PFK_Levski написа:Морски ...... абе човек никога ама никога няма да зачета един опит за центровка за ЧИСТО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ ! Има греда - ок ! Но тази греда е плод на неможенето на даден футболист в случая ( в 2 случая ) ! И ако ти ми ревеш ,че трябвало ама не станало ( да вкарате поне 2 гола ) то и аз мога да рева като теб за другите пропуски , които ( забележи ) бяха повече отколкото вашите пропуски ! Не знам какво се опитваш да ми докажеш ? Първо с оспорването на 2-те явни ситуации при грешно отсъдените засади и после по въпроса за положенията ...... Левски имаше 2 пъти повече пропуснати положения от вас - това искам да го разбереш ! А това че се опитваш да изкараш 2 опита за центровка голови положения си е твой проблем , който болшинството от хора не го засяга ! Ако беше прав щеше да има други хора , които да мислят като теб , но няма ! Или и ти си като един омразен "левскар" ( злобул ) , който незнайно защо се е покрил след този мач - все пак знае да пише само след загуби на Левски или "съмнителни" мачове на Левски ....... както и да е - искам да ти кажа ,че няма смисъл от оправдания , а ти това правиш !
groti: Все пак морето много лесно стигаха до опасни атаки..Те не успяха да си вкарат положенията,но един по-сериозен отбор няма да има прошка.
Я пак? Ти си си наумил нещо- нямам думи,. За първи път чувам за човек, който гредата не я счита за опасно положение

Независимо дали тя идва след центриране или удар от 60 метра, това си е греда.... Ти още малко
ще изкараш, че и гол да бяхме вкарали няма да е дошло след опасно положение и, че вашите всички удари към вратата са били опасни

Нямам думи, честно. Щом си вярваш, твой проблем. Какво да се оправдавам, ни най-малко. Просто коментирам и отговарям на глупостите как едва ли не сме нямали опасна атака

Големи шегаджии има в интернет пространството, особено в този форум.
Толкова по темата, остани със здраве, явно имаш някакви твои си разбирания за футбола