ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 01 юни 2016 22:16

CSKA 78 написа:
Beladona написа: ГГ направихме ли го да не знае на кой свят се намира ?! Вчера пуска молби за прекратяване на членство , днес ще оздравява ....хахахах ! А какво го чака още .... :)

Беладоно, много си зле! Как въобще ти дойде на акъла, че Ганчев ще оздравява!? :lol: :lol: :mrgreen:

Ти си просто уникум.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юни 2016 22:16

1982 написа:Кажи какво стана с молбите до съда, дето ги развяваше цял месец ??

Кога ще сменят Дора ?? :mrgreen: :mrgreen:

Дойде ли бързият фалит ??! :mrgreen: :mrgreen: :

Аз казах, че на 31-ви ще се гледа молбата за фалит и съм познал! Никога не съм твърдял, че съдията със сигурност ще отсъди фалит! Но изглежда и не ни е нужно вече! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 01 юни 2016 22:16

CSKA 78 написа:Днес имах доста работа и не съм влизал във форума! Сега като погледнах и Ганчев щял да оздравява!
Та, оздравители, ще се оздравяваме ли, или Божков ще си тръгне?! :mrgreen: :mrgreen:

Ето го батко бе! :mrgreen: :lol: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 22:18

baraba написа:
Haralampy написа:
Кашчей написа:Нещо за товарите, които превозва да кажеш.. или имаме яка продукция, която се надпреварват да изнасят чужденците от България?! Защото и БГА беше по същият начин заебана, както и БДЖ! За тях не ти е мило обаче, щото не ги е преебал Киро Парахода, нали!

:shock:

Е това твоето вече беше като "Дявола - Евангелието".
:roll:
Споменава се Киро Пишлемето / между другото "Киро-Парахода" е съвсем друг човек. :roll: / - коментирам му "бизнеса".
:mrgreen:

Ако ше си говориме за Костов и "приватизация" - става дълго и досадно.
:mrgreen:

Той Русчуклията , горкия откъде да знае , че Параходството шари из целия свят и превоза на товари от България с кораби на Параходството е по-малко от 10% , а иначе колегата е прав от 200 кораба повече от половината отидоха за ... скрап , активите на БМФ от близо Милиард долара , останаха по-малко от 200 милиона , всичко останало се прехвърли в дъщерни фирми , въобще не е на далаверка нали ;) Аде нема нужда да взимам пример за морал и даване на пари от този точно :idea:

Ма ти си гений бе! Де ще е чувал русенският за карго и как се прави това :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юни 2016 22:18

vaskonti написа:Ти си просто уникум.

Можеш ли да си продължиш мисълта? Аз си знам, че съм уникален! Но защо си мислите, че дори и да предложи план Ганчев, този план ще бъде приет!? Аз казвам, че няма да бъде приет! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 01 юни 2016 22:20, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 юни 2016 22:20

baraba написа:
CSKA 78 написа:Днес имах доста работа и не съм влизал във форума! Сега като погледнах и Ганчев щял да оздравява!
Та, оздравители, ще се оздравяваме ли, или Божков ще си тръгне?! :mrgreen: :mrgreen:

С този ход Гришата , направи всите "доброжелатели" и спецове тип Беладона и Бекали сами да си говорят , голям майтап пада :mrgreen: А най-интересното е , че изобщо си нямат на представа какво ще последва :mrgreen:

Боц по п...ите,това :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юни 2016 22:20

angelco77 написа:

Ето го батко бе! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Тук съм батиното, кажи сега какво те мъчи!? Батко веднага ще го излекува!! :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 22:20

CSKA 78 написа:Аз казах, че на 31-ви ще се гледа молбата за фалит и съм познал! Никога не съм твърдял, че съдията със сигурност ще отсъди фалит! Но изглежда и не ни е нужно вече! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бухахаха, пак ли се отричаш от твърденията си ... като онзи ден ??! :mrgreen: :mrgreen:

Аааааа .... сега вече не бил ви нужен фалитът ??! :mrgreen: :mrgreen: Що, "мъртвецът" да не възкръсна ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 юни 2016 22:22

CSKA 78 написа:
vaskonti написа:Ти си просто уникум.

Можеш ли да си продължиш мисълта? Аз си знам, че съм уникален! Но защо си мислите, че дори и да предложи план Ганчев, този план ще бъде приет! Аз казвам, че няма да бъде приет! ;)

Ама вие като героите на Доньо Донев се появихте.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юни 2016 22:22

1982 написа:Аааааа .... сега вече не бил ви нужен фалитът ??! :mrgreen: :mrgreen: Що, "мъртвецът" да не възкръсна ??!

Да, ве, това да те ти е Дъ уокинг дед?! :lol: :lol: :mrgreen:

Върни се в “Архив”