ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 21:21

1982 написа:
Teo написа:
openminded написа:Врътка 1, врътка 2, врътка 3.Колкото повече се върти ГГ, толкова по-голям става ореолът му на светец.Сега и антиоздравителите се чудят - ще има ли оздравяване или не, ще излизаме ли от БФС или не, синдика кво ще я правиме.Тц,тцтц, никога не е късно да станеш за резил.Човека така и не разбра че ЦСКА не е място за селски тарикатлъци и селски отбори

А ти забравяш май хората преди него какво сътвориха, че сега се върти като пумпал?

Нищо не може да оправдае гнусотиите, които ГГ върши с ЦСКА, направи ни на посмешище, на пълен цирк.

Ситуацията го направи такава, но и ГГ има вина за някой си действия, но не може да го съдим, защото се нагърби с ЦСКА като кажем каква бъркотия направиха преди него.
@ Който не работи, не греши.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юни 2016 21:25

Old_death написа:[offtopic]Виж какво , аз зная твоята версия . Срещу нея мога да поставя само хронологията на събитията . По време на първия мандат на Царя , бяхте финансово осигурени със спонсори и Газпром на входа на Герена . Когато го изритаха бяхте пред фалит . При втория мандат , спонсорите се наредиха пак на опашка . Няколко дена след изтичане на подаване на документите за профилиценз , Мурсия и Йоканович в интервюта казаха , че не са подписали никакви споразумения с Левски и ще ви съдят . От това следва , че дадения ви лиценз е незаконен или е даден на базата на фалшиви документи . Можеш да се отнасяш както си искаш с другите , но аз не съм глупак . На тоя фон е по коректно да не си врете гагите на всякъде и да захвърлите ролята на морални пазители .[/offtopic]

[offtopic]Мурсия и Йоканович си получиха парите. Темата обаче не е за Левски. Никъде не съм казал ,че си глупак. Но можеш да потвърдиш, че преди доста години заявявах, че дълговете на ЦСКА са огромни. И ми се присмиваха разни... дето сега са се навряли в кучи гъз. Морал не раздавам, а изказвам мнение.[/offtopic]
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 01 юни 2016 21:26

petko.h.markov написа:
Shaka написа:Като влязох във форума много се изненадах колко а доволни припонавачите от новината, че Ганчев ще оздравява. То бива да си мениш мнението, ама чак пък толкова. :)
Конан бан ли е или се е покрил днес стратегичски, некви новини щеше да коментира? Добре ли момчето или се е загубил на пътя за Етрополе?

Колко по-хубаво е тук сега.Няма ги"талибаните" на Конан,няма да ги изброявам да не цапам.

:shock:

Аз съм още тука бе.
Другите вече се черпят.
:mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 01 юни 2016 21:28

Haralampy написа:
petko.h.markov написа:
Shaka написа:Като влязох във форума много се изненадах колко а доволни припонавачите от новината, че Ганчев ще оздравява. То бива да си мениш мнението, ама чак пък толкова. :)
Конан бан ли е или се е покрил днес стратегичски, некви новини щеше да коментира? Добре ли момчето или се е загубил на пътя за Етрополе?

Колко по-хубаво е тук сега.Няма ги"талибаните" на Конан,няма да ги изброявам да не цапам.

:shock:

Аз съм още тука бе.
Другите вече се черпят.

Остави ги да се радват на спокойствие ! После ще е много весело . Аз съм им подготвил Оскарите . :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юни 2016 21:29

Teo написа:
Ситуацията го направи такава, но и ГГ има вина за някой си действия, но не може да го съдим, защото се нагърби с ЦСКА като кажем каква бъркотия направиха преди него.

Всъщност,ГГ с нищо не се е "нагърбил" досега. Дотук само лакърдии... :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 21:33

Teo написа:
1982 написа:
Нищо не може да оправдае гнусотиите, които ГГ върши с ЦСКА, направи ни на посмешище, на пълен цирк.

Нищо й няма на ситуацията, ЦСКА не е лъжица за всеки, или взимаш клуба и му пазиш честта, или, ако си циция, не го взимаш. Всичко друго са жалки селски изцепки и чобанска простотия.

ЦСКА не заслужава тези унижения, всеки ден палячовщини, ще фалираме, ще оздравяваме, ще прекръстваме тоя, ще прекръстваме оня ..... утре какво да чакаме ??! .... ще слеем Ботев Пд и Локо Пд, ще кръстим слятото дружество ЦСКА 789, с него ще купим лиценза на Легия Варшава и ще играем в Примера дивизион ли ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 21:34

petko.h.markov написа:
Кашчей написа:
petko.h.markov написа:

Тео,да ти честитя 1-юни.

Малко офф, за Петко:
Отварям си три браузера, логвам се във всеки от тях с различен ник във форума и си джиткам разтроен без проблеми, ако не ми ги създаде модератор, който ми вижда ай пи-то! 8-) 8-)
Дано си ме разбрал :mrgreen:

Дано.Но както казват турците:"Както и да се въртиш,гъза все ти е отзад"
Ако това го одобриш,значи съм те разбрал.

Ми то това си е истина, та явно си ме разбрал, но за мен точно това са тези тримата-един, но с три ника, през три браузера. Явно е талант, въпреки че понякога забравя кавичките в мненията на Харалампи :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 01 юни 2016 21:37

Няма ме няколко часа и влизам , 200 страници :shock: Само с един шах от пешката , Ганчев ги (троловете и "доброжелателите") направи сами да си говорят :) :mrgreen: Правят си предположения , доказват си ги , па после си ги оборват .... и ... те така :mrgreen: Продължавам да гледам сеира , аз си чакам 07-ми юни таз година , да обявят състава на новата елитна група ;) :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 01 юни 2016 21:38

1982 написа:Нищо й няма на ситуацията, ЦСКА не е лъжица за всеки, или взимаш клуба и му пазиш честта, или, ако си циция, не го взимаш. Всичко друго са жалки селски изцепки и чобанска простотия.

ЦСКА не заслужава тези унижения, всеки ден палячовщини, ще фалираме, ще оздравяваме, ще прекръстваме тоя, ще прекръстваме оня ..... утре какво да чакаме ??! .... ще слеем Ботев Пд и Локо Пд, ще кръстим слятото дружество ЦСКА 789, с него ще купим лиценза на Легия Варшава и ще играем в Примера дивизион ли ??!

Засега - само Литекс и Етрополе.
По-натам ше го мислиме.

Много си се разпалил па ти бе.
Я си люсни едно.
Квото ше става - ше става.

Чиърз.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 21:39

petko.h.markov написа:Колко по-хубаво е тук сега.Няма ги"талибаните" на Конан,няма да ги изброявам да не цапам.
Тео,да ти честитя 1-юни.

Конана беше размазан тотално днес .... молбата за бърз фалит - ОТХВЪРЛЕНА :!: :!: ...... молбата за смяна на синдика - ОТХВЪРЛЕНА :!: :!:

Отново тотален провал за Конанчо. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”