Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 09 ное 2013 18:50

tevez написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
tevez написа:
Йовов: Няма да коментирам съдиите, доволен съм от играта

Чета и не вярвам на очите си.
Как може Йовов да каже, че е доволен от играта?
Просто тук Ицо става смешен с това изказване.
Ако нещо в този мач на някого е харесало, то той е мазохист.

добре бе, кой отбор е играл по-добре в Стара Загора?- ЦСКА се спаси със случаен гол, Ботев ПД паднаха, Локо ПД паднаха, Черно море- 0:0, само Литекс взе победа в СТЗ, от отборите от първата седмица, Лудогорец скоро ще гостуват там ;)

За това нищо не съм казал.
Просто и двата отбора спукаха топката от блъскане. Игра фактически нямаше. Имаше борба. Не знам Йовов кой мач е гледал. :?

ами така се играе там бе човек, в Стара Загора и Варна футбол не се играе-там е битка,ръгане, джасане, терена- нива, така е ;) Аз пък съм доволен-като изключим измислената дузпа, защитата не допусна никакви положения пред Пацо

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 09 ное 2013 18:56

bastuna2003 написа:Какво нещо е съдбата :o
Една седмица се присмиваха и злобееха и сега ги заклаха с измислена дузпа и скандална засада :o
Най-лошото е, че сега нямат полезен ход, защото те си "гледали в собствената паничка" :mrgreen:

Съдбата ги удря след всяка подигравка!
Справки: 2012 год. ЦСКА губи почти спечелената титла в Разград, след 0:1. Радостта в синьо е в пъти по-голяма от тази в зелено.
Следващият сезон губят "сигурният" златен дубъл, мощно подкрепяни от БФС в лицето на 5 наказани съдии. Купата и шампанското, които ги очакват в тунела, никога не виждат Щампионската хореография.
Лятото на 2013, ЦСКА биват закривани, погребвани и заличавани от лицето на земята. Омразата и злорадстването са безкрайни.
Отговорът на Съдбата e 3:0 и краткотрайна синя тишина.
Следва ритуалното порязване на ЦСКА във Варна, при което сините радетели потриват доволно ръчички и цяла седмица обясняват как съдията бил "супер професионалист" и как добре владеел мача. Същият този съдия, който преди няколко години не свири чиста дузпа на Спас Делев с/у тях, а после позволи на Гара Дембеле, да премаже защитника на ЦСКА Джузепе Акуаро в наказателното поле, само и само да вкара гол. Справка: [url][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NeMTPCCOSX0[/youtube][/url]
Същият този съдия, който през сезон 2008/2009 год.в предпоследния кръг, закла ритуално ЦСКА в Ловеч и ни отне титлата, като не зачете чист гол в добавеното време. Същият Станислав Тодоров, който успокояваше Мъри по време на мача с думите: "Седни си, спокойно, недей да викаш, ще дойде ситуация."
Отговорът на Съдбата: Берое-Левски 1:0 с измислена дузпа.
Батков, който проплака от съдията, само няколко дни по-рано защитаваше съдиите. Батков, който попита кога ще свирят дузпа срещу Лудогорец, бързо забрави, че срещу Левски на Герена за 12 години има едва 4 дузпи!
Това са примери само от последните години, но определено, който се гаври и подиграва със Съдбата, бързо бива приземин!

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 09 ное 2013 18:58

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

терена- нива

:o

Не, не... разкажи още за света в който живееш?

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 09 ное 2013 19:03

както и да е,загубата не е фатална,щото е ясно че Домуса и ГГ няма да допуснат друг отбор да им се меси в селската битка за селска чест тоя сезон :lol: . Важно е да отстраниме ЦСКА за Купата, да влезем в първата седмица, и на пролет да бъдем главния арбитър в спора за титлата.Левски ще реши кой ще е шампион,а съответно шампиона ще връща вересии я за Купата, я следващото първенство ;)

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 09 ное 2013 19:07

Като видях как се радваха след мача, все едно са били Челси, показаха колко жалък и противен отбор са. Пожелавам им, цяла пролет да си цъкат с Пирин и Любимец.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2013 19:07

"Всички се раздаваме, но днес нещата не се получиха. Искам да кажа, че мен не ме устройва да съм резерва. Не знам защо така се получава. Питайте треньора, или пък който там реди състава", заяви разпалено Миро Иванов.

:roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 09 ное 2013 19:09

Cooler написа:Като видях как се радваха след мача, все едно са били Челси, показаха колко жалък и противен отбор са. Пожелавам им, цяла пролет да си цъкат с Пирин и Любимец.
Е ти пък, да реват ли? :lol: Левски е най-големият отбор в България, няма по-нормално нещо от това съперникът да се радва, след като ни е победил.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 09 ное 2013 19:09

[offtopic]
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа: терена- нива

Направо рудник :mrgreen: Гаджев с кирка и лопата търси топката.
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2013 19:11

Cooler написа:Като видях как се радваха след мача, все едно са били Челси, показаха колко жалък и противен отбор са. Пожелавам им, цяла пролет да си цъкат с Пирин и Любимец.

Вие за един напълно и безкрайно безсмислен гол раздавахте почетни гражданства и ордени Стара Планина, ти си тръгнал да се присмиваш на Берое, че се зарадвали на победа над Левски... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 09 ное 2013 19:11

Трагична футболна година,колкото се може по - скоро да идва зимата и тъпунгерите от ръководството да седнат,да измислят ясна стратегия по която да върви отбора и най-накрая да стане ясно КОЙ ДАВА ПАРИТЕ В ЛЕВСКИ!!!

Нямаме победа срещу сериозен отбор(изключая тази срещу Ботев,която дойде с много късмет),играем абсурден,бих казал трагичен футбол,отбора е пълен с ментета,нямаме стабилен вратар,защитата играе все едно са се запознали в кръчмата пред стадиона,няма качествен плеймейкър,човека в средата,нападателите от ялови по-ялови,треньора е изключително прост и некадърен човек,който знае че е "ангажиран съм до Нова година и това е",Батков мине не мине време и се изцепи като Ганьо Балкански по медиите,а нормалния фен отново псува всичко и всички,защото в отбора ни е пълно с отрепки и откровени некадърници и вече взе да ми идва до гуша от това... :evil: :evil:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Архив”