Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 20:31

siniq_fen написа:
W84me написа:Стига сме правили драми! Това е един мач! Двата гола в нашата врата са изцяло по вина на Ангелов, въпреки това имахме достатъчно положения да спечелим, но не успяхме да ги реализираме! Цел трябва да ни е Купата и отстраняване на ФК Цецо Василев!

Ако играехме срещу добър отбор, щях да се съглася. Срещу Славия обаче... някак си не ми се връзва.

"Славия" ни е отколешен съперник. С тях не помня да е било толкова лесно.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 20:31

Три дербита поред се играят трудно. Оптимист съм за предстоящия мач, защото сега вече няма накъде да се отстъпва.

На линия
Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2014 20:33

daniel875 написа:
Eminem написа:Не знам Здравков на какво е тренирал отбора цяла зима, но явно не е на футбол. Може би на ръгби, но и там няма такава блъсканица както в играта на Левски. Жалка, трагична игра на Левски през целия мач, за какво добро второ полувреме говорят. С тази смешна игра е срамно да се говори за титла или купа. По-добре да си мълчат. батков пак говори глупости, но това е нормално, както е нормално слънцето да изгрее.
Радуканов какво реве, постоянно виждаме съдиите какви грешки правят в ШЛ и в големите първенства. Там защо не реват така ? Няма такива ревльовци каквито има тук. Тук явно съдиите трябва да са безгрешни и всяка тяхна грешка е с цел подпиране.
"Много ми липсваше" некадърното излъчване на мачовете.

Коментаторите не говореха глупости, както го правят на други телевизии. Радуканов много знае да говори, но иначе в друга държава не се чува :x
Т. нар. "млади специалисти" си нямат представа от футбола, но на думи са големи разбирачи. То школа няма за треньори в България, а искаме да има ТРЕНЬОРИ. Как да стане?

Нямам предвид коментарите, а милионите повторения докато топката е в игра. Адски много ме дразни, чак губя желание да гледам мач. Сега ще ни занимават и с оная тъпотия с психично болна аудитория - "къртицата".

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 22 фев 2014 20:35

W84me написа:За Петков каквото и да кажем ще е малко! Да сереш там, откъдето си изкарвал хляба си е меко казано отвратително! Тоя всяко падане му беше "контузия", всеки аут му беше по 1 минута, поне тия номера можеше да ги спести...

Герги Петков е професионалист и това му е работата и си я върши много добре.Трябва ли да припомням колко пъти е бавил времето за Левски и в евротурнирите симулирайки контузия.Знаете му номерата много добре,но когато бяха във ваша полза си траехте и го хвалехте.

По-твоята логика Дидие Дрогба трябва да бойкотира мача с Челси,защото е тяхна легенда.

В този мач отбора който показа стил и интерсни идеи беше Славия.Затова браво на Милен Радуканов.
Последна промяна от Parmalat на 22 фев 2014 20:37, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 22 фев 2014 20:36

Според вас какво трябва да направи Петков ? ...да застане на центъра и да остави вратата празна за да вкараме гол. Много моля да не обвиняваме Гошо за некадърността на нашите футболисти. Несериозно е и най малкото тъжно. Като пазеше за нас 10 години беше хубав , а сега е "Урсула" защото везала си набута автогол и затва че една дузина играчи играли със сърце за нашия отбор бяха унижени от мустака ....няма да им изброявам имената на всичките.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 фев 2014 20:38

Parmalat написа:
W84me написа:За Петков каквото и да кажем ще е малко! Да сереш там, откъдето си изкарвал хляба си е меко казано отвратително! Тоя всяко падане му беше "контузия", всеки аут му беше по 1 минута, поне тия номера можеше да ги спести...

Герги Петков е професионалист и това му е работата и си я върши много добре.Трябва ли да припомням колко пъти е бавил времето за Левски и в евротурнирите симулирайки контузия.Знаете му номерата много добре,но когато бяха във ваша полза си траехте и го хвалехте.

В този мач отбора който показа стил и интерсни идеи беше Славия.Затова браво на Милен Радуканов.

Кога е правил така бе? Тука всяко падане му е 2 минути, а всеки аут по 1 минута!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 фев 2014 20:39

zlobul написа:Според вас какво трябва да направи Петков ? ...да застане на центъра и да остави вратата празна за да вкараме гол. Много моля да не обвиняваме Гошо за некадърността на нашите футболисти. Несериозно е и най малкото тъжно. Като пазеше за нас 10 години беше хубав , а сега е "Урсула" защото везала си набута автогол и затва че една дузина играчи играли със сърце за нашия отбор бяха унижени от мустака ....няма да им изброявам имената на всичките.

Няма нужда да се коментира играта на "Славия". Както могат, играят футболистите. Даже го правят грамотно. Нашите все едно топка не са виждали. С този треньор толкова.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 фев 2014 20:40

zlobul написа:Според вас какво трябва да направи Петков ? ...да застане на центъра и да остави вратата празна за да вкараме гол. Много моля да не обвиняваме Гошо за некадърността на нашите футболисти. Несериозно е и най малкото тъжно. Като пазеше за нас 10 години беше хубав , а сега е "Урсула" защото везала си набута автогол и затва че една дузина играчи играли със сърце за нашия отбор бяха унижени от мустака ....няма да им изброявам имената на всичките.

Напълно съм съгласен.
Само Левски!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 22 фев 2014 20:40

Eminem написа:
daniel875 написа:
Eminem написа:Не знам Здравков на какво е тренирал отбора цяла зима, но явно не е на футбол. Може би на ръгби, но и там няма такава блъсканица както в играта на Левски. Жалка, трагична игра на Левски през целия мач, за какво добро второ полувреме говорят. С тази смешна игра е срамно да се говори за титла или купа. По-добре да си мълчат. батков пак говори глупости, но това е нормално, както е нормално слънцето да изгрее.
Радуканов какво реве, постоянно виждаме съдиите какви грешки правят в ШЛ и в големите първенства. Там защо не реват така ? Няма такива ревльовци каквито има тук. Тук явно съдиите трябва да са безгрешни и всяка тяхна грешка е с цел подпиране.
"Много ми липсваше" некадърното излъчване на мачовете.

Коментаторите не говореха глупости, както го правят на други телевизии. Радуканов много знае да говори, но иначе в друга държава не се чува :x
Т. нар. "млади специалисти" си нямат представа от футбола, но на думи са големи разбирачи. То школа няма за треньори в България, а искаме да има ТРЕНЬОРИ. Как да стане?

Нямам предвид коментарите, а милионите повторения докато топката е в игра. Адски много ме дразни, чак губя желание да гледам мач. Сега ще ни занимават и с оная тъпотия с психично болна аудитория - "къртицата".

В ШЛ и големите първенства не знам дали реват или не,но във вашия случай става дума за рецедивизъм,предполагам,че е за това :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2014 20:43

Жестоко сбъркан състав и пропиляно първо полувреме. Божинов имаше три шанса тогава. Определено смяната на схемата промени играта второто-видяха се и нелоши неща. Отново обаче грешка-Пламен Димов за Деко??? Несериозно.
Генералната грешка-Пламен. Три удара във вратата, два гола и една изпусната в корнер. Неизлизане и спъване при втория гол.
Реално трябваше да победим-Макриев направи всичко почти както трябва, 5 см не достигнаха. А в дясно от него имаше син играч-ако беше подал, щяхме да вкараме. Но каквото-такова...
Като цяло аз лично съм доволен от мача. Крумов с отличен дебют, не само заради гола. Божинов даде заявка, че работи сериозно и скоро ще е готов. С влизането на бразилеца и португалеца нещата наистина ще изглеждат добре. Бру е повишил качеството на играта си, но може още много. Дано се опазим от контузии, останалото ще се получи. Третото място е реална цел, за Купата ще видим. Вариантът с двама нападатели е удачен, за мен това е схемата.
Недостатъци-бол, но не искам да съдя играчите. Проявиха характер, след като на два пъти изоставаха, съвсем близо бяха до пълен обрат. Сухия трябва да поеме вината за този хикс. Макар, че трагедии от хикса надали трябва да се правят-с далеч по-силни формации сме брали ядове с белите. Отделно те днес надминаха себе си в търкалянето, симулациите и циганиите.
В заключение-до един месец ще имаме отбор, играещ съвсем приличен футбол. Само дано за този месец не сме проиграли всичко...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”