Мнениеот sin4ec » 22 фев 2014 20:43
Жестоко сбъркан състав и пропиляно първо полувреме. Божинов имаше три шанса тогава. Определено смяната на схемата промени играта второто-видяха се и нелоши неща. Отново обаче грешка-Пламен Димов за Деко??? Несериозно.
Генералната грешка-Пламен. Три удара във вратата, два гола и една изпусната в корнер. Неизлизане и спъване при втория гол.
Реално трябваше да победим-Макриев направи всичко почти както трябва, 5 см не достигнаха. А в дясно от него имаше син играч-ако беше подал, щяхме да вкараме. Но каквото-такова...
Като цяло аз лично съм доволен от мача. Крумов с отличен дебют, не само заради гола. Божинов даде заявка, че работи сериозно и скоро ще е готов. С влизането на бразилеца и португалеца нещата наистина ще изглеждат добре. Бру е повишил качеството на играта си, но може още много. Дано се опазим от контузии, останалото ще се получи. Третото място е реална цел, за Купата ще видим. Вариантът с двама нападатели е удачен, за мен това е схемата.
Недостатъци-бол, но не искам да съдя играчите. Проявиха характер, след като на два пъти изоставаха, съвсем близо бяха до пълен обрат. Сухия трябва да поеме вината за този хикс. Макар, че трагедии от хикса надали трябва да се правят-с далеч по-силни формации сме брали ядове с белите. Отделно те днес надминаха себе си в търкалянето, симулациите и циганиите.
В заключение-до един месец ще имаме отбор, играещ съвсем приличен футбол. Само дано за този месец не сме проиграли всичко...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]