ЦСКА - Левски - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

love_hurtz
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски | 15.03.2014г. / 16:15

Мнениеот love_hurtz » 16 мар 2014 20:16

Две нещата забелязвам:

Първо вече след като Левски пада няма почти никакъв рев. Изглежда хората вече свикнаха с мисълта, помня когато Левски падна от ЦСКА с 1:3 на Герена, тук беше нещо страшно ! :)

Второ, обожавам да чета когато Левски пада от ЦСКА и се реве как и двата отбора били супер смешни. Но Левски когато победят има възхвали за титли и купи и как едва ли не ЦСКА е играл срещу Реал Мадрид.

Български футбол гледам само заради Левски, просто наистина ме забавляват тези въздишки и надувания. Не ви ли е срам, че сте за смях пред всички хора ? Разкажете ми с какво право плакахте 100 години как в Лудогорец има 3-5 българи, като вие излизате също с 3 този мач иначе максимум 5(Гаджев и както вие казвате на един от най-сърцатите ви играчи Пацо тигъра, което за мене е пълно неуважение към момчето ! ) :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 16 мар 2014 20:32

ralka_levskarka написа:Не си мислете, че вие сте много силни. Не искам да се заяждам, ама за втори пореден път дербито приличаше на селски мач, ако може да се нарече дерби.

А какво ли щеше да е ако бяхме силни? С играчи, които играят за първи път през сезона, а някои и в професионалния футбол въобще ви бием...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2014 20:39

Venko123 написа:
ralka_levskarka написа:Не си мислете, че вие сте много силни. Не искам да се заяждам, ама за втори пореден път дербито приличаше на селски мач, ако може да се нарече дерби.

А какво ли щеше да е ако бяхме силни? С играчи, които играят за първи път през сезона, а някои и в професионалния футбол въобще ви бием...

АКО ;)

Пък и от вашите кой пък чак толкова е играл за първи път, като само този Маркович ми беше нов? :?
В защитата ви Фо Поре е дупка, не за първи път, добре, че е Менди.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 16 мар 2014 20:42

Маркович играе за първи път професионален футбол доколкото знам, а Крачунов и Колев за първи път през сезона. Иван Стоянов и Ди Вани пък са почти без подготовка...Фо-Поре постоянно е контузен, но си е и слаб като цяло. Като няма друг обаче, ще играе той.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 16 мар 2014 20:47

Venko123 написа:Маркович играе за първи път професионален футбол доколкото знам, а Крачунов и Колев за първи път през сезона. Иван Стоянов и Ди Вани пък са почти без подготовка...Фо-Поре постоянно е контузен, но си е и слаб като цяло. Като няма друг обаче, ще играе той.

Е той Ди Вани си влезе като 60'. А Иван Стоянов беше в Лудогорец преди да дойде при вас, каква подготовка да има, все едно на Белаид да му трябва подготовка. Сами виждате, че от 6,7 години е единственият централен нормален защитник акустирал на Герена, който има качества. То и аз ако почна да изброявам, Бастос е без подготовка, Божинов също, Белаид не игра дори в контролите, на Димов поста не е централен защитник. Гаджев наказан, Огнянов контузен, Рамос дойде на пожар. Треньор ни е Сухия, който не мога да разбера как ще извадиш крило, за да вкараш защитник :shock: :shock: и то кой защитник, коооооооооойй..
П.С. не ми се изпада в спорове, че гледам едно филмче :mrgreen:
П.С2. честита победа.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: ЦСКА - Левски - 1:0

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2014 15:04

Божинов контузен дааа, добре, Илиев, Крумов, Божинов, Велев, Огнянов, още някой :@@@@

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 мар 2014 15:16

ralka_levskarka написа:Божинов контузен дааа, добре, Илиев, Крумов, Божинов, Велев, Огнянов, още някой :@@@@

Макриев, Генков, Бру...... ;)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 17 мар 2014 17:05

MuFc1878 написа:
ralka_levskarka написа:Божинов контузен дааа, добре, Илиев, Крумов, Божинов, Велев, Огнянов, още някой :@@@@

Макриев и двата крака да си счупи изобщо няма да ме е яд :lol:

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 17 мар 2014 17:43

ralka_levskarka написа:
Venko123 написа:

АКО ;)

Пък и от вашите кой пък чак толкова е играл за първи път, като само този Маркович ми беше нов? :?
В защитата ви Фо Поре е дупка, не за първи път, добре, че е Менди.

Менди, ако мн го харесваш, го вземай , три положения сам изработи за вас в събота
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2014 18:01

MuFc1878 написа:

Мюлдер е с контузия също, сега се сетих..

Иначе, е неее..
Треньорското ръководство на Левски е изправено пред нов сериозен проблем. Десният бек Пламен Крумов е контузен и тренира отделно от основната група. С травма е титулярът на тази позиция – Дъстли Мюлдер.

Холандецът и Валери Божинов изобщо не излязоха на терена по време на днешната тренировка. Нападателят няма да играе две-три седмици, а Мюлдер вероятно ще е извън строя за сходен срок от време.

Лекарският щаб на „сините“ ще направи всичко възможно, за да възстанови Крумов преди важното гостуване на Ботев в Коматево. Мачът е в сряда, а „сините“ спечелиха първата среща с 3:1.

Върни се в “Архив”