ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Haralampy » 01 юни 2016 19:31

sin4ec написа: Не знам кой и кого обвинява. Аз още в началото съм заявил позиция, че ЦСКА трябва и може да бъде оздравен. Ако ГГ ще плаща на нАП и УЕФА, какъв тогава е смисъла от урода? Никакъв.
Никой не е обвинявал и подигравал истинските фенове на ЦСКА. Подигравките бяха и СА за ренегатите, които побързаха да припознаят етрополското изчадие, докато ЦСКА е жив и е актуален носител на Купата!
Мен не ме бърка ГГ, ВБ или трети и четвърти ще ви оздрави отбора. Мен ме бърка да има Дерби. А такова срещу етрополци няма как да има. Ние със селяни дербита не играем.
Пожелавам ви истинско оздравяване и истинско Дерби, дори и да е догодина!

:mrgreen:

Ти си моят "морален ориентир".
И "куците' ще проходят и "слепите" ще прогледнат след твоята "проповед".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 юни 2016 19:31

Teo написа:
sin4ec написа:
GOLEADOR написа:Интересно защо противниците на ЦСКА обвиняват феновете на отбора,че са се продали заради една купа,сякаш армейците едно тенеке може да ги трогне.На урунгелите колкото и да им обясняваш,че това което направи ЦСКА в този луд сезон е нещото което кара феновете да подкрепят ГГ.Няма как мечтата на хиляди армейци да видят тим съставен от млади българи който да се раздава за емблемата да не бъде зверски подкрепян от феновете.Няма как да виждаш,че този отбор запали много деца за червената идея и да останеш безмълвен на трибуната.Това съм го обяснявал хиляди пъти на урунгелите,но те си повтарят мантрата с тенекето и това е.Пък после се обясняват,че сестра им се оженила,а брат им се развел,сякаш на някой му дреме за това какво се случва с дребните им душички.
П.П.
Дано оздравителния план бъде разумен и възможен за изпълнение,това е по-важно отколкото дали БФС ще съумее да възроди умрялата А група.Елита е там където е ЦСКА,непобедимите 11 го доказаха тази годна!

Не знам кой и кого обвинява. Аз още в началото съм заявил позиция, че ЦСКА трябва и може да бъде оздравен. Ако ГГ ще плаща на нАП и УЕФА, какъв тогава е смисъла от урода? Никакъв.
Никой не е обвинявал и подигравал истинските фенове на ЦСКА. Подигравките бяха и СА за ренегатите, които побързаха да припознаят етрополското изчадие, докато ЦСКА е жив и е актуален носител на Купата!
Мен не ме бърка ГГ, ВБ или трети и четвърти ще ви оздрави отбора. Мен ме бърка да има Дерби. А такова срещу етрополци няма как да има. Ние със селяни дербита не играем.
Пожелавам ви истинско оздравяване и истинско Дерби, дори и да е догодина!

А пожелаваш ли хиените да вземат вместо по 500к евро, 100 лева?
@ Или и това не е "морално", защото сме длъжни да си платим цялата сума?
Това за теб истински или селянски отбор е?

Тео,няма как оздравителния план да мине без намаление на исканите суми.Предполагам,че самите кредитори осъзнават това.Вмест 500К ще са съгласни на 100К и така.Ако обаче алчността им е голяма ЦСКА ще обяви фалит и така...
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 юни 2016 19:33

Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:А пожелаваш ли хиените да вземат вместо по 500к евро, 100 лева?

А ние, феновете, къде бяхме, когато се подписваха тези договори ??! Нима не знаехме, че клубът се забатачва така ??! Защо тогава не притиснахме ръководствата да спрат с тези неща ??! Ние също носим вина, голяма.

Феновете бяха на протест още 2010 година, 1982!
@ Но никой не ги подкрепи... ако си спомняш "БАНДА СЕВЕР" и "14" те бяха от първите които се противопоставиха на боклуците!

Знам кои бяха ... и масовката не ги подкрепи. Така че никой не ни е виновен, сами си го направихме.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 19:34

1982 написа:

А ние, феновете, къде бяхме, когато се подписваха тези договори ??! Нима не знаехме, че клубът се забатачва така ??! Защо тогава не притиснахме ръководствата да спрат с тези неща ??! Ние също носим вина, голяма.

Вие, феновете, се радвахте. И на Трекаричи, и на Тенгариня, и на Лаборде, и на оня Шеридън ли беше, и на Платини, и на Анисе, и на кого ли още не. Радвахте се и когато Коко ви подари 6 човека от Локо Пд. Когато Спас разтрогна и преподписа в два последователни дена, за да се прецака "Пирин". Кефехте се, когато цакахте "Ботев" и "Сливен", "Черноморец". Сега някои са се поосъзнали, но повечето са все още на вълната "Да прецакаме"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 19:36

1982 написа:
Teo написа:
1982 написа:

@ Но никой не ги подкрепи... ако си спомняш "БАНДА СЕВЕР" и "14" те бяха от първите които се противопоставиха на боклуците!

Знам кои бяха ... и масовката не ги подкрепи. Така че никой не ни е виновен, сами си го направихме.

Няма как феновете на ЦСКА да са виновни за ситуацията към момента.
Защо да са виновни? Имаше ли протест още в зародиш на ерата на титан? Имаше! Копа ли се гроб на центъра на Армията? Копа се!
Повечето от тия момчета получиха огромни забрани да не посещават мачовете, а други даже не влизаха на мачовете в ЕКТ на стадиона в знак на протест!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юни 2016 19:37

Teo написа:

Това е проблем на оздравителя. Ако се е разбрал с тях да се навият на 50 000, вместо на 500 000-няма проблем. Но това няма никакво отношение към ренегатството. Защото и ти се поддаде и целуна оранжево-червеното знаме на урода. Аз никого не съдя, но теб съвестта ти ще те съди за това! " Винаги верни на ЦСКА", " Нашата вярност е нашата чест"-но някои от вас( НЕ ВСИЧКИ!) се изпикаха обилно на тези знамена. И те ще ви бодат очите на стадиона!
И да, Кърпачев ( Етрополе) е селски отбор и такъв ще си остане!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 юни 2016 19:37

Teo написа:
1982 написа:

Тео, вие бяхте на протест и когато Божков каза, че ще премести ЦСКА в Бургас, но не протестирате, когато искат да преместят Литекс в София и да го представят за ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 юни 2016 19:40

Haralampy написа: :mrgreen:

Ти си моят "морален ориентир".
И "куците' ще проходят и "слепите" ще прогледнат след твоята "проповед".

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И къде видя морал тука и проповед? Това ми е гледната точка и тя лесно може да се проследи в темата. Дали на някого му харесва или не-ми дреме на сайдера!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2016 19:42

sin4ec написа:
Teo написа:

Това е проблем на оздравителя. Ако се е разбрал с тях да се навият на 50 000, вместо на 500 000-няма проблем. Но това няма никакво отношение към ренегатството. Защото и ти се поддаде и целуна оранжево-червеното знаме на урода. Аз никого не съдя, но теб съвестта ти ще те съди за това! " Винаги верни на ЦСКА", " Нашата вярност е нашата чест"-но някои от вас( НЕ ВСИЧКИ!) се изпикаха обилно на тези знамена. И те ще ви бодат очите на стадиона!
И да, Кърпачев ( Етрополе) е селски отбор и такъв ще си остане!

Фалшивия ви "морал" и мантрите със "съвестта", "целувки" и "бодат очите" ги пробутват на някой друг. 8-)

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 01 юни 2016 19:44

Tommi написа:Банковата гаранция си е банкова гаранция и тя не е изискване за оздравителния план. :) А това, че имаш някакви пари по сметката в банката, не е банкова гаранция. И също не е изискване при оздравяване.

Колега, ти си настояваш твоето да е. Хубаво, нека да е твоето. Аз ще отстъпя, защото сигурно си градил имидж в този форум, а това е много важно за теб. Но инатът не означава, че непременно си прав.

Р.s.Щом сме стигнали да градим имидж по форумите, може би затова Добри Войников е написал преди доста време „Криворазбраната цивилизация“.

Върни се в “Архив”