Левски-Иртиш Павлодар - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Иртиш Павлодар - 04.07.2013г. - 21:00ч.
Тея бездушници не заслужават да бъдат играчи на Левски,и да носят свещената синя фланелка!Вместо да се хвърлят за честта си те се подиграха тази вечер с публиката и любовта на над половин България! П.П.И някой сега да ми каже че Карвалйо е по-добър от Гара Дембеле!
Re: Играта на Левски
biggy написа:Смесица от бездарие,мазохизъм и бездушие .. Стефан Велев както казва Гацо Бацов - " на вързано куче хляб не може да даде" , камо ли голови пасове,другите все още са на почивка по родните места. Гаджев си мисли за трансфер в Арсенал(Казанлък) , Кевин Бру , който е 1,90 изпълнява корнери за 1,60 м Гари Родригез просто комична картина... Тренерчето ходи нервно кай тъч линията, като единствения му правилен ход беше пускането на Вутов - 16 годишно момче което единствено знаеше как се играе футбол..
Добре ли е ? А ? Добре ли е ?
- bulgaro
- Контакти:
Re: Махайте Митов и купувайте защитници докато е време
Уникален мач, който ще остане в историята с достигането на един, не достигнат до този момент в европейската футболна история, връх, а именно :
след като цяла Европа познава Левски София като Евроидиотите на Стария континент, след като само преди месец цяла България ги обяви и за Пълниидиоти, днес държавният ни тим, достигна до нов триумф - покоряването на Азиатския континент и превръщането му в Азиатскиидиоти !
Да им е честито, а ние можем само да си пожелаем от догодина УЕФА да присъедини към евро турнирите поне една африканска държава, за да можем да се радваме на покоряването на още един материк
след като цяла Европа познава Левски София като Евроидиотите на Стария континент, след като само преди месец цяла България ги обяви и за Пълниидиоти, днес държавният ни тим, достигна до нов триумф - покоряването на Азиатския континент и превръщането му в Азиатскиидиоти !
Да им е честито, а ние можем само да си пожелаем от догодина УЕФА да присъедини към евро турнирите поне една африканска държава, за да можем да се радваме на покоряването на още един материк

106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
-
- Контакти:
James Beattie написа:Достойно представяне на българските отбори днес - Ботев и Иртиш
Отбор , носещ името на Апостола , а не може да различиш един местен , роден футболист. Казахите имаха повече българи в състава си от Левски.
Ти кой мач си гледал?
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Дреме ми на онаа раота за ЛЕ- тоя сезон важна е само и единствено ТИТЛАТА! А участието в ЛЕ само може да попречи на тази заветна цел, така че по-добре да приключваме рано там, и да ги подпукваме в България наред
А преди мача друго говореше!? Ама то е така...като биете едно говорите, а като не е добър резултата си измисляте оправдания!
Левски се прослави дори и в Азия.
Евро Левски вече е известен и в Азия.Днес сините евробойци на България геройски издрапаха до равенство срещу супер гранда Иртиш.Браво момци,вие отново сте българската футболна гордост.
- delqnski47
- Контакти:
Феновете на отбора са виновни за всичко като цяло!
Не потърсиха обяснение за изгубената титла и купа,не се поинтересуваха дали отбора им е подготвен добре,за да отпразнува подобаващо 100 годишнината им!Вместо това те изхабиха цялата си енергия върху ЦСКА последния месец и сега ще си берат плодовете!Това са си избрали,това ще сърбат!
Иначе много яко си личи отдалеч,че Батков яко ви пързаля вече 6-ста година,но как да го види това синият смехурко като е във форума на ЦСКА?
Не потърсиха обяснение за изгубената титла и купа,не се поинтересуваха дали отбора им е подготвен добре,за да отпразнува подобаващо 100 годишнината им!Вместо това те изхабиха цялата си енергия върху ЦСКА последния месец и сега ще си берат плодовете!Това са си избрали,това ще сърбат!
Иначе много яко си личи отдалеч,че Батков яко ви пързаля вече 6-ста година,но как да го види това синият смехурко като е във форума на ЦСКА?
Последна промяна от delqnski47 на 04 юли 2013 23:04, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
от veni__85 на 10 Апр 2013 23:26
Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Ако запитам господата Пинто , Силва , Рамос и т.н , кой е Геотги Аспарухов дали ще могат да ми кажат.Мисля , че не , защото едва ли знаят историята на клуба. Те знаят , че като дойде въпросната дата ще получат заплатите си независимо как са играли , за това са тук.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции.........
Да нека има чужденци , но добри и доказани. Защо освободиха Райков и Цветков ? Станислав Ангелов и Христо Йовов са дали много на Левски , но вече не стават.
Не е нужно да си голям специалист и велик треньор , за да видиш тези факти........
Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Ако запитам господата Пинто , Силва , Рамос и т.н , кой е Геотги Аспарухов дали ще могат да ми кажат.Мисля , че не , защото едва ли знаят историята на клуба. Те знаят , че като дойде въпросната дата ще получат заплатите си независимо как са играли , за това са тук.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции.........
Да нека има чужденци , но добри и доказани. Защо освободиха Райков и Цветков ? Станислав Ангелов и Христо Йовов са дали много на Левски , но вече не стават.
Не е нужно да си голям специалист и велик треньор , за да видиш тези факти........
El Grande написа:stn написа:Този Кулибали като име и лице ми е познат от някъде.
Черно море...
Благодаря, чудех се да не е някой играл в Англия
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
- sweetchinmusic
- Контакти:
Аз предлагам да се самоизхвърляме след реванша и, евентуално, мачовете със следващия противник.