Tommi написа:Ясно, важното е да има нещо с името ЦСКА.
Абсолютно.
И после за някои вече и "второто място" става "само мечта".
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Ясно, важното е да има нещо с името ЦСКА.
GOLEADOR написа:Интересно защо противниците на ЦСКА обвиняват феновете на отбора,че са се продали заради една купа,сякаш армейците едно тенеке може да ги трогне.На урунгелите колкото и да им обясняваш,че това което направи ЦСКА в този луд сезон е нещото което кара феновете да подкрепят ГГ.Няма как мечтата на хиляди армейци да видят тим съставен от млади българи който да се раздава за емблемата да не бъде зверски подкрепян от феновете.Няма как да виждаш,че този отбор запали много деца за червената идея и да останеш безмълвен на трибуната.Това съм го обяснявал хиляди пъти на урунгелите,но те си повтарят мантрата с тенекето и това е.Пък после се обясняват,че сестра им се оженила,а брат им се развел,сякаш на някой му дреме за това какво се случва с дребните им душички.
П.П.
Дано оздравителния план бъде разумен и възможен за изпълнение,това е по-важно отколкото дали БФС ще съумее да възроди умрялата А група.Елита е там където е ЦСКА,непобедимите 11 го доказаха тази годна!
Haralampy написа:Tommi написа:Ясно, важното е да има нещо с името ЦСКА.
![]()
Абсолютно.
И после за някои вече и "второто място" става "само мечта".
GOLEADOR написа:Интересно защо противниците на ЦСКА обвиняват феновете на отбора,че са се продали заради една купа,сякаш армейците едно тенеке може да ги трогне.На урунгелите колкото и да им обясняваш,че това което направи ЦСКА в този луд сезон е нещото което кара феновете да подкрепят ГГ.Няма как мечтата на хиляди армейци да видят тим съставен от млади българи който да се раздава за емблемата да не бъде зверски подкрепян от феновете.Няма как да виждаш,че този отбор запали много деца за червената идея и да останеш безмълвен на трибуната.Това съм го обяснявал хиляди пъти на урунгелите,но те си повтарят мантрата с тенекето и това е.Пък после се обясняват,че сестра им се оженила,а брат им се развел,сякаш на някой му дреме за това какво се случва с дребните им душички.
П.П.
Дано оздравителния план бъде разумен и възможен за изпълнение,това е по-важно отколкото дали БФС ще съумее да възроди умрялата А група.Елита е там където е ЦСКА,непобедимите 11 го доказаха тази годна!
Evil23 написа:Tommi написа:Evil23 написа:Колега, да не би да сте финансист? Защото ви написах да попитате адвокат.
Ако някой адвокат нарича всяка гаранция банкова, това е съвсем отделен въпрос.
Колега, банковата гаранция, си е банкова гаранция. Единият лев да е различен за адвоката и финансиста?
Да не би финансистите да казват на лева- лъв?
П.П.
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Интересно защо противниците на ЦСКА обвиняват феновете на отбора,че са се продали заради една купа,сякаш армейците едно тенеке може да ги трогне.На урунгелите колкото и да им обясняваш,че това което направи ЦСКА в този луд сезон е нещото което кара феновете да подкрепят ГГ.Няма как мечтата на хиляди армейци да видят тим съставен от млади българи който да се раздава за емблемата да не бъде зверски подкрепян от феновете.Няма как да виждаш,че този отбор запали много деца за червената идея и да останеш безмълвен на трибуната.Това съм го обяснявал хиляди пъти на урунгелите,но те си повтарят мантрата с тенекето и това е.Пък после се обясняват,че сестра им се оженила,а брат им се развел,сякаш на някой му дреме за това какво се случва с дребните им душички.
П.П.
Ти май няма как да разбереш, че отборът бе само от българи единствено заради наредбите на БФС! А да си на професионални начала-и в тренировки, и в заплащане, и във възстановяване, си е нещо нормално да трепеш всеки конкурент, особено и ако домакинстваш в десетина гостувания на собствения си стадион!
sin4ec написа:GOLEADOR написа:Интересно защо противниците на ЦСКА обвиняват феновете на отбора,че са се продали заради една купа,сякаш армейците едно тенеке може да ги трогне.На урунгелите колкото и да им обясняваш,че това което направи ЦСКА в този луд сезон е нещото което кара феновете да подкрепят ГГ.Няма как мечтата на хиляди армейци да видят тим съставен от млади българи който да се раздава за емблемата да не бъде зверски подкрепян от феновете.Няма как да виждаш,че този отбор запали много деца за червената идея и да останеш безмълвен на трибуната.Това съм го обяснявал хиляди пъти на урунгелите,но те си повтарят мантрата с тенекето и това е.Пък после се обясняват,че сестра им се оженила,а брат им се развел,сякаш на някой му дреме за това какво се случва с дребните им душички.
П.П.
Не знам кой и кого обвинява. Аз още в началото съм заявил позиция, че ЦСКА трябва и може да бъде оздравен. Ако ГГ ще плаща на нАП и УЕФА, какъв тогава е смисъла от урода? Никакъв.
Никой не е обвинявал и подигравал истинските фенове на ЦСКА. Подигравките бяха и СА за ренегатите, които побързаха да припознаят етрополското изчадие, докато ЦСКА е жив и е актуален носител на Купата!
Мен не ме бърка ГГ, ВБ или трети и четвърти ще ви оздрави отбора. Мен ме бърка да има Дерби. А такова срещу етрополци няма как да има. Ние със селяни дербита не играем.
Пожелавам ви истинско оздравяване и истинско Дерби, дори и да е догодина!
Teo написа:А пожелаваш ли хиените да вземат вместо по 500к евро, 100 лева?
@ Или и това не е "морално", защото сме длъжни да си платим цялата сума?
Това за теб истински или селянски отбор е?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Teo написа:А пожелаваш ли хиените да вземат вместо по 500к евро, 100 лева?
@ Или и това не е "морално", защото сме длъжни да си платим цялата сума?
Това за теб истински или селянски отбор е?
А ние, феновете, къде бяхме, когато се подписваха тези договори ??! Нима не знаехме, че клубът се забатачва така ??! Защо тогава не притиснахме ръководствата да спрат с тези неща ??! Ние също носим вина, голяма.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта