както и платените "журналисти"
еий Богу, големи провокатори са Томислав и Грънчаров, съжалих го Ники ал. направо
на цял свят е ясно, какво представлява грънчаров, ама жалко че и томислав пое по този път. Успех на честния спорт. българската Ъ група е вредна за спорта, както и платените "журналисти"
- Бижутера
- Контакти:
Re: Обзор на кръга от днес 12.03.12
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Пишман спортен журналист и водещ, а гонга го обърнахте на махленско предаване за любимият държавен отбор!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
patron написа:Пишман спортен журналист и водещ, а гонга го обърнахте на махленско предаване за любимият държавен отбор!
ГОНГ-ът е такъв от повече от 10 години, та ми е чудно как не си го забелязал досега?!
С лека забележка, че и другият държавен отбор присъства, но не толкова активно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:patron написа:Пишман спортен журналист и водещ, а гонга го обърнахте на махленско предаване за любимият държавен отбор!
ГОНГ-ът е такъв от повече от 10 години, та ми е чудно как не си го забелязал досега?!
В дни като този, гонгА мирише повече от обикновено, когато псевдо журналистите Томислав и Вальо яростно защитават недоразумението на държавата!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
В сравнение с Грънчаров Русев си е направо глътка свеж въздух. Онзи какви ли не еквилибристики ще направи, какви ли не филми ще вкара само и само да излезе Левски най-великия отбор. Няма лошо, стига да не беше толкова жалко, щеше да е доста забавно дори. Ако го правех аз или някой друг от форума, не ако го правеше спортен журналист в национален ефир 
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
patron написа:Кашчей написа:patron написа:Пишман спортен журналист и водещ, а гонга го обърнахте на махленско предаване за любимият държавен отбор!
В дни като този, гонгА мирише повече от обикновено, когато псевдо журналистите Томислав и Вальо яростно защитават недоразумението на държавата!
Бъркаш, и то сериозно!
ГОНГ само се води национално.В това предаване се разискават единствено проблемите на Левски и ЦСКА.Некадърници, като Грънчаров, се изживяват като журналисти.Стожер на правото, за какъвто се има Русев, изпраща софиянци на всички завързани мачове, защото няма местни журналисти там, но има очи да говори за шуробаджанащина в политиката........... и още колко красоти има.
ПП-Отпреди Коледа не слушам ГОНГ и не мисля, че съм пропуснал нещо..несвързано с Левски или ЦСКА
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Напълно подкрепям мненията на всички, които са писали по - нагоре. Не знам кой, кога и защо реши, че от един нереализиран даскал може да стане каквото и да е. г-н грънчаров е всичко друго, но не и спортен журналист. ОК, съгласен съм, че може да има известна доза фенски пристрастия в коментарите, но при него нещата са трагични. томислав се държи, но и той понякога изплисква канчето. иво йовчев го имах за свестен, но и той ми направи впечатление с едно изказване, по време на турнето на ЦСКА в Либия, че не разбирал, защо ЦСКА е изкарван като българския Реал М, който го следват хиляди фенове. Ми тва си е ваша журналистическа измислица бе, Ивчо. Феновете на ЦСКА ли написаха, че ще играем пред 110 000? Спортал го написаха. Вие си пишете некви простотии, вярвате си им, че после и се дърляте за собствените си лъжи.
Томе, стига с този Бербатов, има и други футболисти в България, които даже играят във Висшата лига. Онзи се скъсва да търка скамейката, а ти всеки ден:
-Бербатов ще подпише;
-Бербатов няма да подпише;
-Бербатов ще подпише;
-Бербатов ще ходи в Блекбърн;
-Бербатов ще подпише;
Ами писна на всички, моля ти се!
Същата работа и с този Меси. Хубаво, голям играч, минава покрай защитниците, като скиор покрай колчета, но може ли всеки ден да ми говориш за Меси, все едно сме Аржентина или сме каталунска провинция:
-Меси вкара;
-Меси вкара и подаде;
-Меси вкара;
-Меси направи две крачета повече на тренировка от вчера;
-Меси вкара;
-Меси се изявява като чистачка на стадиона - има и за това дарба;
-Меси вкара;
-Меси се избръсна;
Срамота!
-Бербатов ще подпише;
-Бербатов ще подпише;
-Бербатов ще ходи в Блекбърн;
-Бербатов ще подпише;
Ами писна на всички, моля ти се!
Същата работа и с този Меси. Хубаво, голям играч, минава покрай защитниците, като скиор покрай колчета, но може ли всеки ден да ми говориш за Меси, все едно сме Аржентина или сме каталунска провинция:
-Меси вкара;
-Меси вкара и подаде;
-Меси вкара;
-Меси направи две крачета повече на тренировка от вчера;
-Меси вкара;
-Меси се изявява като чистачка на стадиона - има и за това дарба;
-Меси вкара;
-Меси се избръсна;
Срамота!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!